فضولی از اونجایی شروع شد که خدا دو تا فرشته رو مامور کرد که اعمال انسان رو یادداشت کنن!!!!
اینایی که همیشه کلید دارن اما زنگ میزنن آسایش آدمو بهم میزنن همون مردم آزارهایی هستن که هر سری میرن حموم، میگن.... حوله!!!!!
این همه سال واسه بدن زحمت بکش، صبحا زود از خواب پاشی، هر روز ورزش کنی، لب به سیگار نزنی، غذای چرب و شیرینی و نوشایه و سرخ کردنی نخوری، تموم قوانین پزشکی رو تموم و کمال رعایت کنی... بعدش یکی بیاد با موتور بزنه بهت ناقصت کنه!
اگر می خواهی کسی فراموشت نکنه.......... ازش پول قرض بگیر!
عمه ی توماس ادیسون مجددا در بیانیه ای به مردم شریف ایران اعلام کرد: توماس فقط برق را اختراع کرده است لطفا به خاطر قبضش ما را مورد عنایت قرار ندهید!
دیکتاتور کیست؟ دیکتاتور اون بچه ی دو ساله ست که بیست نفر مجبورند به خاطر اون کارتون نگاه کنند.
روزی بیل گیتس به رستورانی میره و بعد از تموم شدن غذاش 2 دلار به گارسون پاداش میده. گارسون تعجب میکنه و میگه جناب گیتس، پسر شما دیروز به همین رستوران اومد و 100 دلار به من پاداش داد، شما فقط 2 دلار پاداش دادین! بیل گیتس: بابای اون پسره یک بیلیونره ولی بابای من یه کشاورزه!
"میازار موری که دانه کش است" این شعر نشون میده که ما ایرانی ها از قدیم ندیم یه جورایی آزار داشتیم.
فقط یک زن ایرانی میتونه روزی چند ساعت برنامه آشپزی نگاه کنه و چند تا دفتر هم پر کرده باشه و آخرش همون کوکوسبزی رو بزاره جلوی شوهرش!
کافیه یه روز اتفاقی یه جوراب سوراخ بپوشین... اگه شده اتوبان رو موکت کنن یه جوری میشه که تو مجبور شی کفشتو دربیاری!!!
گوگل: من صاحب همه چی ام.
ویکی پدیا: من همه چی رو می دونم.
فیسبوک: من همه رو میشناسم.
اینترنت: من نباشم شماها هیچین.
برق: حرف اضافی نزنید!