نقل قول mehdi139010
با سلام من میخوام دو تا پی سی رو از طریق هوم گروپ شبکه کنم ولی مشکل اینه که از طریق پیسی خودم نمیتونم به کامپیوتر دوم دسترسی داشته باشم و ارور پرمیژن میده ولی از کامپیوتر دوم به فایلهای شیر شده در سیستم اول دسترسی دارملطفا راهنمایی کامل کنید چون هیچ تجربه ای ندارم با تشکر در ضمن فایر وال هر دو سیستم خاموش و ویندوز هر دو سیستم 8.1 است
با سلام
دوست عزیز، اگر دو سیستم را با کابل شبکه به یکدیگر متصل کرده باشید، و دو سیستم در یک محدوده IP باشند و فایروال و آنتی ویروس نیز ارتباط شبکه را مسدود نکرده باشد، نباید مشکلی پیش بیاید.
راهنمای زیر را مطالعه کنید:
اتصال دو کامپیوتر به یکدیگر با کابل کراس (کابل شبکه):
برای این کار به ۲ کامپیوتر روشن احتیاج دارید که مجهز به کارت شبکه باشند و یک کابل شبکه معمولی
تنظیمات اولیه برای هر کدام از سیستم ها :سیستم شماره ۱ – سیستم شماره ۲ برای آموزش بهتر نامگذاری میکنم.
در هر ۲ سیستم از My Computer / Propertise تب Computer Name را انتخاب کنید.
حال اسم سیستم شماره ۱ و ۲ را به طوری انتخاب کنید که با هم فرق داشته باشد.
برای مثال : Reza1 و Reza2
حالا در همین قسمت کلید Change را بزنید تا بتوانید اسم Workgroup هر سیستم را هم تغییر دهید.
این بار اسم workgroup ها را مثل هم قرار دهید.
مثلا : Reza
حتما باید اسم workgroup ها مثل هم باشند.
خوب حالا Ok کنید و از این قسمت خارج شوید.
هر ۲ سیستم درخواست Restart می کنند پس اجازه دهید سیستم ها ریست شود و مجددا راه اندازی شود.
حال سراغ شناسایی و IP دستگاه ها می رویم برای این کار آدرس زیر را دنبال کنید :
Control Panel / Networks Conections
حال بر روی آیکون Network Conection خود راست کلیک کنید و Propertise را انتخاب کنید.
توجه کنید که اگر کانکشن نتورک ندارید از طریق Add New Conection اقدام به ساخت کنید.
حال در پنجره باز شده Internet Protocol TCP/IP را انتخاب کنید و گزینه Propertise را بزنید. (شکل ۱)
شکل ۱ – Local Area Conecction Properties
این کار را در هر ۲ کامپیوتر انجام دهید. در پنجره باز شده شما باید آی پی های مشخص شده را برای هر سیستم وارد کنید پس قسمت Use The Following Ip Adress را فعال کنید :
سیستم شماره ۱ :
Ip Adress : 192.168.0.1
Subnet Mask : 255.255.255.0
Default Gateway : این گزینه باید خالی باشد.
سیستم شماره ۲ :
Ip Adress : 192.168.0.2
Subnet Mask : 255.255.255.0
Default Gateway : این گزینه باید خالی باشد.
خوب کار شناسایی و نتورک کردن تمام شد حالا باید به پوشه ها و فایل های خود قابلیت Share را بدهید تا در نتورک شما مشترک شود برای این کار به این صورت عمل کنید :
در یک درایو یک New Folder ایجاد کنید. بر روی آن راست کلیک کرده و سپس از تب Sharing گزینه های Share This Folder On The Network و Allow Network Users To Change My Files را فعال کنید و سپس Ok و بیرون بیایید. با این کار یک پوشه ایجاد کرده اید که بین ۲ کامپیوتر مشترک است و فایل هایی که درون آن باشد در هر دو کامپیوتر قرار می گیرد. (شکل ۲)
جهت دسترسی به منابع سیستم دیگر، کلید های ویندوز و R را با هم فشار دهید تا پنجره RUN باز شود، سپس IP سیستم مورد نظر را به صورت زیر تایپ و OK کنید:
\\192.168.0.1
موفق باشید