عليرضا افتخاري: خوشحالم كه خود را نباختم
استاد عليرضا افتخاري گفت: خوشحالم در حوادثي كه در چند وقت گذشته براي من و خانوادهام به وجود آمد، خود را نباختم و آنچه شامل حال من شد، شئونات الهي بود.
به گزارش فارس، پنجشنبه شب در حاشيه سيزدهمين جشنواره شهيد رجايي، به طور ويژه از استاد عليرضا افتخاري تجليل شد.
استاندار اصفهان طي سخنان كوتاهي با اشاره به اينكه از هنرمند متعهد و يگانه اصفهان تجليل ميكنيم، گفت: استاد عليرضا افتخاري چهره ماندگار موسيقي استان اصفهان است.
عليرضا ذاكر اصفهاني افزود: به اين سبب از استاد افتخاري تجليل ميكنيم كه به صداي او آشناييم، به آن علاقه داريم و به او افتخار ميكنيم.
عليرضا افتخاري نيز كه چهار تصنيف براي حاضران در جشنواره اجرا كرد و با استقبال فراوان حضار روبهرو شد، گفت: استادم هميشه به من تذكر ميداد مقام آسماني سكوت را حس كن و من آن را در خدمت به بزرگان حس كردم.
وي افزود: خوشحالم در حوادثي كه در چند وقت گذشته براي من و خانوادهام به وجود آمد، خود را نباختم و آنچه شامل حال من شد شئونات الهي بود.
لازم به ذكر است از سوي استاندار اصفهان يك قاب قلمزني و يك لوح تقدير كه با هنر لايهچيني تزيين شده بود به عليرضا افتخاري اهدا شد.
گفتني است جشنواره شيخ بهايي كه هر ساله براي تجليل از كاركنان، مديران، بازنشستگان و دستگاههاي برتر هر استان برگزار ميشود، امسال با حضور قشرهاي مختلف كاركنان، مديران و مقامات ارشد استان در تالار شيخ بهايي دانشگاه صنعتي اصفهان برگزار شد.
قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست) /عنکبوت20
تشکرات از این پست
rasekhoonzm
hojat20
pegah100