زنان با پوشش چادر از آرمانهای شهدا صيانت میكنند
علم و انديشه: رئيس اداره تبليغات كنارك گفت: زنان ايرانی در سنگر چادر از آرمانهای شهدا دفاع و صيانت میكنند.
حجت الاسلام رجبعلی آدينهپور باقری، رئيس اداره تبليغات اسلامی كنارك در گفتوگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه سيستان و بلوچستان با بیان این مطلب گفت: ترويج مقوله عفاف و حجاب، آشنا كردن دختران جوان با پديده سياهنمايیهای دشمنان عليه چادر و تشويق و ترغيب بانوان در حفظ پوشش خود در مكانهای عمومی و اداری از جمله اهداف عفاف و حجاب است.
رئيس اداره تبليغات اسلامی كنارك به آيه 31 سوره مبارکه نور در مورد پديده عفاف و حجاب اشاره كرد و افزود: زن نگينی گرانبهاست كه در صدف حجاب قرار دارد.
وی به سرفصلهای خوشبختی يك خانواده اشاره كرد و گفت: صداقت، صميميت، صفا و صراحت، چهار ستون تشكيلدهنده كانون خانواده است كه همه آنها در وجود زن قابل مشاهده است.
باقری در پایان بيان كرد: بانوان از پوشيدن البسه نامناسب اجتناب كنند زيرا كه برهنگی كانون خانواده را به خطر میاندازد و زنان ايرانی با حفظ حجاب خود در حال فتح كردن قلههای علمی در دنيا هستند.
|
مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو
مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه
صفحه اختصاصی:
civilica.com/p/98085
اولین مدرسه عشق که تأسیس شد / درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی / اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی
دوشنبه 26 تیر 1391 5:10 PM
تشکرات از این پست