0

qolameali روی صندلی داغ!!!

bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

پاسخ به:qolameali روی صندلی داغ!!!

نقل قول qolameali
نقل قول bivafa

سلام به مهمان و میزبان گرامی!

1-تابستان چگونه وقت خود را میگذرانید؟ آیا برنامه و یا کار خاصی دارید؟

2-انتقادتون نسبت به بنده چیست؟

3-در اینترنت آیا به غیر از راسخون سایت دیگری است که پاتوقتون باشه؟

4-چقدر به زندگی و آینده تون امید دارید؟

5-بهترین کتابی که تابحال خواندید چه بوده؟

سپاسگزار

...........................................

سلام به مدیر گرامیsmiley

1. می تونم چند تا از برنامه هایی که پیش رو دارم را خدمتتون عرض کنم : سفر به صحرای بزرگ آفریقا ، کشف موجودات ناشناخته در جنگل های آمازون ، رفتن به عمق هزار کیلومتری اقیانوس اطلس و... .

2. انتقادم اینه که خیلی انتقاد می کنید...!laugh

3. خیر ، سایتی که خیلی بهش سر می زنم راسخون می باشد.

4. شیطان رانده شده که می خواهد ما انسان ها رو نسبت به آینده نا امید کند ولی با توکل بر خدا انشالله همه ی ما آینده خوبی خواهیم داشت.

5. بهترین کتاب قرآن است ، ولی از بین کتاب های نوشته شده توسط خلق خدا کتاب " شیعه پاسخ می گوید " از آیت الله العظمی مکارم شیرازی(مدظله) را خیلی دوست می دارم.

بنده هم از شما سپاسگزارم.

سلام و تشکر بابت پاسخگوییتون

اما یه انتقادی دارم که شما هم مثل من نصف بیشتر سوالات رو میپیچونید!!!

در پاسخ به جناب قدرت هم دیدم که از تمام سوالات حاشیه رفتید و به اصطلاح خواستید با طنز پاسخ دقیق و واقعی را ندهید و منحرف کنید!

یه پیشنهادی به تمامی دوستان شرکت کننده دارم : از آنجایی که پاسخگویی به سوالات اختیاری است خواهشمند است اگر نمیخواهید به سوالی جواب بدهید یا رک بگویید و یا بی تفاوت کنار آن بگذرید!

جناب غلام علی با کمال احترام باید بگویم از نحوه ی پاسخگوییتان بهم برخورد و اگه میگفتید تمایلی به جواب دادن دارم و یا جای اون شماره از سوالات را خالی میگذاشتید خیلی بهتر بود!

نمونه : سوال 1 

درمورد سوالات سایر کاربران این حاشیه روی بیشتر بود!

باز هم میگویم توصیه برادرانه بود برای داغ شدن بیشتر صندلی داغتان که شما هم اکنون هم میزبان آن هستید و هم میهمان.

سپاسگزار

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

پنج شنبه 12 مرداد 1391  3:18 PM
تشکرات از این پست
qolameali
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1301

نقل قول bivafa

در پاسخ به جناب قدرت هم دیدم که از تمام سوالات حاشیه رفتید و به اصطلاح خواستید با طنز پاسخ دقیق و واقعی را ندهید و منحرف کنید!

یه پیشنهادی به تمامی دوستان شرکت کننده دارم : از آنجایی که پاسخگویی به سوالات اختیاری است خواهشمند است اگر نمیخواهید به سوالی جواب بدهید یا رک بگویید و یا بی تفاوت کنار آن بگذرید!

جناب غلام علی با کمال احترام باید بگویم از نحوه ی پاسخگوییتان بهم برخورد و اگه میگفتید تمایلی به جواب دادن دارم و یا جای اون شماره از سوالات را خالی میگذاشتید خیلی بهتر بود!

باز هم میگویم توصیه برادرانه بود برای داغ شدن بیشتر صندلی داغتان که شما هم اکنون هم میزبان آن هستید و هم میهمان.

سپاسگزار

.................................................

سلام به شما مدیر محترم

از قدیم تا حالا گفتن " چیزی که عوض داره گله نداره " ، با این تفاوت که شما سؤالی که نمی خواستید جواب بدهید را  رک و پوست کنده می گفتید...! ولی بنده با شوخی و طنز این کار رو انجام می دهم.

در قوانین صندلی داغ قسمت مربوط به میهمان هم آمده : " [ میهمان ] در نوع پاسخگویی به سئوالات مختار است(طنز، کنایه، رک و پوست کنده و ...). " که تفاوت بین خودمون رو هم عرض کردم.

پس انتقادتون نابجاست...!

گر نگه دار من آن است که من می دانم          شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد

پنج شنبه 12 مرداد 1391  4:52 PM
تشکرات از این پست
bivafa
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

نقل قول qolameali
نقل قول bivafa

سپاسگزار

.................................................

