0

نظرات و پیشنهادات پیرامون جشنواره تابستانی راسخون

qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

نظرات و پیشنهادات پیرامون جشنواره تابستانی راسخون

با سلام خدمت شما

راسخون در اقدامی بی سر و صدا البته فعلا اقدام به راه اندازی جشنواره های تابستانی کرده است.جزئیات این جشنواره ها به طرح زیر است:

قرعه کشی کمک هزینه حج

قرعه کشی کمک هزینه عتبات عالیات

قرعه کشی مشهد مقدس

نظر شما در مورد این جشنواره به طور کلی چیست؟

مزایا و معایب این جشنواره از نظر شما چیست؟

با تشکر و احترام

سه شنبه 27 تیر 1391  11:39 PM
تشکرات از این پست
bivafa nikbakht88 iman_karbala siasport23 omiddeymi1368
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

پاسخ به:نظرات و پیشنهادات پیرامون جشنواره تابستانی راسخون

نقل قول qodrat

با سلام خدمت شما

راسخون در اقدامی بی سر و صدا البته فعلا اقدام به راه اندازی جشنواره های تابستانی کرده است.جزئیات این جشنواره ها به طرح زیر است:

قرعه کشی کمک هزینه حج

قرعه کشی کمک هزینه عتبات عالیات

قرعه کشی مشهد مقدس

نظر شما در مورد این جشنواره به طور کلی چیست؟

مزایا و معایب این جشنواره از نظر شما چیست؟

با تشکر و احترام

سلام خدمت مدیر ارجمند جناب qodrat
بر اساس شواهد و حدس ها فکر کنم راسخون قرار بود زدوتر از این(یعنی اول مرداد)طرح تابستانه را شروع کنه، اما بعدش تصمیمشون عوض شده و به تعویق انداخته اند! وگرنه راسخون زیاد اهل کار بی سرو صدا نیست! تازه اینم که تابلوِ !! الان دیگه همه فهمیدن
به نظرم طرح خوبیه برای جمع آوری حسنه هایی که روی دست ما کاربران مونده و نمیدونیم چیکارش کنیم!
یه حسن خیلی خوب هم برای خود راسخونی ها داره! و اونم اینکه دیگه دغدغه ی بسته بندی محصول و پست و.... رو نداره!
اینکه حسنه از دست کاربران در بیاد هم یه حسن بزرگ داره!! بعد از تابستون(یعنی تمام شدن این طرح) من حدس میزنم بالغ بر 60-70درصد حسنه های موجود در بین کاربران به وسیله ی طرح جشنواره(که احتمالاً فراتر از اینی که الان در دسترسه و میبینیم خواهد رفت) ازش گرفته میشه و یه جورایی اکثراً بی حسنه میشوند !! آنوقت است که پس از تابستون راسخون میتونه سیستم جدیدی راه بندازه و دیگه مثل گذشته بی حسابب و کتاب و زیادزیاد امتیاز(حسنه) به کاربرانش نده !  الان میبینیم که حسنه ها تا حد زیادی بی ارزش شده! اما بعد از این طرح و در نتیجه اون خالی شدن حسنه ها، اونموقع امکان برنامه ریزی و اعمال قوانین سرسختانه فراهم میشود! مثلاً همین موضوع مورد تاکید شما یعنی ارسال پست های کیفیتی را میشه اجرا کرد! اینجا هست که حسنه با ارزش میشه و بعد میتونیم در فروشگاه هم تحولات زیادی ایجاد کنیم! 
امیدوارم تا اینجای کار متوجه منظورم شده باشید،
ادامه ی بحث و نظرات رو انشاا... اگر وقت شد بعداً به خدمتتان عرض میکنم.
سپاسگزارم و موفق باشید

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

چهارشنبه 28 تیر 1391  3:11 AM
تشکرات از این پست
qodrat iman_karbala siasport23
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1

با سلام بی وفای باوفا

تاریخ شروع جشنواره اول مرداد است.

اما اینکه آیا این جشنواره در رسیدن به هدف خود که احتمالا تشویق کاربران برای خرج حسنه های خود می باشد با موفقیت روبه رو می شود یا خیر جای بحث دارد.

شما در جریان هستید که مدت این طرح دو ماه است که کاربر می تواند امتیاز بدست آورده خود تا الان را نگه داشته و چند صد هزار حسنه ای که می تواند در طول مدت این دو ماه بدست می آورد را در جسنواره ها خرج کند. و این یعنی درصد پایین موفقیت طرح.

ضمن اینکه من فکر می کنم باید یه الزامی برای افرادی که پست های نجومی ارسال کرده اند و امیتازای واقعا نجومی دارند گذشته میشد تا درصد موفقیت طرح بالا می رفت.

منتظر شنیدن نظرات شما در مورد موارد بالا هستم.

با تشکر و احترام

چهارشنبه 28 تیر 1391  10:57 AM
تشکرات از این پست
bivafa iman_karbala
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

سلام و خدا قوت به هر دو بزرگوار.

جالبه این تالار گفتگو را مکانی برای به چالش کشیدن برنامه های راسخون تبدیل کردیم. از راسخون بیرونمون نکنند خیلی خوبه. 

عجب برداشتی از این برنامه دارید!!!!!!!!! خرج حسنه ها و بالارفتن کیفیت و ... 

به نظرم کار بسیار ارزنده ایی صورت گرفته،خود من نهایتا یکبار در هر کدوم از طرح ها مشارکت می کنم و اصلا ولخرجی نمی کنم. که اگه اقبال بود، منتخب می شوم و نبود هم فدای سرم. 

جناب qodrat در مورد نجومی ها خواهشا این بحث را تموم کنید. من و بیوفا و یک دو مدیر دیگه فکر کنم از مدیران کم امتیاز (در بخش انجمن ها) باشیم اما جایگاه همطراز با سایرن داریم.

جهت تشویق کاربران، اسم افرادی که امتیازشون در بخش انجمن بیشتر است را در جایی از سایت درج کرده اند که صرفا دلخوشی است و امتیاز دیگری ندارد. انتخاب برترین های هر ماه هم که به عهده مسئولین نیست و خود مدیران انتخاب کننده هستند و انصاف را انشاالله رعایت می کنند. ولی بنده به شخصه برای فعالین احترام خاص قائلم چون حداقل و حداقل هزینه اینترنت بیشتری کرده اند، هر چند زمان مشارکت ما با بقیه شاید یکی باشد .

امیدوارم اگر دلخوری از فرد یا اشخاص خاصی دارید به برکت ماه عزیز رمضان کنار بگذارید و جوی صمیمانه حاکم بر مدیران راسخون را محکم تر کنیم (هر چند بنده گاهی با مدیری بد رفتاری میکنم اما در باطن واقعا اینگونه نیستم و موفقیتشون را موفقیت سایت میدونم).

این خواسته بنده از شماست که امیدوارم ارزش قائل شوید.

انشالله اسم همتون را توی قرعه کشی جشنواره ببینیم.

سربلند باشید.

چهارشنبه 28 تیر 1391  12:18 PM
تشکرات از این پست
bivafa mehdi0014 farshon iman_karbala siasport23
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1

نقل قول nikbakht88 

با سلام خدمت شما

بنده برای شما احترام خاصی قائل هستم  و علاقه من به شما بر کسی پوشیده نیست،اما با عرض شرمندگی باید خدمت شما عرض کنم بنده این موضوع را تا رسیدن به هدف پیگیری خواهم کرد.طبیعی است که شما مدیر محترم در استفاده از ابزارهای مدیریتی و نظارتی خود مختار هستید.

مسئله اصلا رتبه شما و جناب بی وفا و دوستان دیگر با سایرین نیست،بماند که بنده به شخصه خدمات شما و جناب bivafa را ارزشمندتر  و کاربردی تر می دانم و میبینم.به بیان دیگر جایگاه شما  و جناب بی وفا در نزد من از بسیاری از کاربران دیگر در راسخون بالاتر است.

شما مدیریت قلب انجمن که تالار گفتگوی آزاد است بر عهده دارید،من می بینم که حداکثر تلاش خود را در رونق دادن به این تالار انجام می دهید،بدون تالار سیاست و مدیر آن انجمن می چرخد اما بدون تالار گفتگوی آزاد من آینده خوبی برای انجمن نمی بینم.

جناب bivafa  و دوستان دیگر با نظرات و پیشنهادات خود، سعی در برطرف کردن ایرادات انجمن و سایت را دارند.

این ها کم چیزی نیست.

مسئله و مشکل  ملاک است،نه شخص. من که با کسی مشکلی ندارم.احترام من به این افراد اگر بیشتر از شما نباشد کمتر نیست.

