چندي پيش فردي به پليس آگاهي استان خراسان رضوي مراجعه كرد و در شكايتي گفت: در يكي از دانشگاههاي تهران با يكي از دانشجويان مشهدي آشنا شدم و از آن زمان تا يك سال بعد مشكلاتم را به او ميگفتم و از وي درخواست كمك ميكردم. اين فرد بالاخره مدعي شد زني معروف به بهاره را در مشهد ميشناسد كه داراي قدرت ماوراءالطبيعه و متافيزيك است و ميتواند مشكلات من را حل كند. شاكي ادامه داد: «با اصرار همكلاسيام مشكلات خود را به بهاره منتقل ميكردم. بهاره هرچند وقت يكبار مبالغي را از من دريافت ميكرد و توصيههايي را از طرف همكلاسيام به من منتقل ميكرد، اما مدتي بعد با تهديد افشاي اسرار، از من مبالغ ديگري درخواست و 14ميليون تومان در چند مرحله از من اخذ كرد؛ اين در حالي بود كه نه تنها مشكلم حل نشد، بلكه بدتر شد. ماموران پليس آگاهي در تحقيقات فني از همكلاسي شاكي كه نقش رابط را داشت، دريافتند كه اين فرد تنها براي كمك به دوستش بين اين دو نفر حامل پيغامها و تحويل دادن پولها به بهاره بود و نقشي در كلاهبرداري نداشت. همكلاسي شاكي در بازجوييها گفت: ابتدا خودم هم محو گفتههاي بهاره شدم، اما وقتي فهميدم كه هر بار به بهانه جديدي در مورد افشاي اسرار پول درخواست ميكند، به او مشكوك شدم.
كارآگاهان در ادامه با رديابيهاي پليسي متهم را شناسايي و او را دستگير كردند و در بازرسي از منزل اين زن، تعدادي كتب طالعبيني و كارتهاي فالگيري تاروت و فال شمع و... كشف كردند. بهاره پس از دستگيري همچنان بر داشتن قدرت متافيزيكي اصرار داشت، اما اعتراف كرد كه از چند زن مبالغي را دريافت كرده است.