سلام به شما مدیر محترم

از قدیم تا حالا گفتن " چیزی که عوض داره گله نداره " ، با این تفاوت که شما سؤالی که نمی خواستید جواب بدهید را  رک و پوست کنده می گفتید...! ولی بنده با شوخی و طنز این کار رو انجام می دهم.

در قوانین صندلی داغ قسمت مربوط به میهمان هم آمده : " [ میهمان ] در نوع پاسخگویی به سئوالات مختار است(طنز، کنایه، رک و پوست کنده و ...). " که تفاوت بین خودمون رو هم عرض کردم.

پس انتقادتون نابجاست...!

سلام و عرض ادب و احترام

بله عرایض شما طبق قوانین متین و صحیح است.

اما یه سری قوانین نانوشته وجود دارد که برمیگرده به احترامات متقابل هست. بنده تا جایی که از لحاظ خطوط قرمزم و حالت عرفی و عمومیت اجازه داشتم جواب میدادم. اگر چیزی رو چواب نمیدادم بخاطر این بود که یکی از موارد فوق نقض میشد . اما مثلاً اینکه پرسیدم برنامه تابستونتون چیه این فکر نکنم در هیچ جا خارج از عرف و خظوط قرمز باشه!!!

باز هم تاکید میکنم سخن شما بر پایه قوانین صحیح است ، اما بر پایه احترامات و مرام و معرفت که چیزهای نانوشته ای است به نظرم بهتر بود که اینگونه سوالات را که مشکل خاصی نداشتند جواب میدادید! زیادی در برخی سوالات محافظه کارانه و محتاطانه جواب دادیدwink

موفق باشید

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

جمعه 13 مرداد 1391  1:44 AM
تشکرات از این پست
qodrat qolameali
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

نقل قول bivafa
سلام و عرض ادب و احترام

بله عرایض شما طبق قوانین متین و صحیح است.

اما یه سری قوانین نانوشته وجود دارد که برمیگرده به احترامات متقابل هست. بنده تا جایی که از لحاظ خطوط قرمزم و حالت عرفی و عمومیت اجازه داشتم جواب میدادم. اگر چیزی رو چواب نمیدادم بخاطر این بود که یکی از موارد فوق نقض میشد . اما مثلاً اینکه پرسیدم برنامه تابستونتون چیه این فکر نکنم در هیچ جا خارج از عرف و خظوط قرمز باشه!!!

باز هم تاکید میکنم سخن شما بر پایه قوانین صحیح است ، اما بر پایه احترامات و مرام و معرفت که چیزهای نانوشته ای است به نظرم بهتر بود که اینگونه سوالات را که مشکل خاصی نداشتند جواب میدادید! زیادی در برخی سوالات محافظه کارانه و محتاطانه جواب دادیدwink

موفق باشید

...............................................

سلام بر شما

بنده هر حرفی بزنم ،  شما یه حرف دیگه می زنید...!

حرف از شوخی و طنز می زنم شما میگید رک و پوست کنده...! حرف از قانون می زنم شما میگید عُرف...!

طرز نگرش بنده با شما تفاوت دارد...!

شما نظر خودتون رو دارید ، بنده هم نظر خودم رو دارم که هر دو محترم هستش.

نکته مهم : پیشنهاد می کنم شما و دیگر دوستانی که مثل شما می اندیشند یک بار دیگر قوانین صندلی داغ را مطالعه بفرمایند.

لازم بذکر است که در قوانین ، قسمت مربوط به سؤال کنندگان نوشته شده است : " کاربران فقط مجاز به پرسیدن سوالات خود هستند و اظهار نظر درباره پاسخ های میهمان  و تفسیر آنها در برنامه مجاز نمیباشد. "

یا حق

جمعه 13 مرداد 1391  5:31 PM
تشکرات از این پست
bivafa
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

سلام به دوستان راسخونی

با توجه به اینکه در روز پایانی صندلی داغ میهمان فعلی هستیم  ، لذا نفر بعدی صندلی داغ رو که با پیشنهاد یکی از دوستان که جناب qodrat را انتخاب کنم ، بعد از اون در تاپیک انتقادات و پیشنهادات در تالار پاتوق راسخونی ها جناب qodrat مطلبی رو گفتند که با توجه به اون مطلب یک نفر دیگر رو انتخاب می کنم.

پس با توجه به اینکه در ماه نزول قرآن هم هستیم ، مدیر تالار قرآنی های راسخون جناب hamed_yurdum را به عنوان نفر بعدی صندلی داغ  انتخاب می کنم.

در پناه حق

جمعه 13 مرداد 1391  6:07 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi
دسترسی سریع به انجمن ها