خواهش من از شما است شما به رتبه دوم و سوم موجود در برترین کاربران دقت کنید، در این چند روز، چند بار جابجا شده است. معنای این جابجایی چیست؟کافیست شما به ارسال های این کاربران دقت داشته باشید فاصله میلیمتری است.

موجود بودن این سازوکار  و رتبه بندی آن باعث شده کاربر برای اینکه مثلا رتبه سوم است برای رسیدن به رتبه دوم بدون در نظر گرفتن محتوا و کیفیت که دغدغه شما و هم چنین اینجانب است پست ارسال کند تا رتبه خود را در این لیست بالا ببرد. 

بنده معتقدم هر سازوکاری از قبیل برترین کاربران(با ملاک های کمی)، بیشترین ارسال کنندگان که در فروم ها رایج است باعث این کار خواهد شد که بعضی کاربران برای رسیدن به رتبه ای بالاتر در لیست رو به ارسال پست های بی مهابا کنند  و این یکی از ایرادات این سازوکار است.

بنده خدمت شما درس پس می دهم

انجمن راسخون به هیچ عنوان با هیچ یک از فروم ها و انجمن های روی نت قابل قیاس نیست، چون اهداف آن ها با هم مغایر است.بله ما می توانیم موارد درستی از این انجمن ها را که متناسب با اهداف راسخون برای انجمن و سایت در نظر بگیریم اما نه هر سازوکاری.

هدف راسخون تبلیغ معارف است. معارف قرانی،قرآنی که می گوید ملاک برتری  و کرامی بودن تقوا است،حال چون در فضای مجازی تشخیص این مورد مشکل است، ما نباید به بهانه مشکل بودن این مورد روی به ملاک های برتری که اصلا سنخیتی با تقوا ندارد بیاوریم.

دستگیری از کاربران،پاسخگویی،جذب کاربر،خوش رویی،صبر، انتقاد پذیری و مواردی از این دست ملاک هایی هستند که می توان مورد توجه قرار داد.

جناب nikbakht88 شما به این موضوع واقفید که این افراد در انجمن دارای نقش الگویی می باشند،یعنی رفتار ان ها،نحوه ارسال پست ان ها،الگوی سایر کاربران قرار می گیرد.یعنی اگر اشخاصی را در بالای صفحه انجمن به عنوان برترین کاربران معرفی کردیم، یعنی کاربرانی که تازه وارد انجمن شدید و قصد فعالیت دارید این افرادی که میبینید و در لیست هستند الگوهای شما هستند و از ان ها تبعیت کنید.

کاربر با دیدن این سازوکار تنها راه برتری در انجمن را تعداد پست میبیند نه کیفیت که بدرستی دغدغه و مد نظر شماست و نه موارد دیگر.

کدام مورد بیشتر مورد توجه کاربری است که تازه وارد انجمن شده و در معرض  دید این کاربر است؟برترین کاربرانی که در بالایی صفحه انجمن خود نمایی می کند و شما در هر بار باز کردن صفحه انجمن ان را می بینید؟ یا کاربران برتری که در هر تالار معرفی می شود و فقط اول هر ماه مورد توجه است و در معرض دید؟ بماند که انتخاب کاربران برتر در هر تالار نیز جای بحث و بررسی دارد.

بحث الگو مطرح است و بحث کاربرانی است که تازه وارد انجمن می شوند و دنبال الگو می گردند.کاربر با ورود به انجمن می گوید از کجا شروع کنم و به دنبال الگو است.

اگر مثلا کاربر mehdi0014  مثلا کاربران زیادی را معرفی کرده، که معرفی کرده و از این جهت تقدیر از ایشان در حد یک وظیفه است،از ایشان تقدیر شود، اما نه با ملاک تعداد پست و نه با سازوکار برترین کاربران.چرا؟ چون که با سازوکار فعلی برترین کاربران، زحمت این کاربران و صرف زمان و هزینه اینترنت، خلاصه شده در تعداد پست،در حالی که این کاربران دارای موارد دیگری هستند.

با تشکر و احترام

چهارشنبه 28 تیر 1391  3:31 PM
تشکرات از این پست
bivafa mehdi0014 siasport23
prompet
prompet
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4609

جشواره های اینطوری خوبه و به نظرم راه حل جدیدی برای جذب مخاطب هست من که از وقتی فعالیتم را  به صورت جدی شروع کردم  ده تا بیشتر از دوستانم را جذب راسخون کردم چون واقعا کارتان بیست هست.

یک شنبه 1 مرداد 1391  4:30 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88 mehdi0014 siasport23
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

با سلام خدمت تمامی دوستان

به نظر من گذاشتن این طرح، ایده خوبی است ، اما کاش به یک صورت دیگری بود تا حقی از کسی ضایع نشود

پیشنهاد من برای طرح های مشابه این طرح درآینده این است که حسنه مشخصی را برای هر یک از جوایز در نظر بگیرید

مثلا کمک هزینه حج را 20000 حسنه، کمک هزینه عتبات عالیات 10000 حسنه و برای مشهد مقدس 3000 حسنه ، البته این حسنه ها به عنوان مثال هستند، و هر کاربر تنها بتواند یکبار مثلا کمک هزینه حج را بخرد، در این مورد حقی از کسی ضایع نخواهد شد و همه بصورت مساوی می باشند

ولی در طرح فعلی شاید بنده یک میلیون حسنه خرج کنم و یکی بیاید 2000 حسنه خرج کند و کسی که 2000 حسنه خرج کرده برنده جایزه شود که این کمی جالب نیست

و ایراد دیگر این طرح این است که 9 جایزه یکجا در نظر گرفته شده و مدت آن خیلی طولانی است، به جای این کار میشد هر 10 روز یک جایزه گذاشت و سریع برنده را اعلام کرد، هم همیشه شور و شوق در انجمن ها پایدار خواهد بود و هم استقبال زیادی صورت خواهد گرفت

و اما در آخر خدمت دوست عزیزم بابک جان، godrat  در مورد پستهای نجومی عرض کنم که می خواهم پستی جداگانه در این مورد در گفتگوی آزاد ایجاد کنم تا در آنجا بحث را ادامه دهیم، البته حرفهای شما را در این مورد قبول دارم و چاره ای هم برای این کار در نظر گرفته ام که امیدوارم اجرایی شود

موفق باشید

سه شنبه 3 مرداد 1391  4:30 PM
تشکرات از این پست
bivafa nikbakht88 nargese_montazer labeik_ya_khameneei iman_karbala Nassersulduz siasport23
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول mehdi0014

سلام وخیر مقدم جناب mehdi0014
کاربر طلایی 2!!!!!!!!
اینقدر به نجومی ها گیر دادیم که این بلا بر سر کاربری شما افتاد، بگذریم.
صفا اوردید. می گفتید شیرینی دیروز را نگه می داشتیم امروز جهت جشن ورود شما پخش می کردیم (البته برای افطار).
در مورد نظرتون هم اولا تشکر می کنم و ثانیا ایجاد چنین طرحی به نیتی که در پی آن نهفته است، ارتباط دارد. به قول عالی جنابان qodrat, bivafa شاید هدف از آن، مصرف حسنه های کاربران باشد. به عقیده بنده هدف تشویق به فعالیت کاربران بوده جهت مشارکت در جشنواره به صورت چندین و چند باره  که فکر می کنم ایده جذابی است.
در مورد ایجاد تاپیک جدید توسط شما در تالارگفتگو ، منتظر ایجاد هر چه سریعتر آن هستیم.

با آرزوی موفقیت و سربلندی برای شما و قبولی طاعات و عبادات
سه شنبه 3 مرداد 1391  5:47 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014 siasport23
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

نقل قول mehdi0014

و ایراد دیگر این طرح این است که 9 جایزه یکجا در نظر گرفته شده و مدت آن خیلی طولانی است، به جای این کار میشد هر 10 روز یک جایزه گذاشت و سریع برنده را اعلام کرد، هم همیشه شور و شوق در انجمن ها پایدار خواهد بود و هم استقبال زیادی صورت خواهد گرفت

سلام

من هم با این قسمت از حرفهای شما مواقم

بهتر بود این جوایز به صورت دوره ای اهدا می شد

سه شنبه 3 مرداد 1391  5:47 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer
nargese_montazer
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1760

نقل قول mehdi0014

به نظر من گذاشتن این طرح، ایده خوبی است ، اما کاش به یک صورت دیگری بود تا حقی از کسی ضایع نشود

پیشنهاد من برای طرح های مشابه این طرح درآینده این است که حسنه مشخصی را برای هر یک از جوایز در نظر بگیرید

