0

در نسخه جدید سایت جای چه مواردی خالی است؟ چه پیشنهادی دارید؟

salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

پاسخ به:در نسخه جدید سایت جای چه مواردی خالی است؟ چه پیشنهادی دارید؟

سلام و تشکر از همه دوستان

در طی این مدتی که در راسخون هستم  گاهی موردی به ذهنم می رسید و در تایپیک روابط عمومی مطرح می کردم و همیشه وعده نسخه جدید را می شنیدم

امروز رفتم و تمام پست هایم در روابط عمومی را خواندم. برخی نکات جدید هم به ذهنم رسید. چکیده پیشنهادات و انتقادات را اینجا می آورم که البته الزاما مربوط به نسخه جدید نیست. کلا موارد را گفته ام!

1.  برنامه نویس محترم سایت ترتیبی اتخاذ نمایند که تمام مقالات ارسالی قابل مشاهده باشد، نه فقط 20 مقاله آخر. البته فعلا که بخش مقاله فعال نیست و حتی امکان دسترسی به مقالات از محیط کاربری کلا ممکن نیست
  2. قبلا در محیط کاربری پست های ارسالی انجمن هم قابل دسترسی بود که معلوم نیست چرا غیرفعال شده است.
  3. گذاشتن بخشی برای امتیازات اهدایی. گاهی کاربری بعد از مدتها مراجعه و مشاهده می کند که امتیازی به او اهدا شده است ولی مشخص نیست از کجا و به چه علت؟
  4. بهتر است مشاوره ها از طریق محیط کاربری هم قابل دسترس باشند . چون ممکن است شخصی کد مشاوره خود را مفقود کند
  5. در نسخه جدید سایت در بخش مشاوره اگر پاسخ مشاوره داده شده باشد لینک صفحه پاسخ آن هم به صورت ناقص نشان داده می شود . بهتر است به جای لینک پاسخ ، پاسخ نشان داده شود
  6. در مورد نمایشکاه هایی که راسخون در آن شرکت می کند اطلاع رسانی صورت بگیرد مثلاً الان نمایشگاه قرآن اصفهان گشایش یافته ولی من نمی دانم راسخون شرکت کرده است یا خیر؟
  7. راسخون برگزاری نمایشگاه های خود را واگذار کرده است و در غرفه مربوطه فقط پوستر می فروشند و بروشور می دهند. من دفعه قبل از مسئول غرفه سوال کردم. طرف اصلاً تو باغ نبود جواب سربالا می داد. بهتر است در نمایشگاه ها بچه های روابط عمومی با اعلام قبلی هم حاضر باشند
  8. امکان ارسال پیام شخصی برای دیگر کاربران یا حداقل برای مدیران امکانی بود که قولش را دادند ولی هنوز عملی نشده است.
  9. امکان جستجوی مطالب یک کاربر خاص در انجمن ها را فراهم کنید. البته این برای خود کاربر هم مفید است چون گاهی دنبال یک مطلبی که قبلا گذاشته ایم باید صفحات زیادی را بگردیم.
  10. در مورد کاربرانی که در چند تالار برگزیده می شوند به جای 200 امتیاز ، تدبیر بهتری اندیشیده شود
  11. در مورد تغییر ایمیل خیلی از دوستان بارها مشکل داشته اند و راسخون همیشه وعده می داده است. البته من به شخصه مشکلی ندارم ولی درخواست ها زیاد است . باید با رعایت مسائل امنیتی چاره ای اندیشیده شود
  12. کاربران برتر در یک بخش مجزا قرار بگیرند و منسجم تر شوند. مثلا اگر الان بخواهیم به کاربران برتر پارسال دسترسی داشته باشیم به این راحتی ها میسر نیست
  13. امکان حذف پست فراهم شود. (البته ما حالا که ویرایش هم نمی توانیم بکنیم، چه برسد به حذف!!)
  14. مسابقاتی که به صورت چهار گزینه ای نبوده اند همیشه معترضانی داشته است و البته بعضی از آنها هم به حق بوده است. پیشنهاد می کنم بخش رسیدگی به اعتراضات هم راه اندازی شود و برندگان هم به تا رسیدگی به اعتراضات قطعی نباشند
  15. پیشنهاد می کنم در جوایز اعطایی به کاربران برتر ، کارت هدیه را در اولویت قرار دهید. البته به نظر خودم اعتبار اهدایی (برای خرید از فروشگاه) خیلی بهتر بود که با آن موافقت نشد
  16. در بخش محیط کاربری با کلیک بر روی تعداد برنده شدن ، مسابقاتی که در آنها برنده شده ایم نشان داده شود
  17. بخش مسابقات مجددا فعال شود و البته بهتر است در صفحه اول هم قرار بگیرد. در مورد مسابقات امتیاز اهدایی خیلی کم است. به نظر من بهتر است جدا از 5 امتیاز شرکت در مسابقه ، 20 امتیاز هم برای پاسخ صحیح منظور شود.
  18. مشکل لینک های شکسته که در روابط عمومی به آن اشاره داشتم حل شود. چون هر چه پیش برویم اگر بخواهیم به صورت قبل برگردیم هم لینک های فعلی مان می شکند و هر روز این لینک ها بیشتر می شود. البته می توان دسترسی از طریق هر دو آدرس را هم مهیا کرد
  19. در گذشته رنگ صفحات تغییر می کرد و برای خودش تنوعی بود. به نظر من بهتر بود چون کسل کننده نبود!

