0

در نسخه جدید سایت جای چه مواردی خالی است؟ چه پیشنهادی دارید؟

prompet
prompet
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4609

پاسخ به:در نسخه جدید سایت جای چه مواردی خالی است؟ چه پیشنهادی دارید؟

نقل قول abbas207

خدا رو شکر میشه گفت تمامی مشکلات سایت حل شده

با این حرف یعنی که مشکلاتی که مطرح می شود مربوط به سخت افزار کاربران است چون شما هیچ مشکلی در سایت جدید نمی بینید

جمعه 6 مرداد 1391  11:46 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88 iman_karbala hojat20 ravabet_rasekhoon
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

سلام

دکمه ی ویرایش که هنوزم که هنوزه کار نمیکنه تشکر هم که بهتره اسمشو نیارم

اینم بگم که اگه ایمیل خالی به مدیر تالار ارسال میشه خالیشم به کاربر ارسال نمیشه

جمعه 6 مرداد 1391  12:01 PM
تشکرات از این پست
iman_karbala hojat20 ravabet_rasekhoon
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

نقل قول architect0811

سلام

دکمه ی ویرایش که هنوزم که هنوزه کار نمیکنه تشکر هم که بهتره اسمشو نیارم

اینم بگم که اگه ایمیل خالی به مدیر تالار ارسال میشه خالیشم به کاربر ارسال نمیشه

سلام

بعد از کلی پیغام پسغام، مورد فوق حل شد و مطالب انجمن ها بصورت کامل ارسال شد. اما از دیشب، مجدد وضعیت به حالت اول برگشته و اصلا هیچ پیغامی دریافت نمی شود.

برای دکمه ویرایش ده بار می زنم و صفحه را از اول بررسی می کنم. گاهی درست شده و گاهی هم نه.

جدیدا مطلبی را دستنویس میکنیم و بعد دکمه ارسال را می زنیم و بعد صفحه ورود به سایت باز می شود. یعنی کل مطلب نوشته شده از بین رفته. حالا اگر رمقی مونده بازم باید همون را مجدد بنویسیم. البته پوست ما کلفت شده، یاد گرفتیم قبل از ارسال، متن را کپی کنیم!!

جمعه 6 مرداد 1391  12:54 PM
تشکرات از این پست
architect0811 iman_karbala hojat20 ravabet_rasekhoon
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

با سلام خدمت دوستان عزیز

چند گزینه را هم من بگویم

1- هر کاربری بتواند به صورت اینترنتی ارسال پیامک خود را فعال کند ، فرستادن مدارک با پست کمی زمان بر هست

2-کاربران بتوانند ایمیل ثبت نامی خود را عوض کنند

3-یک راه ارتباطی برای مدیران بوجود آید

4-آنلاین یا آفلاین بودن کاربران معلوم باشد

5-کاربر طلایی1 مدتی است برای بسیاری از کاربران تاریخ مصرفش گذشته،یه فکری باید برای کسانی که از امتیازات بالایی برخوردارند گرفته شود تا دوباره انگیزه ای برای آنان باشد

با تشکر

شنبه 7 مرداد 1391  12:11 AM
تشکرات از این پست
javid1000 nargese_montazer labeik_ya_khameneei iman_karbala hojat20 Nassersulduz ravabet_rasekhoon
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

نقل قول mehdi0014

با سلام

مورد پنجم در شرایط فعلی به بیشتر شدن ارسال پست های متعدد و به اصطلاح مفید می انجامد. که حاصل آن کسب امتیاز کیلویی می باشد.هر چند انگیزه ارسال کننده حسنه و امتیاز یا مواردی از این دست نباشد.اما می خوام از شما بپرسم اصلا به امتیاز کیلویی اعتقاد دارید؟

لطفا در ارسال پست های خود به فکر بعد ان هم باشید به این شکل که این پستی که ارسال شد چه کسی و چه طور از این پست ها استفاده می کند؟ ایا اصلا می تواند استفاه کند؟

اگر مسئولین به سینه من دست رد زده اند به سینه شما که نزده اند، از حرف برویی که در بین مسئولین دارید و هم چنین از ارتش مجهزتان در این جهت استفاده کنید که یه جستجوی قوی برای انجمن گذاشته شود تا این حدود یک میلیون پستی که اگز نگوییم همه ان ها، می گوییم اکثر ان ها را شما  و ارتشتان ارسال کرده اید استفاده ای بشود.