مثلا کمک هزینه حج را 20000 حسنه، کمک هزینه عتبات عالیات 10000 حسنه و برای مشهد مقدس 3000 حسنه ، البته این حسنه ها به عنوان مثال هستند، و هر کاربر تنها بتواند یکبار مثلا کمک هزینه حج را بخرد، در این مورد حقی از کسی ضایع نخواهد شد و همه بصورت مساوی می باشند

ولی در طرح فعلی شاید بنده یک میلیون حسنه خرج کنم و یکی بیاید 2000 حسنه خرج کند و کسی که 2000 حسنه خرج کرده برنده جایزه شود که این کمی جالب نیست

و اما در آخر خدمت دوست عزیزم بابک جان، godrat  در مورد پستهای نجومی عرض کنم که می خواهم پستی جداگانه در این مورد در گفتگوی آزاد ایجاد کنم تا در آنجا بحث را ادامه دهیم، البته حرفهای شما را در این مورد قبول دارم و چاره ای هم برای این کار در نظر گرفته ام که امیدوارم اجرایی شود

موفق باشید

سلام

امیدوارم طاعات و عبادات دوستان مورد پذیرش درگاه حق تعالی قرار گیرد

با طرح های پیشنهادی mehdi0014 کاملا موافقم

البته کلا این طرح بسیار جالب هست و باعث ایجاد انگیزه در بین کاربران خواهد شد

سه شنبه 3 مرداد 1391  6:35 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014 nikbakht88 siasport23
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول nargese_montazer

نقل قول mehdi0014

امیدوارم طاعات و عبادات دوستان مورد پذیرش درگاه حق تعالی قرار گیرد

با طرح های پیشنهادی mehdi0014 کاملا موافقم

البته کلا این طرح بسیار جالب هست و باعث ایجاد انگیزه در بین کاربران خواهد شد

سلام و خیر مقدم و تشکر از شما جهت همکاری با تالار گفتگوی آزاد.

و تشکری از جناب mehdi0014  که با مشارکت خود، مسیری برای ورود سایر عزیزان راسخونی را به این تالار باز کردند.

طاعات و عبادات شما هم مقبول درگاه احدیت

سه شنبه 3 مرداد 1391  10:41 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer mehdi0014 siasport23
prompet
prompet
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4609

پیشنهاد می کنم تنوع محصولات را بالا ببرید مثلا با قرار دادن محصولاتی به غیر از محصولات زیارتی که باهمین روش قرعه به برگزیدگان تعلق گیرند.

سه شنبه 3 مرداد 1391  10:49 PM
تشکرات از این پست
labeik_ya_khameneei
labeik_ya_khameneei
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1819

نقل قول mehdi0014

موفق باشید

سلام

نماز روزه هایتان قبول

با پیشنهاد دوست بزرگوارمان موافقم

این طرح پیشنهادی را در سایت بزرگ تبیان نیز دیده ام که با استقبال گسترده کاربران مواجه هست

در پناه حق

حسین  منی و انا من حسین

سه شنبه 3 مرداد 1391  11:05 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول labeik_ya_khameneei

نقل قول mehdi0014

سلام

نماز روزه هایتان قبول

با پیشنهاد دوست بزرگوارمان موافقم

این طرح پیشنهادی را در سایت بزرگ تبیان نیز دیده ام که با استقبال گسترده کاربران مواجه هست

در پناه حق

سلام و خیر مقدم و تشکر از شما جهت همکاری با تالار گفتگوی آزاد.

و تشکری از جناب mehdi0014  که با مشارکت خود، مسیری برای ورود سایر عزیزان راسخونی را به این تالار باز کردند.

طاعات و عبادات شما هم مقبول درگاه احدیت

(ببخشید جمله تکراری شد!!)

سه شنبه 3 مرداد 1391  11:16 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014 siasport23
padeshahe__saytha
padeshahe__saytha
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 57

به نظرم کلا اگر طرح ادامه داشته باشد خیلی خوب است 

و دوستان نظرهای خوبی ارائه کرده اند که مدیر گرامی تالار یک فکر اساسی برای رساندن این پیشنهادات به گوش مسئولین بکنند

تا شود چشم تو روشن به جمالش صلوات
تا که نزدیک شود روز وصالش صلوات
خواهی از جمله آن منتظرانش باشی

بر محمد بفرست هم تو به آلش صلوات

سه شنبه 3 مرداد 1391  11:27 PM
تشکرات از این پست
mahmoodsafari
دسترسی سریع به انجمن ها