گاهی اوقات خرید برخی اقلام خاص از داروخانه واقعا مشکل بزرگی است. خوب آخه آدم چطور بره بگه من الان به یه همچین چیزی احتیاج دارم؟ .... طرف چه فکری در مورد آدم می کنه ؟ .... اصلا نگران نباشید . ما در اینجا ده توصیه داریم که شما رو در حل این مشکل راهنمايي می کنن.
نویسنده : سوهاني
توصیه اول: اگر مونث هستيد سراغ فروشنده خانم و اگر مذكريد سراغ فروشنده آقا برويد. ( البته این روش در مورد اون دسته از آدما که روشون نمیشه در مورد این چیزا حتی با همجنسشون هم صحبت کنن کمکی نخواهد کرد.)
توصیه دوم: صبر كنيد تا داروخانه خلوت شود و بعد تقاضاي خود را به فروشنده بگوييد.
توصیه سوم: اسم وسيله مورد نظر را روي كاغذ بنويسيد و به فروشنده نشان بدهيد.
توصیه چهارم: آنقدر منتظر بمانيد تا خريدار ديگري همان وسيله مورد نظر شما را بخواهد آنوقت به فروشنده بگوييد "من هم از همينا مي خوام". ( البته قبول دارم که این روش احتیاج به کمی تا قسمتی وقت اضافی داره )
توصیه پنجم: در داروخانه بگرديد و وسيله مورد نظر را به فروشنده نشان دهيد و بگوييد "از اينا مي خوام". ( البته این روش در مورد افراد خوش شانس جواب می دهد و اگه کمی بدشانس باشید و وسیله مورد نظر شما رو در معرض دید قرار نداده باشن، قابل استفاده نخواهد بود)
توصیه ششم: جلد یا جعبه وسيله مورد نظر را با خود همراه ببرید ، به فروشنده نشان دهيد و بگوييد "از اينا دارين؟"
توصیه هفتم: مي توانيد از پدر يا مادر خود درخواست كنيد كه وسيله مورد نظر شما را از داروخانه بخرد. ( البته این روش در مورد کسانیکه حتی روشون نمیشه در مورد چیز ، حتی با خودشون هم حرف بزنن کمکی نخواهد کرد . ضمن اینکه اصلا ممکنه صلاح ندونید که پدر و مادرتون بفهمن که شما از چیز استفاده می کنید. )
توصیه هشتم: از يكي از دوستانتان بخواهيد وسيله مورد نظر را براي شما بخرد. د ( اعتراف می کنم که این توصیه هم همون مشکلات توصیه قبلی رو خواهد داشت)
توصیه نهم: اول با فروشنده دوست شويد . بعد با او صميمي شويد و بعد کم کم درخواست خود را به او بگوييد. ( این روش خیلی موثره ولی خب ، به کمی برنامه ریزی ، مهارت در برقراری ارتباط و مقادیر قابل توجهی زمان، انرژی و بودجه نیاز داره )
توصیه دهم: به داروخانه فروش بگوييد ببخشيد قربان ”چيز“ داريد . طرف مي پرسد چي ؟ بگوييد از اين چيزا كه ..... ببخشيد اسمش رو فراموش كردم . بعد طرف يكي يكي اسم انواع و اقسام چيز هاي ممكن را مي گويد . حالا فقط كافيست به محض شنيدن اسم چيز مورد نظر بگوييد .بله بله . از همين چيزا مي خوام. ( البته براي اجراي اين توصيه احتياج به يك داروخانه خلوت داريد. از اون داروخانه هايي كه سال تا سال مشتري ندارند. همچنين احتياج به يك داروخانه چي با حوصله داريد كه شكمش سير نباشد و براي اينكه بالاخره يك چيزي به شما بفروشد وقت و انگيزه كافي داشته باشد. )
توصيه ياز..... : ای بابا مسخره شو در آوردین ، برين بخرين ديگه !!!!