0

اشجاري: سپاهان امسال هم مدعي است

alaleh70
alaleh70
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 3248

اشجاري: سپاهان امسال هم مدعي است

بازيکن تيم فوتبال سپاهان گفت: حاشيه‌هاي بازي با جوانان چه ربطي به قرارداد ميلياردي دارد؟

حسن اشجاري در پاسخ به اين سؤال که آيا سپاهان در فصل جديد هم مي تواند مدعي قهرماني باشد در شرايطي که بازيکنان زيادي را از دست داده است، عنوان کرد: ما بايد امسال هم مدعي باشيم چون سه سال قهرمان ايران بوديم. سال گذشته هم بازيکنان زيادي از دست داده بوديم اما خودمان را جمع جور کرديم. بازيکنان جديد که به تيم آمده اند مي توانند جاي بقيه را پر کنند.

بازيکن تيم سپاهان در مورد بازي با مس تصريح کرد: اين اولين بازي در فصل جديد است و هميشه بازي هاي اول سختي خودش را دارد اما بايد براي حضوري قوي از همين مسابقه اول خودمان را نشان دهيم.

اشجاري در ادامه در خصوص حواشي بازي دوستانه سپاهان و تيم ملي جوانان که انتقادهاي اکبر محمدي و داود فنايي را در پي داشته، گفت: داود فنايي دوست و رفيق ماست، اما او روز گذشته مصاحبه اي کرده بود که بايد بگويم درگيري پيش آمده در اين مسابقه ربطي به قراردادهاي ميلياردي ندارد. نمي دانم چرا مي خواهند صورت مسئله را با اين حرف ها پاک کنند. من معتقدم در اتفاق رخ داده هم هواداران سپاهان و هم برخي از اعضاي کادرفني جوانان بي احترامي کردند. وقتي فيلمبردار تيم ملي جوانان پشت دروازه به هواداران سپاهان فحش مي دهد آنها هم جواب اين فحش را مي دهند.

وي افزود:‌داود فنايي گفته که بازيکنان سپاهان دست به سر بازيکنان تيم ملي نکشيدند. من خودم در جريان بازي دستم به صورت يکي از آنها خورد تا پايان مسابقه 10 بار از او عذرخواهي کردم. هنوز بازي شروع نشده بود که همه بازيکنان سپاهان به سمت نيمکت جوانان رفتند. ما بايد ديگر چه مي کرديم؟ فنايي حق ندارد بگويد بازيکنان سپاهان قراردادهاي ميلياردي گرفته اند و بازيکنان جوانان صد ميليون تومان هم نگرفته اند. من هم وقتي بازيکن تيم جوانان بودم ماهي 5 هزار تومان حقوق مي گرفتم. هر کسي به اندازه ارزشي که دارد پول دريافت مي کند و مسئله قرارداد بازيکنان ربطي به اين درگيري ها ندارد. هيچ يک از بازيکنان تيم سپاهان به تيم ملي جوانان توهين نکردند و تازه چند نفري هم اعضاي کادر جوانان را از معرکه دعوا دور کردند.

چهارشنبه 28 تیر 1391  1:57 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها