0

نظرات و پیشنهادات پیرامون جشنواره تابستانی راسخون

nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

پاسخ به:نظرات و پیشنهادات پیرامون جشنواره تابستانی راسخون

نقل قول padeshahe__saytha

به نظرم کلا اگر طرح ادامه داشته باشد خیلی خوب است 

و دوستان نظرهای خوبی ارائه کرده اند که مدیر گرامی تالار یک فکر اساسی برای رساندن این پیشنهادات به گوش مسئولین بکنند

سلام و خیر مقدم

اینکه مطالب را به گوش مسئولین سایت برسانیم که سهله. بنده ریش  گرو گذاشته ام که در آینده نه چندان دور، به کلیه موارد ارائه شده توسط کاربران و مدیران گرامی پاسخ داده شود. و تلاش بزرگواران راسخونی در جهت ارتقاء سایت، به هدر نرود. از این بابت نگران نباشید. تضمین همکاری در حد توان مسئولین با این موارد ارسال شده در این تاپیک با بنده است (البته این تضمین با اجازه مسئولین محترم روابط عمومی داده می شود!).

با آرزوی توفیق ایام برای جنابعالی.

سه شنبه 3 مرداد 1391  11:39 PM
تشکرات از این پست
mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7673

بابا تعداد برندگان کمه.

فقط 3 نفر!واقعا بی انصافیه.

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم زبی آبی  ،  ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم

صــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

چهارشنبه 4 مرداد 1391  12:19 AM
تشکرات از این پست
prompet
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

سلام و وقت بخیر

ضمن تشکر از دوستان عزیز که با تامل و تفکر، موضوع را حل و فصل نمودند.

فقط این تاپیک موضوع دیگری داشت و ارتباطی با این موضوع پیش آمده نداشت. اما به نتیجه خوب منجرشد.

جناب mehdi0014 ، این تاپیک مد نظر گرفته شده را ایجاد بفرمائید. انشاالله از تاپیک های ویژه ویژه هم خواهد شد.

فقط دوستان گرانقدر راسخونی دقت بفرمائید، در مورد اطلاعیه تاپیک ویژه ویژه، مشارکت در همان موضوع تاپیک حائز اهمیت و امتیاز است نه موارد متفرقه. البته مطرح شدن مباحث متفرقه در تاپیک خیلی هم مورد ندارد ولی ایجاد کننده تاپیک بهتر است بر تاپیک خود مدیریت داشته باشد تا موضوع به بی راهه نرود. دوستانی هم که به نقل قول اکتفا نمودند، در نظر داشته باشند که صرف نقل قول امتیاز ویژه ندارد بلکه نقد کردن آن نقل اهمیت دارد.

موفق باشید.

چهارشنبه 4 مرداد 1391  10:46 AM
تشکرات از این پست
architect0811 mehdi0014 qodrat
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

سلام

بنده آمدم که در این چند تاپیک اخیر دوستان که تاپیک های خوبی نیز هست مشارکت داشته باشم،

در مورد این تاپیک به غیر از 5-6 پست که آنهم در صفحه اول و دوم قرار داست، مابقی پست ها بی ربط به موضوع بحث بود و باعث خستگی و سرد شدن فضا میشود. از مدیر محترم تالار تقاضا دارم حداقل پس از پایان پست هایی که مربوط به بحثی غیرمرتبط با عنوان موضوع تاپیک میباشد، آنها را غیرفعا کند تا زمانیکه یک بازدیدکننده از بیرون میاید با خواندن بحث های بی ربط سردرگم نشود!!!