ممنون

ناگهان چقدر زود دیر می شود...

سه شنبه 10 مرداد 1391  5:41 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 architect0811 prompet abdo_61 hojat20 bivafa ravabet_rasekhoon
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

با سلام خدمت شما

این پیشنهادی که الان می خوام بدم فکر کنم دوستان تو جاهای دیگه دادن.منتها چون اینجا مورد توجه هست گفتم اینجا هم مطرح بشه.

اون پیشنهاد، پبشنهاد یه اپلود ستنر هست حداقل برای عکس ها.

با احترام

سه شنبه 10 مرداد 1391  6:10 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 prompet abdo_61 hojat20 bivafa ravabet_rasekhoon
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

سلام

یه پیشنهاد داشتم امیدوارم امکانش فراهم باشه

اونم اینکه نقل قول ها به ایمیل کاربر ارسال بشه

مثلا در این تاپیک یکی میاد پاسخ منو نقل قول میکنه یا یه سوالی از من میپرسه  منم میرم پی کارم و دیگه سری به اینجا نمیزنم ولی اگه به ایمیلم ارسال بشه خوب میام به نقل قوله  پاسخ میدم

چهارشنبه 11 مرداد 1391  1:01 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88 prompet abdo_61 hojat20 bivafa ravabet_rasekhoon
gholamy1391
gholamy1391
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 294

جای بازی های فکری -بازی های مذهبی -بازی های بومی (البته با حجم کم)

جمعه 13 مرداد 1391  11:53 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88 hojat20 ravabet_rasekhoon
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1

سلام

مشکلی که وجود داره اینکه با وجود نذاشتن موضوعی برای تاپیک اون ارسال میشه در صورتی که قبلا اینطوری نبود.

شنبه 14 مرداد 1391  6:26 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 abdo_61 hojat20 ravabet_rasekhoon
mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7673

در نسخه ی جدید جای خیلی از موارد خالیست،کدام مورد را اشاره کنم.

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم زبی آبی  ،  ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم

صــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

دوشنبه 16 مرداد 1391  12:06 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

نقل قول mahmoodsafari 

در نسخه ی جدید جای خیلی از موارد خالیست،کدام مورد را اشاره کنم.

سلام.

ایرادات موجود را لیست بفرمائید. اکتفا به اینکه مشکل وجود دارد، کافی نیست.

در ضمن، طبق فرمایشات مسئولین محترم روابط عمومی این موارد انشاالله در حد توان سایت رسیدگی خواهد شد.

دوشنبه 16 مرداد 1391  12:16 AM
تشکرات از این پست
hojat20 ravabet_rasekhoon
prompet
prompet
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4609

نقل قول architect0811

سلام

یه پیشنهاد داشتم امیدوارم امکانش فراهم باشه

اونم اینکه نقل قول ها به ایمیل کاربر ارسال بشه

مثلا در این تاپیک یکی میاد پاسخ منو نقل قول میکنه یا یه سوالی از من میپرسه  منم میرم پی کارم و دیگه سری به اینجا نمیزنم ولی اگه به ایمیلم ارسال بشه خوب میام به نقل قوله  پاسخ میدم

قبلا برای ایجاد کننده پست پاسخ های کاربران ارسال میشد که همونم در حال حاضر غیر فعال شده و بخش مفید آخرین پستهای انجمن که در پرفایل بود که از آخرین فعالیتهایی که در سطح انجمن داشتیم مطلع می شدیم به نظرم گزینه های مفید که وجود داشت را نباید در نسخه جدید تغییر می دادند.

