0

معرفی قله میشینه مرگ جهت صعود

esfand1227
esfand1227
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 22

معرفی قله میشینه مرگ جهت صعود

سلام دوستان گوهنورد من.

این قله به زبان فارسی قله میشینه مرگ و به زبان محلی میشنمک معروف می باشد و ارتفاع آن 4100 متر و در 120 گیلومتری تهران واقع در شهرستان فیروزگوه می باشد . از خصوصیات بسیار خوب این قله داشتن 3 مسیر مجزا به قله است .

مسیر 1 : جاده خاکی ماشین رو می باشد که این جاده ما را به ارتفاع 3000متری قله خواهد رساند.

مسیر 2 : این مسیر از ابتدای روستای لزور شروع شده و از مزارع گشاورزی عبور کرده وبه یک دره با رودخانه خروشان خواهید رسید مسیر رودخانه را از داخل دره دنبال کرده و به قله خواهید رسید .

مسیر 3 : در مسیر شماره 2 بجای رفتن به داخل دره لیومر انجام داده و از روی یال مسیر رود خانه را دنبال کنید .

از خصوصیات این قله می توان به : داشتن یک دریاچه در ارتفاع 3000 متری . در دسترس بودن آب آشامیدنی تا خود قله

لازم میدونم خدمت دوستان عزیزم عرض کنم هوا دراین منطقه بسیار سرد و چنانچه قصد صعود در فصل پاییز رو دارید حتما تجهیزات زمستانی برای خودتون ببرید .

مدت زمان مفید برای صعود به این قله هم میتونه 2 روزه باشه

اگر قصد صعود به این قله رو دارید بگید تا اطلاعات کامل با نقشه صعود رو در اختیارتون بذارم.

یک شنبه 2 آبان 1389  10:12 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

پاسخ به:معرفی قله میشینه مرگ جهت صعود

سلام

ممنون از اينكه به فكر اين تالار بودي مطلب گذاشتين.شما ما را فراموش نكنيد مطمئن باشيد راسخون شما را فراموش نخواهد كرد

یک شنبه 2 آبان 1389  12:32 PM
تشکرات از این پست
agegofti
agegofti
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 1

پاسخ به:معرفی قله میشینه مرگ جهت صعود

سلاام
اگه امکان داره اطلاعاتی درباره صعود زمستانی به این قله بدهید

اگر امکان دارد نقشه و کروکی مسیر را هم برای من بفرستید
ممنون
rmazaheri@outlook.com