و اما در مورد بحث جشنواره.....یه انتقاد جدی که وارد هست وجود ریسک بالا و شانس پایین میباشد(قبل از همه چی یه نکته ی مهمی را بگویم که جشنواره بخش های متنوعی دارد، مد نظر من فعلاً بخش مرتبط با فروشگاه است)  ببینید اگر بخواهیم این قرعه کشی را با قرعه کشی بانک ها مقایسه کنیم(که به نظرم مقایسه خوبی است) بانک پس از قرعه کشی چه برنده بشوی و چه نشویم اصل پول را بازمیگرداند!! در واقع تنها ضرری که در طول مدت خوابیدن پولمون در بانک کرده ایم این است که یطور مثال از سود پول بهره مند نشده ایم و پول ثابت مانده است!! و سودی که بانک از این امر میبرد از همان پولهایی است که مردم به آن داده اند و بانک با این پولها سرمایه گذاری و .... میکند و سودی میبرد(که تعیین جایزه و قرعه کشی هم تشویق مردم برای گذاشتن پولشون نزد بانک است)   حالا از اینها بگذریم، خواستم بگویم که بانک هم پول ما را نمیگیرد برای همیشه اما راسخون با این طرح حسنه ی ما را برای همیشه میگیرد در حالیکه با این تعداد جایزه احتمال برنده شدن هم پایین هست!! پول هم نتیجه ی دسترنج و کار یک فرد در جامعه است، حسنه هم نتیجه ی دسترنج کاربر در راسخون!!! به نظرم این درست نیست که حسنه را بگیریم و در آخرش مثلاً به ازای هر 70-80 نفر (که احتمالاً همین حدودا هم باشه) تنها به 3 نفرشون جایزه بدهیم و بقیه حاصل زحمتشون در راسخون بپره!! 

پیشنهادم هم اینه که حداقل تعداد برندگان را حسابی بالا ببرند! حتی به قیمت کم کردن جوایز موجود! یعنی مثلاً کمک هزینه مکه را 150 هزار کنند و کربلا را 100 هزار و مشهد را 50 هزار و در عوض تعداد برنده ها را بیشتر کنند! اینطوری باز لااقل تعداد نفر کمتری متضرر میشود و تعداد افرادی هم که برنده میشوند بیشتر میشود! 

پیشنهاد جناب مهدی0014 هم کاملاً متین و خوب بود! 2 ماه معطلی نتها برای 9عدد جایزه خیلی زیاده!! بهتر بود در بازه های 10روزه یا15 روزه قرعه کشی میکردند!

فعلاً همین ! تا بعد..... 

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

چهارشنبه 4 مرداد 1391  5:39 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014 mahmoodsafari
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول bivafa

سلام

سلام علیکم جناب bivafa، چند روزی هست کمتر دیده می شوید. طرح جدید تالار گفتگوی آزاد برای کاربرانی چون شما بهترین فرصت را ایجاد می کند که حداقل در ازای وقتی که می گذارید و مطلبی را ارسال می کنید، تمایز قائل شود و حداقل، امتیاز بیشتری را برای آن در نظر بگیرد. منتظر حضور گرم شما هستیم.

بنده آمدم که در این چند تاپیک اخیر دوستان که تاپیک های خوبی نیز هست مشارکت داشته باشم،

در مورد این تاپیک به غیر از 5-6 پست که آنهم در صفحه اول و دوم قرار داست، مابقی پست ها بی ربط به موضوع بحث بود و باعث خستگی و سرد شدن فضا میشود. از مدیر محترم تالار تقاضا دارم حداقل پس از پایان پست هایی که مربوط به بحثی غیرمرتبط با عنوان موضوع تاپیک میباشد، آنها را غیرفعا کند تا زمانیکه یک بازدیدکننده از بیرون میاید با خواندن بحث های بی ربط سردرگم نشود!!!

چشم حتما. به زودی تاپیک های غیر مرتبط غیر فعال می شوند که جلوه بهتری پیدا کند.

و اما در مورد بحث جشنواره.....یه انتقاد جدی که وارد هست وجود ریسک بالا و شانس پایین میباشد(قبل از همه چی یه نکته ی مهمی را بگویم که جشنواره بخش های متنوعی دارد، مد نظر من فعلاً بخش مرتبط با فروشگاه است)  ببینید اگر بخواهیم این قرعه کشی را با قرعه کشی بانک ها مقایسه کنیم(که به نظرم مقایسه خوبی است) بانک پس از قرعه کشی چه برنده بشوی و چه نشویم اصل پول را بازمیگرداند!! در واقع تنها ضرری که در طول مدت خوابیدن پولمون در بانک کرده ایم این است که یطور مثال از سود پول بهره مند نشده ایم و پول ثابت مانده است!! و سودی که بانک از این امر میبرد از همان پولهایی است که مردم به آن داده اند و بانک با این پولها سرمایه گذاری و .... میکند و سودی میبرد(که تعیین جایزه و قرعه کشی هم تشویق مردم برای گذاشتن پولشون نزد بانک است)   حالا از اینها بگذریم، خواستم بگویم که بانک هم پول ما را نمیگیرد برای همیشه اما راسخون با این طرح حسنه ی ما را برای همیشه میگیرد در حالیکه با این تعداد جایزه احتمال برنده شدن هم پایین هست!! پول هم نتیجه ی دسترنج و کار یک فرد در جامعه است، حسنه هم نتیجه ی دسترنج کاربر در راسخون!!! به نظرم این درست نیست که حسنه را بگیریم و در آخرش مثلاً به ازای هر 70-80 نفر (که احتمالاً همین حدودا هم باشه) تنها به 3 نفرشون جایزه بدهیم و بقیه حاصل زحمتشون در راسخون بپره!! 

