نقل قول hamed00001
با عرض سلام
بنده چند وقتی است کامبیوترم تند تند هنگ میکند حجمشم کم کردم مخصوصا درایو سی ولی تاتییر چندانی نذاشت هنگ کردنشم اینگونه است که یک صدایی از کیس (فک کنم هارد باشد)می اید وبعد تا چند دقیقه هنگ میشود مشکل از چیت؟؟؟؟؟
با سلام
بر اساس گفته های شما، مشکل از هارد دیسک است و به احتمال زیاد سخت افزاری می باشد و نیاز به ارجاع هار دیسک به نمایندگی مجاز و معتبر دارد، اما پیشنهاد می کنم روش های نرم افزاری زیر را جهت رفع احتمالی مشکل دنبال کنید:
1- اتصالات هارد دیسک را بررسی کنید، برق هارد باید مستقیم از پاور آمده و هیچ دستگاه دیگری مخصوصا فن ها در مسیر به آن متصل نباشند، همچنین سلامت کابل های برق و داده هارد را بررسی و به عنوان یک راهکار، با تعویض کابل، مشکل را مجددا ارزیابی کنید.
2- در صورت عدم رفع مشکل، می توانید اطلاعات خود را در یک مکان مطمئن و امن کپی کنید و سپس هارد را مجددا و به طور کامل، پارتنیشن بندی و فرمت نمایید و مجددا مشکل را ارزیابی کنید.
3- در صورت عدم رفع مشکل، می توانید از نرم افزارهای بررسی سطح هارد دیسک نظیر Norton Utility یا Hard disk regenerator یا ... استفاده نمایید تا بد سکتورهای احتمالی کشف و نشانه گذاری یا رفع شوند.
4- به عنوان راهکار آخر، می توانید از نرم افزار فرمت سطح پایین یا Low Level Format شرکت سازنده هارد دیسک خود استفاده و آن را به قالب بندی کارخانه برگردانید، چنین فرآیندی بسیار زمانگیر است و ممکن است تفاوتی در مشکل ایجاد نکند.
5- در نهایت و در صورت رفع مشکل،اطلاعات خود را به هارد قبلی منتقل کنید.
توجه داشته باشید که اطلاعات موجود در یک هارد دیسک یا حافظه های جانبی با Delete یا Format و پارتیشن بندی از بین نمی روند و جهت حذف ایمن اطلاعات هارددیسک باید از نرم افزاری های ویژه این کار که با جستجو در اینترنت می توانید با آنها آشنایی پیدا کنید،استفاده نمایید. لذا در صورت ارجاع هارد به نمایندگی یا کپی اطلاعات در هارد دیسک های متفرقه، به این نکته توجه داشته باشید.
موفق باشید