کار فرهنگی؟با چه؟

مشکل انجمن از دست دادن انگیزه در ارسال پست های متعدد نیست با شرایط فعلی هم  ارسال پست های نجومی داره صورت می گیره قطع نشده که بگیم چون قطع شده حالا ما بیاییم یه تغییری ایجاد کنیم.حالا سطح کاربری تغییر نکرده اگه تغییر کند دیگر چه خواهد شد؟

با احترام

شنبه 7 مرداد 1391  2:46 AM
تشکرات از این پست
iman_karbala ravabet_rasekhoon hojat20
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

نقل قول qodrat

نقل قول mehdi0014

با سلام

مورد پنجم در شرایط فعلی به بیشتر شدن ارسال پست های متعدد و به اصطلاح مفید می انجامد. که حاصل آن کسب امتیاز کیلویی می باشد.هر چند انگیزه ارسال کننده حسنه و امتیاز یا مواردی از این دست نباشد.اما می خوام از شما بپرسم اصلا به امتیاز کیلویی اعتقاد دارید؟

لطفا در ارسال پست های خود به فکر بعد ان هم باشید به این شکل که این پستی که ارسال شد چه کسی و چه طور از این پست ها استفاده می کند؟ ایا اصلا می تواند استفاه کند؟

اگر مسئولین به سینه من دست رد زده اند به سینه شما که نزده اند، از حرف برویی که در بین مسئولین دارید و هم چنین از ارتش مجهزتان در این جهت استفاده کنید که یه جستجوی قوی برای انجمن گذاشته شود تا این حدود یک میلیون پستی که اگز نگوییم همه ان ها، می گوییم اکثر ان ها را شما  و ارتشتان ارسال کرده اید استفاده ای بشود.

کار فرهنگی؟با چه؟

مشکل انجمن از دست دادن انگیزه در ارسال پست های متعدد نیست با شرایط فعلی هم  ارسال پست های نجومی داره صورت می گیره قطع نشده که بگیم چون قطع شده حالا ما بیاییم یه تغییری ایجاد کنیم.حالا سطح کاربری تغییر نکرده اگه تغییر کند دیگر چه خواهد شد؟

با احترام

سلام

بنده به امتیاز کیلویی اعتقاد دارم بله و خیلی راحت می توان از این امتیازات در انجمن بدست آورد ولی برای خود من خیلی جاها عنوان کرده ام حسنه و امتیاز و اینجور چیزها مهم نیست، دلیل آن هم ایجاد تاپیکی در گفتگوی آزاد هست که جلوی این کار از طریق بوجود آوردن قانونی گرفته شود،اگر پیشنهادی دارید در آنجا مطرح کنید تا اجرایی گردد

جستجوی انجمن ها بسیار هم قوی می باشد ولی اگر باز پیشنهادی دارید که چطور کنند که قوی تر شود بفرمایید

آما در مورد پستها : خودم که دو نوع پست می گذارم یکی اخبار قرآنی،دانشجویی و دینی که کاملا از اسمشان مشخص هست و هر کس هر کدام را دوست داشت می تواند به راحتی برود و استفاده کند

و اما در مورد مقالات : مثلا مقالات علوم انسانی را بگویم به چندین رشته تقسیم شده است یعنی اکثر رشته ها موجود هستند باز هم من میام بعد از اینکه رشته ها را تفکیک کردم برای مثال رشته کشاورزی، برای اینکه برای کاربر  آسان باشد پیدا کردن مقاله مورد نظرش رشته کشاورزی را نیز به چندین قسمت تقسیم می کنم برای مثال می نویسم مقالات مدیریت منابع آب ایران یا بحران آب یا بررسی ضایعات محصولات کشاورزی یا... این یعنی کار برای جوینده مقاله بسیار راحت هست اگر کسی دنبال مقاله ای در مورد بحران آب باشد براحتی می تواند تمام مقالاتی در مورد بحران آب را در یک تاپیک پیدا کند و این خیلی ارزشمند هست

حتی می تواند با یک جستجوی ساده در گوگل به این مقالات موجود در  راسخون عزیز دست پیدا کنید که این یک فایده بسیار خوبی که دارد کاربران بسیاری را هم با راسخون آشنا می کند، می توانید امتحان کنید مثلا در گوگل بنویسید مقالات بررسی ضایعات محصولات کشاورزی اولین گزینه ای که خواهد آمد منبع  راسخون هست .

موفق باشید

شنبه 7 مرداد 1391  10:22 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer labeik_ya_khameneei iman_karbala ravabet_rasekhoon hojat20 Nassersulduz
nargese_montazer
nargese_montazer
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1760

سلام

در تایید حرفهای دوست بزرگوارمان آقا مهدی باید بگویم چند نفر از دوستان دانشجوی من از طریق همین مقالات با راسخون آشنا شده اند و فقط برای استفاده از مقالات به راسخون سر میزنند

جا دارد از طرف خود و دوستان از ایشان قدردانی کنم

جناب قدرت پستهای آقا مهدی از ارزش بسیار بالایی هستند خوب هست یک سری به کاربران برتر تالارها بزنید که برای چندمین ماه پیاپی در 8 تالار کاربر برتر هستند و از این لحاظ بی نظیر هستند تعدد پست هم در تالار هایی که برتر شده اند نداشته اند

تمام راسخون از کاربران گرفته تا مدیران و یا مسئولین راسخون احترام خاصی به ایشام قائل هستندنه تنها به علت پستهای ایشان بلکه تا آنجایی که می دانم معرف بسیاربی از مدیران و کاربران هستند از جمله خود  من،پس کمی در مورد ایشان بیشتر تامل بفرمایید تنها شما را می بینم که به ایشان غیر مستقیم تعنه می زنید

یا حق

شنبه 7 مرداد 1391  10:54 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014 labeik_ya_khameneei hojat20 Nassersulduz ravabet_rasekhoon
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

سلام به تمامی دوستان عزیز راسخونی.

دوستان عزیز خواهشا از موضوع تاپیک فاصله نگیرید و ادبیات دوستانه تری را انتخاب نمایید. همه ما هدف ارتقا جایگاه سایت (که به جرات می شه گفت خانه دوم ما شده است) را داریم اما در نظر داشته باشیم که با ارائه دلایل و راهکارهای سازنده این امر محقق می شود.

لطفا از دردوستی وارد شوید و دوستانه انتقاد کنید. با این طرز برخورد که ما در ارتباط با یکدیگر در عالم مجازی داریم، هیچ نیازی به حمله سایبری نداریم!!!!

اینکه پست نجومی باب شده است، مقصر کاربر راسخونی نیست. مشکل از ریشه ها است و این امر باید ریشه ایی حل شود. لطفا اگر برای رفع آن پیشنهادی دارید در تاپیک مربوط به آن ارسال فرمائید.

موفق باشید.

شنبه 7 مرداد 1391  1:02 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014 qodrat iman_karbala hojat20 ravabet_rasekhoon
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

نقل قول mehdi0014 
با سلام خدمت شما

پس این را هم قبول دارید که امتیاز کیلویی اگر نگیم تنها دلیل پایین نیامدن قیمت ریالی محصولات است حداقل یکی از دلایل اصلی است؟ و با امتیاز کیلویی ارزش امتیاز پایین امده است؟

در مورد جستجوی انجمن، که باید خدمت شما بگویم ما اصلا جستجوی اختصاصی برای انجمن نداریم . فقط در جستجوی پرتال یه گزینه هست به نام جستجو در انجمن. که اگر حتی یه بار با این گزینه کار کرده باشید متوجه می شوید چه نوع نتایجی برای شما می آورد. و اینکه در حال حاضر چه نوع جستجویی برای انجمن مورد نیاز است.

کاربری با مراحعه به انجمن قصد  دارد کشاورزی، دامپروری یا مواردی از این دست را از یاد بگیرد.قاعدتا با این انبوده پست های ارسالی مواجه است،ارسال مقاله، عنوان مقاله ،دسته بندی مقاله  و جستجوی انجمن باید به گونه ای باشد تا به نیاز این کاربر پاسخ دهد.نه به این شکل که کاربر بیاد هی انجمن و تالارهارو بالا پایین کنه وقت بزاره حالا بعد از مدتی معلوم نباشه به اطلاعاتی که می خواد دست پیدا می کنه یا نه.

در مورد مطالبی که به صورت انبوه ان هم در قالب عنوان های کلی مانند اخبار دانشگاهی، اخبار حوزه دین و اندیشه و اخبار قرانی ارسال می شود.باید متذکر شد که این عنوان ها کلی است و عنوان خود خبر در ان موجود نیست و  محتوای خبر از دید بیننده پنهان می ماند. چه این مطالب در گوگل جستجو شود. و چه در انجمن.

با تشکر

شنبه 7 مرداد 1391  1:46 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

نقل قول qodrat

نقل قول mehdi0014 
با سلام خدمت شما

پس این را هم قبول دارید که امتیاز کیلویی اگر نگیم تنها دلیل پایین نیامدن قیمت ریالی محصولات است حداقل یکی از دلایل اصلی است؟ و با امتیاز کیلویی ارزش امتیاز پایین امده است؟

در مورد جستجوی انجمن، که باید خدمت شما بگویم ما اصلا جستجوی اختصاصی برای انجمن نداریم . فقط در جستجوی پرتال یه گزینه هست به نام جستجو در انجمن. که اگر حتی یه بار با این گزینه کار کرده باشید متوجه می شوید چه نوع نتایجی برای شما می آورد. و اینکه در حال حاضر چه نوع جستجویی برای انجمن مورد نیاز است.

کاربری با مراحعه به انجمن قصد  دارد کشاورزی، دامپروری یا مواردی از این دست را از یاد بگیرد.قاعدتا با این انبوده پست های ارسالی مواجه است،ارسال مقاله، عنوان مقاله ،دسته بندی مقاله  و جستجوی انجمن باید به گونه ای باشد تا به نیاز این کاربر پاسخ دهد.نه به این شکل که کاربر بیاد هی انجمن و تالارهارو بالا پایین کنه وقت بزاره حالا بعد از مدتی معلوم نباشه به اطلاعاتی که می خواد دست پیدا می کنه یا نه.

در مورد مطالبی که به صورت انبوه ان هم در قالب عنوان های کلی مانند اخبار دانشگاهی، اخبار حوزه دین و اندیشه و اخبار قرانی ارسال می شود.باید متذکر شد که این عنوان ها کلی است و عنوان خود خبر در ان موجود نیست و  محتوای خبر از دید بیننده پنهان می ماند. چه این مطالب در گوگل جستجو شود. و چه در انجمن.

با تشکر

با سلام

خب برادر من من هم تقریبا همین را می گم امتیازات را تفکیک کنند،بیان به کپی پیست ها 1 امتیاز بدهند به کیفی ها مثلا 20، این مشکل خود به خود حل می شود

جستجوی انجمن ها تا آنجایی که من کار کرده ام بسیار دقیق هست، حالا می توان امکانات جدیدی هم به آن اضافه کرد

در مورد اخبار هم ، کاربر می آید اخبار قرآنی آن روز را بخواند نه این که دنبال مطلبی باشد، با ورود به تاپیک اخبار کلیه اخبار به روز را می تواند در مورد قرآن بخواند و آگاه باشد، منظور شما را متوجه نشدم از عنوان، یعنی می گویید اخبار در یک تاپیک قرار نگیرند و هر خبر یک تاپیک جداگانه باشد،که این هم مشکلش خیلی زیادتر هست و به آشفتگی تالار ها می انجامد، قرار دادن اخبار در یک تاپیک با هماهنگی روابط عمومی صورت می پذیرد

ممنون

شنبه 7 مرداد 1391  2:01 PM
تشکرات از این پست
iman_karbala ravabet_rasekhoon hojat20 Nassersulduz
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

سلام به همه راسخونی های ارجمند.

برای مدیر هر تالاری در کنار پست ها و تاپیک های موجود در تالار، کادر کوچکی قرار دارد که با تیک زدن بر آن امکان تغییراتی وجود دارد. در صورتی که تیم برنامه نویسان راسخون این امکان را ایجاد فرمایند که با تیک زدن و انتخاب تاپیک ها و پست های برتر، به آنها ستاره بدهند و تعداد این ستاره ها بیانگر درجه کاربر باشد (و حتی انتخاب برترین ها با همین ملاک صورت بگیرد)، شاید این امید وجود داشته باشد که محیط انجمن ها به سمت جایگاه اصلی آن هدایت شود و معضل پست های نجومی هم حل شود. البته این موضوع را باید در تاپیک پست های نجومی ارائه می شد اما از آنجا که مباحثه مدیران گرامی راسخون زمان و مکان نمی شناسد و تذکر هم فایده ایی ندارد، در این قسمت ارائه شد.

موفق و راسخونی باشید.

یک شنبه 8 مرداد 1391  12:40 PM
تشکرات از این پست
prompet
prompet
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4609

نقل قول nikbakht88

سلام به همه راسخونی های ارجمند.

برای مدیر هر تالاری در کنار پست ها و تاپیک های موجود در تالار، کادر کوچکی قرار دارد که با تیک زدن بر آن امکان تغییراتی وجود دارد. در صورتی که تیم برنامه نویسان راسخون این امکان را ایجاد فرمایند که با تیک زدن و انتخاب تاپیک ها و پست های برتر، به آنها ستاره بدهند و تعداد این ستاره ها بیانگر درجه کاربر باشد (و حتی انتخاب برترین ها با همین ملاک صورت بگیرد)، شاید این امید وجود داشته باشد که محیط انجمن ها به سمت جایگاه اصلی آن هدایت شود و معضل پست های نجومی هم حل شود. البته این موضوع را باید در تاپیک پست های نجومی ارائه می شد اما از آنجا که مباحثه مدیران گرامی راسخون زمان و مکان نمی شناسد و تذکر هم فایده ایی ندارد، در این قسمت ارائه شد.

موفق و راسخونی باشید.

درود بر مدیر مدبر این تالار فکر خوبی هست و اگه به صورت آزمایشی هم که شده راه بیفته خودش جای شکر داره

یک شنبه 8 مرداد 1391  3:34 PM
تشکرات از این پست
architect0811 nikbakht88 iman_karbala hojat20 ravabet_rasekhoon
iman_karbala
iman_karbala
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4259

نقل قول nikbakht88

ضمن سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما عزیزان راسخونی

نسخه جدید سایت راسخون بعد از انتظار طولانی، بار گذاری شد. هر چند در ابتدای راه است و تیم برنامه نویسی  مشغول رفع ایرادات آن است؛

از نظر شما کاربر راسخونی، چه نکاتی باید اضافه میشد که هنوز نشده؟

و در صورت استفاده از محیط انجمن های سایر سایت ها، چه پیشنهادی برای نسخه جدید سایت راسخون دارید؟

انشاالله با ارائه راهکارهای مفید و موثر، گامی در جهت رفع ایرادات و ارتقای هر چه بیشتر و بهتر سایت راسخون برداریم.

التماس دعا

با سلام و تشکر

مدیر تالار گرامی ضمن عرض خسته نباشید خدمت شما و همه کاربران شرکت کننده در این تاپیک به اطلاع عزیزان می رسانم انشاالله همه مشکلات برنامه نویسی به زودی رفع می گردد و با همکاری و صبر شما عزیزان با گذشت زمان امکانات جدیدی به سایت راسخون ازجمله تعدادی از امکااتی که اشاره کرده اید اضافه می گردد . منتظر رخ داد های زیباتری در سایت راسخون باشید . لازم به ذکر است پوزش بنده و همکارانم در موسسه راسخون را به دلیل وجود این ایرادات فنی پذیرا باشید .

دوشنبه 9 مرداد 1391  8:19 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014 architect0811 nikbakht88 qodrat ravabet_rasekhoon hojat20
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

نقل قول iman_karbala

با سلام و تشکر

مدیر تالار گرامی ضمن عرض خسته نباشید خدمت شما و همه کاربران شرکت کننده در این تاپیک به اطلاع عزیزان می رسانم انشاالله همه مشکلات برنامه نویسی به زودی رفع می گردد و با همکاری و صبر شما عزیزان با گذشت زمان امکانات جدیدی به سایت راسخون ازجمله تعدادی از امکااتی که اشاره کرده اید اضافه می گردد . منتظر رخ داد های زیباتری در سایت راسخون باشید . لازم به ذکر است پوزش بنده و همکارانم در موسسه راسخون را به دلیل وجود این ایرادات فنی پذیرا باشید .

سلام

شما که کلاستون بالاست این ورا نمیاین

خوش اومدید صفا آوردید ماه رمضونیه وجود تشنمون رو سیراب کردید

یه تشکر میخواستم ازتون کنم چون در یکی از تاپیکا به کاربرا گفته بودید صبر صبر صبر

از اون موقع هر وقت مشکلی پیش میاد منم میگم صبر صبر صبر

خواهش میکنم یه فکری واسه رنگ پرتال بکنید من از رنگ توسی متنفرم

شاد باشید

دوشنبه 9 مرداد 1391  11:33 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88 ravabet_rasekhoon hojat20
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

سلام.

در نسخه قبلی، امکانی در انجمن ها وجود داشت که می توانستیم مطلبی را برای دیگران ایمیل کنیم. اما متاسفانه بجای ارسال همان تاپیک یا پست، صفحه اول انجمن ها برای طرف ارسال می شد.

اگر اولا این موضوع مجددا اجرا شود و از طرفی، مشکل قبلی رفع شود و با ارسال آدرس تاپیک یا پست، دقیقا همان آدرس (نه آدرس انجمن ها) ارسال شود، مورد جذابی است و طرفداران زیادی خواهد داشت.

سه شنبه 10 مرداد 1391  12:34 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon prompet hojat20
دسترسی سریع به انجمن ها