نقل قول qodrat
نقل قول mehdi0014
با سلام
مورد پنجم در شرایط فعلی به بیشتر شدن ارسال پست های متعدد و به اصطلاح مفید می انجامد. که حاصل آن کسب امتیاز کیلویی می باشد.هر چند انگیزه ارسال کننده حسنه و امتیاز یا مواردی از این دست نباشد.اما می خوام از شما بپرسم اصلا به امتیاز کیلویی اعتقاد دارید؟
لطفا در ارسال پست های خود به فکر بعد ان هم باشید به این شکل که این پستی که ارسال شد چه کسی و چه طور از این پست ها استفاده می کند؟ ایا اصلا می تواند استفاه کند؟
اگر مسئولین به سینه من دست رد زده اند به سینه شما که نزده اند، از حرف برویی که در بین مسئولین دارید و هم چنین از ارتش مجهزتان در این جهت استفاده کنید که یه جستجوی قوی برای انجمن گذاشته شود تا این حدود یک میلیون پستی که اگز نگوییم همه ان ها، می گوییم اکثر ان ها را شما و ارتشتان ارسال کرده اید استفاده ای بشود.
کار فرهنگی؟با چه؟
مشکل انجمن از دست دادن انگیزه در ارسال پست های متعدد نیست با شرایط فعلی هم ارسال پست های نجومی داره صورت می گیره قطع نشده که بگیم چون قطع شده حالا ما بیاییم یه تغییری ایجاد کنیم.حالا سطح کاربری تغییر نکرده اگه تغییر کند دیگر چه خواهد شد؟
با احترام
سلام
بنده به امتیاز کیلویی اعتقاد دارم بله و خیلی راحت می توان از این امتیازات در انجمن بدست آورد ولی برای خود من خیلی جاها عنوان کرده ام حسنه و امتیاز و اینجور چیزها مهم نیست، دلیل آن هم ایجاد تاپیکی در گفتگوی آزاد هست که جلوی این کار از طریق بوجود آوردن قانونی گرفته شود،اگر پیشنهادی دارید در آنجا مطرح کنید تا اجرایی گردد
جستجوی انجمن ها بسیار هم قوی می باشد ولی اگر باز پیشنهادی دارید که چطور کنند که قوی تر شود بفرمایید
آما در مورد پستها : خودم که دو نوع پست می گذارم یکی اخبار قرآنی،دانشجویی و دینی که کاملا از اسمشان مشخص هست و هر کس هر کدام را دوست داشت می تواند به راحتی برود و استفاده کند
و اما در مورد مقالات : مثلا مقالات علوم انسانی را بگویم به چندین رشته تقسیم شده است یعنی اکثر رشته ها موجود هستند باز هم من میام بعد از اینکه رشته ها را تفکیک کردم برای مثال رشته کشاورزی، برای اینکه برای کاربر آسان باشد پیدا کردن مقاله مورد نظرش رشته کشاورزی را نیز به چندین قسمت تقسیم می کنم برای مثال می نویسم مقالات مدیریت منابع آب ایران یا بحران آب یا بررسی ضایعات محصولات کشاورزی یا... این یعنی کار برای جوینده مقاله بسیار راحت هست اگر کسی دنبال مقاله ای در مورد بحران آب باشد براحتی می تواند تمام مقالاتی در مورد بحران آب را در یک تاپیک پیدا کند و این خیلی ارزشمند هست
حتی می تواند با یک جستجوی ساده در گوگل به این مقالات موجود در راسخون عزیز دست پیدا کنید که این یک فایده بسیار خوبی که دارد کاربران بسیاری را هم با راسخون آشنا می کند، می توانید امتحان کنید مثلا در گوگل بنویسید مقالات بررسی ضایعات محصولات کشاورزی اولین گزینه ای که خواهد آمد منبع راسخون هست .
موفق باشید