دوشنبه 16 مرداد 1391  11:22 PM
تشکرات از این پست
architect0811 nikbakht88 hojat20 ravabet_rasekhoon
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1

نقل قول prompet

قبلا برای ایجاد کننده پست پاسخ های کاربران ارسال میشد که همونم در حال حاضر غیر فعال شده و بخش مفید آخرین پستهای انجمن که در پرفایل بود که از آخرین فعالیتهایی که در سطح انجمن داشتیم مطلع می شدیم به نظرم گزینه های مفید که وجود داشت را نباید در نسخه جدید تغییر می دادند.

سلام

ارسال پاسخ به تاپیک کاربرا قرار نیست غیر فعال بشه به قول خود مسئولین محترم فعلا در دست بررسیه زیاد نگران نباشید.

دوشنبه 16 مرداد 1391  11:32 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 prompet abdo_61 hojat20 ravabet_rasekhoon
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1

صفحه ی اول انجمن ها که آخرین مطالب ارسال شده رو نشون میده روزای اول خیلی سریع بود و سر 1 دقیقه تاپیکو نشون میداد اما الان گاهی بعد از 5 دقیق ام که  رفرش میکنیم و دوباره تو انجمن ها میایم تاپیکارو نشون نمیده

خلاصه اینکه سرعتش اومده پایین گفتم در جریان باشید

ا

دوشنبه 16 مرداد 1391  11:39 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 abdo_61 ravabet_rasekhoon
saidxry
saidxry
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 443

سلام

پیشنهاد من اینه که: یک تالار جداکانه برای کنکوری ها گذاشته شود و راهکارها و پیشنهاد های کارشناسان و خود داوطلبان کنکور در آن بررسی و پاسخ داده شود.

با تشکر

در دنیای مجازی :

خودمان صفحات نامناسب را ببندیم.

چهارشنبه 18 مرداد 1391  5:37 PM
تشکرات از این پست
prompet
prompet
کاربر طلایی1

بحث روش های خرید از فروشگاه که فکر کنم قرار بود با اومدن این نسخه امکان 1-خرید با امتیاز بیشتر و هزینه نقدی کمتر 2- فقط با حسنه 3-یکی که همین روش فعلی قرار بگیرد البته اگر اشتباه نکرده باشم این موضوع هم مد نظرتان باشد تا به مسئولین ارجاع بدهید

پنج شنبه 19 مرداد 1391  4:40 AM
تشکرات از این پست
prompet
prompet
کاربر طلایی1

بخش مسابقات دوباره فعال شود

وبرای شرکت در مسابقه یک امتیاز در نظر بگیرید و برای پاسخ صحیح دادن به همان مسابقه یک امتیاز جداگانه

مسابقات ویژه ای هم به صورت ماهانه و یا دوره های 10 روزه قرار بگیرند

فکر کنم قبلا گفته بودم از جاذبه های اولیه و بعضی از مواقع اصلی برای تبلیغ سایت به دوستان همین بحث مسابقات و جوایز هست که تا این لحظه خدا را شاکرم که راسخون جلوی دوستانم رو سفیدم کرده است.

پنج شنبه 19 مرداد 1391  4:47 AM
تشکرات از این پست
prompet
prompet
کاربر طلایی1

ببخشید که مطالب ذره ذره به ذهنم می رسه وتراوش می کنه مجبورم چندتا پست بذارم

یک بخش به محتوا اخبار و مقالات اضافه شود شبیه به تبیان که این کار را انجام می دهد مثلا گذاشتن سوالی برای هر مقاله و خبر که از متن خودش انتخاب شده و دارای امتیاز باشد

یک چیز دیگر هم که به ذهنم رسید این هست که بخش مدیرت نظرات  کاربران (به سایر بخشهای سایت نظرات فروشگاه مقالات اخبار نرم افزار و ...)هم مثل انجمن به کاربران داده شود و مسئولین سایت فقط به عنوان مدیرت و ناظر کار باشند این طوری فکر کنم یک باری هم از دوش مسئولین برداشته می شود و وقت بیشتری برای هرچه بهتر شدن سایت پیدا میکنند

پنج شنبه 19 مرداد 1391  5:00 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

با سلامی دوباره

یک پیشنهاد دیگری که دارم : یک دکمه مثبت و منفی در کنار تاپیکها و پستها گذاشته شود تا کاربران بتوانند به پست مورد نظر امتیاز منفی یا مثبت بدهند

که البته قبل اینکار باید حتما برنامه نویسان کاری کنند که هر کاربری از ip و کامپیوتر خود نتواند با بیش از یک نام کاربری رای دهد.

موفق باشید

پنج شنبه 19 مرداد 1391  11:05 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88 nargese_montazer hojat20 Nassersulduz ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها