0

جوک به زبان انگلیسی

mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 41934

جوک به زبان انگلیسی

چند تا جوک به زبان انگلیسی بخوانید:

A little girl came home from school and said to her mother, “Mommy, today in school I was punished for something that I didn’t do.”

The mother exclaimed, “But that’s terrible! I’m going to have a talk with your teacher about this … by the way, what was it that you didn’t do?”

The little girl replied, “My homework“

دختر کوچولو از مدرسه آمد و به مادرش گفت: مامان، امروز من به خاطر کاری که انجام نداده ام، تنبیه شدم.

مادرش توضیح داد، اما این وحشتناکه! من می آم و با معلمت در این باره صحبت می کنم. حالا، اون چه کاری بود که تو انجامش ندادی؟

دختر کوچولو گفت: تکالیفم!

Physics Teacher: “Isaac Newton was sitting under a tree when an apple fell on his head and he discovered gravity. Isn’t that wonderful?”

Student: “Yes sir, if he had been sitting in class looking at books like us, he wouldn’t have discovered anything

معلم فیزیک: آیزاک نیوتن زیر درخت نشسته بود که سیب بر روی سرش افتاد و او جاذبه را کشف کرد… جالب نیست؟

دانش آموز: بله، استاد، اگر او در کلاس نشسته بود و مثل ما به کتابها نگاه می کرد، او هیچ چیز را کشف نمی کرد.

A man in a hurry taking his eight-year-old son to school made a turn at a red light where it was prohibited.

“Uh-oh, I think I just made an illegal turn!” the man said.

“It’s okay, Dad,” the boy said, “The police car right behind us did the same thing.”

مردی با عجله پسر هشت ساله اش را به مدرسه می رساند با گردش از جاییکه ممنوع بود از چراغ قرمز عبور کرد .

مرد گفت: اوه، فکر کنم، یک گردش غیر قانونی کردم.

پسر گفت: مشکلی نیست پدر. ماشین پلیس پشت سر ما هم دقیقا همین کار را انجام داد.

Teacher: “Give me a sentence starting with the letter ‘I
Pupil: “I is
Teacher: “No, you must always say ‘I am
Pupil: “Okay, ‘I am the ninth
letter of the alphabet

معلم: یک جمله که با حرف I شروع می شود، بساز.

شاگرد: I …هست…

معلم: نه، شما همیشه باید بگویید من هستم.

شاگرد: باشه، I نهمین حرف الفبا هستم!

نکته: دراینجا منظورمعلم از I ، ضمیر اول شخص به معنی من می باشد که همراه فعل کمکی am   می آید.

Those that can, do
Those that can’t do, teach
And those that can’t teach, administrate

کسانی که می توانند، انجام می دهند،

کسانی که نمی توانند عمل کنند، درس می دهند،

و کسانی که نمی توا نند درس بدهند، نصیحت می کنند.

قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
یک شنبه 2 آبان 1389  8:54 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها