مواد لازم:
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
شكر دانه ریز یا آسیاب شده: سه چهارم فنجان
تخم مرغ زده شده: ۲ عدد
اسانس وانیل: ۱ قاشق چایخوری
آرد الك شده: ۱ لیوان
ادویه پای سیب: یك و یك دوم قاشقچایخوری
سیب ورقه شده و بخارپز: ۴۰۰ گرم
پوست لیموترش رنده شده: ۱ قاشقچایخوری
كشمش پلویی: یك دوم لیوان
طرز تهیه :
ابتدا روغن و شكر را در یك كاسه بزرگمخلوط كرده و وانیل و تخم مرغها را به آن اضافهكنید. آنگاه آرد و ادویه را در یك كاسه ریخته ومخلوط كنید و همچنین سیب، پوست لیمو وكشمش را نیز به همین ترتیب مخلوط كنید. درمرحله بعد، از مخلوط آرد و مخلوط سیب بهتناوب به مخلوط تخم مرغ اضافه كنید. سپسمخلوط را در یك ظرف كیك به قطر ۲۲/۵سانتی متر و ارتفاع ۱ سانتی متری كه قبلا آن راچرب كردهاید بریزید. در مرحله آخر ظرف را باحرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بگذارید بپزد، تازمانی كه سطح كیك طلایی رنگ شود. نكته قابلتوجه اینكه، قبل از خارج كردن كیك از قالب، ۵دقیقه صبر كنید تا خنك شود.
ارزش غذایی:
▪ كالری: ۱۸۱ كیلوكالری
▪ چربی: ۵/۳ گرم
▪ كلسترول: ۳۳ میلیگرم
▪ فیبر: ۰/۳ گرم