نقل قول nikbakht88
با سلام خدمت شما
بنده برای شما احترام خاصی قائل هستم و علاقه من به شما بر کسی پوشیده نیست،اما با عرض شرمندگی باید خدمت شما عرض کنم بنده این موضوع را تا رسیدن به هدف پیگیری خواهم کرد.طبیعی است که شما مدیر محترم در استفاده از ابزارهای مدیریتی و نظارتی خود مختار هستید.
مسئله اصلا رتبه شما و جناب بی وفا و دوستان دیگر با سایرین نیست،بماند که بنده به شخصه خدمات شما و جناب bivafa را ارزشمندتر و کاربردی تر می دانم و میبینم.به بیان دیگر جایگاه شما و جناب بی وفا در نزد من از بسیاری از کاربران دیگر در راسخون بالاتر است.
شما مدیریت قلب انجمن که تالار گفتگوی آزاد است بر عهده دارید،من می بینم که حداکثر تلاش خود را در رونق دادن به این تالار انجام می دهید،بدون تالار سیاست و مدیر آن انجمن می چرخد اما بدون تالار گفتگوی آزاد من آینده خوبی برای انجمن نمی بینم.
جناب bivafa و دوستان دیگر با نظرات و پیشنهادات خود، سعی در برطرف کردن ایرادات انجمن و سایت را دارند.
این ها کم چیزی نیست.
مسئله و مشکل ملاک است،نه شخص. من که با کسی مشکلی ندارم.احترام من به این افراد اگر بیشتر از شما نباشد کمتر نیست.
خواهش من از شما است شما به رتبه دوم و سوم موجود در برترین کاربران دقت کنید، در این چند روز، چند بار جابجا شده است. معنای این جابجایی چیست؟کافیست شما به ارسال های این کاربران دقت داشته باشید فاصله میلیمتری است.
موجود بودن این سازوکار و رتبه بندی آن باعث شده کاربر برای اینکه مثلا رتبه سوم است برای رسیدن به رتبه دوم بدون در نظر گرفتن محتوا و کیفیت که دغدغه شما و هم چنین اینجانب است پست ارسال کند تا رتبه خود را در این لیست بالا ببرد.
بنده معتقدم هر سازوکاری از قبیل برترین کاربران(با ملاک های کمی)، بیشترین ارسال کنندگان که در فروم ها رایج است باعث این کار خواهد شد که بعضی کاربران برای رسیدن به رتبه ای بالاتر در لیست رو به ارسال پست های بی مهابا کنند و این یکی از ایرادات این سازوکار است.
بنده خدمت شما درس پس می دهم
انجمن راسخون به هیچ عنوان با هیچ یک از فروم ها و انجمن های روی نت قابل قیاس نیست، چون اهداف آن ها با هم مغایر است.بله ما می توانیم موارد درستی از این انجمن ها را که متناسب با اهداف راسخون برای انجمن و سایت در نظر بگیریم اما نه هر سازوکاری.
هدف راسخون تبلیغ معارف است. معارف قرانی،قرآنی که می گوید ملاک برتری و کرامی بودن تقوا است،حال چون در فضای مجازی تشخیص این مورد مشکل است، ما نباید به بهانه مشکل بودن این مورد روی به ملاک های برتری که اصلا سنخیتی با تقوا ندارد بیاوریم.
دستگیری از کاربران،پاسخگویی،جذب کاربر،خوش رویی،صبر، انتقاد پذیری و مواردی از این دست ملاک هایی هستند که می توان مورد توجه قرار داد.
جناب nikbakht88 شما به این موضوع واقفید که این افراد در انجمن دارای نقش الگویی می باشند،یعنی رفتار ان ها،نحوه ارسال پست ان ها،الگوی سایر کاربران قرار می گیرد.یعنی اگر اشخاصی را در بالای صفحه انجمن به عنوان برترین کاربران معرفی کردیم، یعنی کاربرانی که تازه وارد انجمن شدید و قصد فعالیت دارید این افرادی که میبینید و در لیست هستند الگوهای شما هستند و از ان ها تبعیت کنید.
کاربر با دیدن این سازوکار تنها راه برتری در انجمن را تعداد پست میبیند نه کیفیت که بدرستی دغدغه و مد نظر شماست و نه موارد دیگر.
کدام مورد بیشتر مورد توجه کاربری است که تازه وارد انجمن شده و در معرض دید این کاربر است؟برترین کاربرانی که در بالایی صفحه انجمن خود نمایی می کند و شما در هر بار باز کردن صفحه انجمن ان را می بینید؟ یا کاربران برتری که در هر تالار معرفی می شود و فقط اول هر ماه مورد توجه است و در معرض دید؟ بماند که انتخاب کاربران برتر در هر تالار نیز جای بحث و بررسی دارد.
بحث الگو مطرح است و بحث کاربرانی است که تازه وارد انجمن می شوند و دنبال الگو می گردند.کاربر با ورود به انجمن می گوید از کجا شروع کنم و به دنبال الگو است.
اگر مثلا کاربر mehdi0014 مثلا کاربران زیادی را معرفی کرده، که معرفی کرده و از این جهت تقدیر از ایشان در حد یک وظیفه است،از ایشان تقدیر شود، اما نه با ملاک تعداد پست و نه با سازوکار برترین کاربران.چرا؟ چون که با سازوکار فعلی برترین کاربران، زحمت این کاربران و صرف زمان و هزینه اینترنت، خلاصه شده در تعداد پست،در حالی که این کاربران دارای موارد دیگری هستند.
با تشکر و احترام