پیشنهادم هم اینه که حداقل تعداد برندگان را حسابی بالا ببرند! حتی به قیمت کم کردن جوایز موجود! یعنی مثلاً کمک هزینه مکه را 150 هزار کنند و کربلا را 100 هزار و مشهد را 50 هزار و در عوض تعداد برنده ها را بیشتر کنند! اینطوری باز لااقل تعداد نفر کمتری متضرر میشود و تعداد افرادی هم که برنده میشوند بیشتر میشود! 

پیشنهاد جناب مهدی0014 هم کاملاً متین و خوب بود! 2 ماه معطلی نتها برای 9عدد جایزه خیلی زیاده!! بهتر بود در بازه های 10روزه یا15 روزه قرعه کشی میکردند!

فعلاً همین ! تا بعد..... 

بانکها در ازای نگه داشتن پول مردم که معمولا زمان طولانی طول می کشد، سود دریافت می کنند. و حداقل با سرمایه گذاری در امور کوتاه مدت (مثل خرید و فروش مسکن، طلا ...) بهره دریافت می کنند و درصد کمی از آن را بین مشتریانشان تقسیم می کنند.

در مورد راسخون و فعالیت جشنواره باید از اهل فن بپرسیم که در شرایطی که حسنه را برای خرید برخی محصولات هم می توان استفاده کرد آیا این کار مجاز است یا خیر؟ در صورت مجاز بودن، خیلی طرح خوب و جذابی است.

برای هر کاربری رسیدن به درجه طلایی 1، می تواند هدف باشد اما بعد از آن انگیزه تلاش بیشتر وجود ندارد. لذا برگزاری چنین طرحهایی این انگیزه را برای کاربران ایجاد می کند.

البته از بین 70 – 80 نفر نیست و مطمئنا خیلی بیشتر از این حرفها می شود.

در مورد افزایش تعداد جوایز در ازای کم کردن مبالغ آن، مشکل جدیدی ایجاد می شود که ثمره آن کاهش انگیزه مشارکت میشود.

التماس دعا

چهارشنبه 4 مرداد 1391  7:13 PM
تشکرات از این پست
bivafa
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2

نقل قول nikbakht88

نقل قول bivafa

سلام

سلام علیکم جناب bivafa، چند روزی هست کمتر دیده می شوید. طرح جدید تالار گفتگوی آزاد برای کاربرانی چون شما بهترین فرصت را ایجاد می کند که حداقل در ازای وقتی که می گذارید و مطلبی را ارسال می کنید، تمایز قائل شود و حداقل، امتیاز بیشتری را برای آن در نظر بگیرد. منتظر حضور گرم شما هستیم.

چشم حتما. به زودی تاپیک های غیر مرتبط غیر فعال می شوند که جلوه بهتری پیدا کند.

بانکها در ازای نگه داشتن پول مردم که معمولا زمان طولانی طول می کشد، سود دریافت می کنند. و حداقل با سرمایه گذاری در امور کوتاه مدت (مثل خرید و فروش مسکن، طلا ...) بهره دریافت می کنند و درصد کمی از آن را بین مشتریانشان تقسیم می کنند.

در مورد راسخون و فعالیت جشنواره باید از اهل فن بپرسیم که در شرایطی که حسنه را برای خرید برخی محصولات هم می توان استفاده کرد آیا این کار مجاز است یا خیر؟ در صورت مجاز بودن، خیلی طرح خوب و جذابی است.

برای هر کاربری رسیدن به درجه طلایی 1، می تواند هدف باشد اما بعد از آن انگیزه تلاش بیشتر وجود ندارد. لذا برگزاری چنین طرحهایی این انگیزه را برای کاربران ایجاد می کند.

البته از بین 70 – 80 نفر نیست و مطمئنا خیلی بیشتر از این حرفها می شود.

در مورد افزایش تعداد جوایز در ازای کم کردن مبالغ آن، مشکل جدیدی ایجاد می شود که ثمره آن کاهش انگیزه مشارکت میشود.

