حوادثي كه تا امروز براي مجيد ياسر اتفاق افتاده آنقدر زيادند كه به گفته خودش جان سالم به در بردن او از اين حوادث باعث تعجب است!
ميگويد: يك بار در صحنه فيلمبرداري بايد با موتور وسپا از يك مانع يك متري عبور ميكردم. داشتم با سرعت 130 كيلومتر در ساعت موتور را ميراندم كه ناگهان كنترل آن از دستم خارج شد و با همان سرعت به ديوار برخورد كردم.
در اين حادثه اتفاق خاصي براي من پيش نيامد اما برادرم كه پشت من نشسته بود، از روي موتور پرت شد و چند متر عقبتر به زمين افتاد! و خدا رحم كرد فقط كوفتگي نصيبش شد، نه شكستن سر و دست و پا.
ياسر همچنين تعريف ميكند سوار بر موتور بودم و قرار بود جلوي دوربين چرخ بزنم اما فرمان موتور پيچيد و من روي زمين افتادم. در همين موقع يك ماشين سنگين (احتمالاً خاور!) از روبهرو سر رسيد و از روي موتور عبور كرد و خوشبختانه اتفاقي براي من نيفتاد.
يكي از تلخترين حوادث زندگي مجيد ياسر، سپري كردن يك شب در ارتفاعات كوه كركس در نزديكي شهرستان نطنز بوه است. تعريف ميكند: با چند نفر از دوستانم براي كوهنوردي به كوه كركس رفته بوديم و داشتيم از كوهنوردي لذت ميبرديم اما وقتي به خود آمديم، ديديم آنقدر بالا آمدهايم كه نميتوانيم مسير رفته را برگرديم. ما يك شب را در آن ارتفاعات در حالي به سربرديم كه هرلحظه امكان داشت حيواني از راه برسد و ما را بخورد! سرانجام سه نفر از دوستانم كه زودتر از ما جدا شده و برگشته بودند، امداد را خبر كردند و ما با كمك امداد پايين آمديم.