درگیری دو پسر عمو بر سر تمیز کردن اتاق به قتل انجامید و اتاق رنگ خون گرفت.
در ساعت 21:45 روز دوم تیرماه سال جاری، از طریق مرکز فوریتهای پلیسی 110 وقوع یک فقره قتل در خیابان هفدهم کوی نصر به کلانتری 137 شهرآرا اعلام شد.
با حضور مأموران در محل جنایت و انجام تحقیقات اولیه مشخص شد که مقتول به اسم محمد 30 ساله با پسرعموی خود به اسم بهنام 23 ساله درگیر شده و در حین درگیری بر اثر اصابت ضربه چاقو به قسمت راست سینه مجروح و به قتل رسیده است.
بر همین اساس بلافاصله با توجه به حضور متهم در محل ارتکاب جنایت، وی توسط مأموران دستگیر و موضوع نیز به پلیس آگاهی و پزشکی قانونی اعلام شد.
با تشکیل پرونده مقدماتی و به دستور بازپرس شعبه سوم ویژه قتل دادسرای امور جنایی، متهم جهت انجام تحقیقات در اختیار اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.
با انتقال وی به اداره دهم، متهم بار دیگر صراحتا به قتل پسرعموی خود اعتراف کرد و به کارآگاهان گفت: من و محمد کارگر ساختمانی هستیم و شبها نیز در داخل اتاق کوچکی، در همان ساختمان در حال ساخت و ساز، به همراه کارگر دیگری به نام مهدی 26 ساله استراحت میکنیم؛ شب حادثه من و محمد بر سر نظافت اتاق با یکدیگر درگیر شده بودیم که ابتدا من قصد داشتم تا با استفاده از یک عدد بیل از خود دفاع کنم که مهدی بیل را از دستم گرفت و من نیز در یک لحظه با برداشتن چاقویی که در کف اتاق افتاده بود، ضربهای به محمد زدم که باعث مرگ او شد.
سرهنگ کارآگاه آریا حاجیزاده، معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ، با اعلام این خبر گفت: با توجه به دستگیری متهم در محل وقوع جنایت و اعتراف صریح وی در خصوص ارتکاب جنایت، بلافاصله پرونده مقدماتی به همراه متهم در روز سوم تیر جهت صدور قرار قانونی به شعبه سوم بازپرسی دادسرای امور جنایی تهران ارسال شده است.