التماس دعا

سلام و تشکر از لطف و محبت جنابعالی

نمیدونم چرا اما کمی کم رمق شدم! هر چند که شاید مدت زمان پای نت بودنم هم بیشتر شده باشه!  در مورد امتیاز و اینها هم که فرمودید بله در جریان هستم و شاید به قول شما بیشتر برای بنده و امثال بنده خوشحال کننده باشه. سعی میکنم بیشتر در خدمت باشم.

بگذریم، فرای همه ی بحث ها، حرف اصلی من اینه که حسنه یه نوعی حکم پول رو داره! چون خود راسخون در فروشگاه اون رو معادل تخفیف محصولاتش میکنه! حال اگر این حسنه(پول)رو بگیره و بخواد از توش قرعه کشی کنه و به عده ای جایزه بده ،حتی شاید از نظر شرعی هم مشکل داشته باشه! نمیدونم درست فکر میکنم یا نه اما دست کمی از کاری مثل قمار نیست!!! باز دوستان نظرشون رو بگن شاید من اشتباه میکنم!

ما بقی بحث بعدا.....

پنج شنبه 5 مرداد 1391  12:38 AM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

سلام

قسمتی از جشنواره تابستانی راسخون مربوط به ماه مبارک رمضان است ولی در مورد ماه مبارک خیلی خیلی بی حال تشریف دارند!

این که فقط 2 تا محصول به فروشگاه اضافه کنند که نشد!

من خودم پیشنهاد داده بودم در ماه مبارک هر روز از همان فصل یک سوال طراحی کنند که تستی هم نباشه ، گفتند طرح خوبی است ولی عملی نشد

توی همان فروشگاه هم کلی محصول خوب می توان به مناسبت ماه رمضان گذاشت. یا حتی کتاب منتخب ادعیه ماه رمضان را با آرم راسخون چاپ کرد و با بهای اندک در فروشگاه قرار داد.

ولی دوستان این تعویض فرم راسخون را گذاشتند درست اول ماه رمضان و فعلا هم سرگرم بر طرف کردن مشکلات آن هستند ، بعدش هم احتمالا باید خستگی در کنند!wink

ناگهان چقدر زود دیر می شود...

پنج شنبه 5 مرداد 1391  2:00 PM
تشکرات از این پست
iman_karbala
PROMPET
PROMPET
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4609

نقل قول salmanjavan

سلام

قسمتی از جشنواره تابستانی راسخون مربوط به ماه مبارک رمضان است ولی متاسفانه در مورد ماه مبارک خیلی خیلی بی حال تشریف دارند!

این که فقط 2 تا محصول به فروشگاه اضافه کنند که نشد!

من خودم پیشنهاد داده بودم در ماه مبارک هر روز از همان فصل یک سوال طراحی کنند که تستی هم نباشه ، گفتند طرح خوبی است ولی عملی نشد

توی همان فروشگاه هم کلی محصول خوب می توان به مناسبت ماه رمضان گذاشت. یا حتی کتاب منتخب ادعیه ماه رمضان را با آرم راسخون چاپ کرد و با بهای اندک در فروشگاه قرار داد.

ولی دوستان این تعویض فرم راسخون را گذاشتند درست اول ماه رمضان و فعلا هم سرگرم بر طرف کردن مشکلات آن هستند ، بعدش هم احتمالا باید خستگی در کنند!wink

البته قسمتی از بی میلی کابران به این بخش مربوط هست که سایت در حال تغییرات هست و به طور کامل آماده نیست قسمت مسابقات که تعطیل شده و این خود باعث کم رنگ تر شدن حضور کاربران شده است

اگر جشواره با تنوع بیشتری باشد و تعداد نفرات برگزیده در قرعه کشی هم افزایش پیدا کند شاید باعث بهتروبیشتر شدن استقبال شود.

پنج شنبه 5 مرداد 1391  7:58 PM
تشکرات از این پست
abbas207
abbas207
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 85
جمعه 6 مرداد 1391  12:58 AM
تشکرات از این پست
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

نقل قول abbas207

من خودم به شخصه موافق این طرحم

با سلام خدمت شما

میشه بفرمایید دلایلتون برای این موافقت چی هستش؟

با تشکر و احترام

جمعه 6 مرداد 1391  1:11 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88
prompet
prompet
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4609

نقل قول qodrat

نقل قول abbas207

من خودم به شخصه موافق این طرحم

با سلام خدمت شما

میشه بفرمایید دلایلتون برای این موافقت چی هستش؟

با تشکر و احترام

ایشون کلا فرد موافقی هستند چون من چند جای دیگه هم دیدم که پست زدن و موافقت خود را با موضوع مطرح شده در هر بخش اعلام داشته اند.

