ارسال کننده:
بهنام ابراهیم زاده | تاریخ ارسال: 1390 / 10 / 14
حجم کتاب: 1 MB
*دنیای اس ام اس شامل: عاشقانه –جملات عاشقانه از فریدون مشیری- فلسفی-دوستت دارم- خنده دار-جدایی و دل شکسته-قطع رابطه-دلتنگی-نامردی-بی وفایی-دوریی و جدایی- انگلیسی با ترجمه و اس ام اسهای ارسالی شما...
*مطالب جالب و شگفت انگیزشامل: دیدنی های طبیعت+عکس-زندگی در سال 2020 چگونه خواهد بود-تولد بچه دایناسور در چین+عکس-قبیله ای ناشناخته در چین+عکس-مراسم عجیب عروس و دامادها در دنیا-مردم سنگ شده پمپئی ایتالیا+عکس-علت پیشرفت ژاپنی هاو 10 اختراع مسلمانان که جهان را متحول کرد-مطلب جالب از شغل قبلی مردان سرشناس دنیا!!...
*گالری عکس های جالب (بخش جدید)-مارمولک زبان آبی -- مرغ عشق عجیب --تشکر کردن نوزاد از دکتر به هنگام عمل جراحی!!!+عکس
*دنیای علم و فناوری شامل:معرفی گوشی آب های مریخ واقعی اند؟-گیاهان نیز هنگام بیماری گریه میکنند-شبیه اسزی کردن حیوانات منقرض شده-مردی که دنیا را نجات داد-شوکه کردن همه توسط ماکروسافت!و مطالب دیگر
*پزشکی شامل: علل و درمان بوی بد دهان-سنگ کلیه-علت سکسکه چیست؟-آیا شما در معرض خطر سکته قرار دارید؟-10 ماده غذایی از بین برنده استرس-آشنایی با دوران یائسگی یا منوپوز-دستگاه ادراری-دنیای زیر ناخن ها-به کودکان پفک و چیپس ندهید-کلسترول چیست؟....
*بیوگرافی باران کوثری -بهروز وثوقی-کتایون ریاحی-لاله اسکندری-محمدرضا فروتن-منصور-ویگن –شکیلا و...
*اشعار دونی شامل اشعارفروغ فرخزاد-رهی معیری-سهراپ سپهری خیام –شعری از خیام به روایت تصویر....
*بخش طنزبازار شامل داستان –جوک هنری و اجتماعی-لطیفه خنده دار –پ ن پ های جالب
*حوادث و اتفاقات شامل : دختری که به صورت پدرش اسید پاشید!- زنده شدن یک زن در مراسم تدفینش!- علت مرگ ناصر حجازی مشخص شد!- انتقام از کشیش کودک آزار بعد از ۳۰ سال!- دستگيري پدر عربستاني که 7 سال به دخترش تجاوز مي کرد-کشف جسد حلق آويز در پشت بام منزل مسکوني!!!
*بخش ورزش شامل : 25 اپیزود از اسطوره- روایت هایی خواندنی از ژنرالی که هیچگاه سربازی نرفت!- آفساید بی پرچم(مطلبی طنز از همه جای فوتبال)- پله بهترین است یا مارادونا؟نظر شما چیست؟!- نامهای مستعار باشگاههای اروپا را می دانید؟!و...
*داستانكده شامل : نشان لیاقت عشق—مورچه--مزاحم تلفنی که درس بزرگی داد--داستان جالب: من گاو هستم!-- داستان زن باهوش و قورباغه--ببخشید آقا می تونم به خانومتون نگاه کنم؟--داستان کوتاه : پاسخ فرمانروای ایران بانو ام رستم--داستان فرعون و شیطان--داستان کوتاهی از زندگی--درس تیرداد پادشاه ایران--حکمت خدا --تزریق خونو...
*ترفند سرا شامل : راه نجات موبایل پس از افتادن در آب--ترفندی برای افزایش سرعت اینترنت برای مودم های 56 معمولی--چگونه مثل يك حرفهاي در گوگل جستجو كنيم--مشاهده و تغيير پسوند فايل--مجموعه نکات مخفی شده در Adobe CS5--آموزش آپدیت آفلاین آنتی ویروس نود۳۲--خلاص شدن کامل از شرّ ايميل هاي تبليغاتي !--
* *دانستنی و بدانیدهای جالب شامل چندین بخش
*بخش رمان شامل رمان فوق جال سپیده عشق(بخش جدید)