جمعه 6 مرداد 1391  11:49 AM
تشکرات از این پست
qodrat nikbakht88
gholamy1391
gholamy1391
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 294
جمعه 13 مرداد 1391  11:54 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88
mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7673

هم تعداد برندگان خیلی کمه و هم بهتر بود که میگفتین که تا حالا چند نفر تو این قرعه کشی ثبتنام کردن که اگر تعداد زیاد شد،کاربرانی مثل من که بین 2 نفر هم شانس ندارن دیگه شرکت نکنن.

لطفا با توجه به استقبال بی نظیر کاربران از بخش قرعه کشی جشنواره تعداد برندگان رو بیشتر کنین.

با تشکر

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم زبی آبی  ،  ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم

صــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

دوشنبه 16 مرداد 1391  12:11 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88 bivafa
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2

نقل قول mahmoodsafari

هم تعداد برندگان خیلی کمه و هم بهتر بود که میگفتین که تا حالا چند نفر تو این قرعه کشی ثبتنام کردن که اگر تعداد زیاد شد،کاربرانی مثل من که بین 2 نفر هم شانس ندارن دیگه شرکت نکنن.

لطفا با توجه به استقبال بی نظیر کاربران از بخش قرعه کشی جشنواره تعداد برندگان رو بیشتر کنین.

با تشکر

سلام

اتفاقاً یکی از قسمت های هیجان انگیز کار اینجاست که نگن چند نفر شرکت کردن تا همه با امید بیان و شرکت کنند. اتفاقاً هدف راسخون هم اینکه که همه با طمع برنده شدن بیان و حسنه هاشونو برای شرکت در طرح خرج کنند. پس هیچ دلیل منطقی نداره که آمار ثبت نام را اعلام کنند! البته از مسئولین راسخون هیچ کاری هم بعید نیست! ممکن هست با هدف خاص دیگری بیان و آمار ثبت نام را هم اعلام کنند!!

اما در مورد بیشتر کردن تعداد برندگان کاملاً موافقم.امیدوارم این کار رو کنند.

دوشنبه 16 مرداد 1391  3:10 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

نقل قول bivafa

با سلام خدمت بی وفای با وفا

حقیقتش فکر نکنم این طرح همه رو هدف قرار داده باشه.

این طرح برای کاربرایی که تازه وارد شدن  و یا کاربرانی که امتیازات انچنانی ندارند. مناسبه و اونارو هدف قرار داده. و اینو بگم به شما، اگر مسئولین با هدف اینکه همه کاربرا بیان حسنه خرج کنند این طرح رو راه انداختن باید بگم بدترین راه رو انتخاب کردن.

کاربرانی که از دارای امتیازات کیلویی و نجومی دارند  شما با این طرح چه جوری ملزم می کنی که بیان اکثر حسنشونو خرج کنن؟

ما هنوز هیچ برنامه ای نریختیم برای امتیازات کیلویی دوستان. فعلا داریم کاربر جذب می کنیم.غیر مستقیم هم داریم بهشون می گیم اگه تازه کارید،با الگوی گیری از برترین کاربران که تو انجمن گذاشتیم، هی پست بزنید.هر چی بیشتر بزنید برترید.

ما باید دم خروس رو در نظر داشته باشیم یا قسم حضرت ابوالفضل رو؟

دوستان در جریان هستن. هزینه ریالی این طرح چیزی حدود 2 میلیون تومان شده،حالا هزینه زمانی و انسانی قضیه بماند.

کسی هم از جایزه و کمک هزینه و مواردی از این دست بدش نمیاد، من هم مثل کاربران دیگه شرکت می کنم، اما اگر با اهداف بالا ما طرح و اجرا کردیم به نظر من این راهش نبود.

نظر شما چیه؟

اگر می خواستیم مثلا جذب کاربر کنیم یا می خواستیم کاری کنیم که کاربران امتیارات خودشون رو خرج کنن نمی تونستیم راه بهتری انتخاب کنیم؟

با احترام

دوشنبه 16 مرداد 1391  10:06 PM
تشکرات از این پست
architect0811 nikbakht88
دسترسی سریع به انجمن ها