بانوان ايرانی در رديف بهترين و نخبهترين زنان جهان هستند
گروه ادب: داور بخش ويژه و صنايع دستی جشنواره ملی ادبی «ريحانه» گفت: بانوان ايرانی در رديف بهترين و نخبهترين زنان جهان هستند كه اين موضوع را بايد با تلاش به قطعيت برسانيم.
به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، حسين ياوری، مدرس دانشگاههای علامه طباطبايی(ره)، شهيد بهشتی و الزهرا(س)، اظهار كرد: هدف از برگزاری اين جشنواره به نمايش گذاشتن و مطرح كردن توانمندیها و استعدادهای بالقوه و سرشار زن ايرانی است و میخواهيم نشان دهيم كه بانوان ايرانی نه فقط در عرصههای مختلف اقتصادی، صنعتی و سياسی، بلكه در عرصههای فرهنگی و هنری هم توانمندیهای بسياری دارند.
داور نخستين جشنواره ملی ادبی «ريحانه» گفت: از آنجايی كه اين نخستين جشنواره است، با همه دقت نظر و تلاشی كه روی آن شده، ممكن است نتوانيم يا اين امكان را نداشته باشيم آنچه را كه شايسته زن ايرانی است نشان بدهيم. اما ترديدی نيست كه قادر خواهيم بود، با ارائه آثار بخشی از اين توانمندی را كه گويای نمونه كوچكی از يك عرصه بزرگ است؛ مورد قضاوت قرار دهيم.
وی يادآور شد: من آينده خوبی را برای اين جشنواره پيشبينی میكنم. چون در صورت موفق شدن كه به حتم هم خواهد شد، بازتاب خوبی در جامعه خواهد داشت. من ايمان و اعتقاد دارم كه بانوان ما بسيار قوی و توانمند هستند و اين موضوع را بايد به باور برسانيم.
ياوری درباره داوری بخش آثار رسيده به جشنواره نيز گفت: ما پس از داوری اوليه كه يك سری از آثار انتخاب و به داوری نهايی میرسند، آثار برگزيده در هر بخش را انتخاب و معرفی میكنيم.
داور نخستين جشنواره ملی «ريحانه» همچنين يادآور شد: ترتيبی خواهيم داد آثار فاخر در هر بخش از طريق وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، حوزه هنری و ساير سازمانهای مرتبط، به چاپ برسند و آثار هنری را نيز در نمايشگاهی برای فروش عرضه خواهيم كرد.
|
مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو
مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه
صفحه اختصاصی:
civilica.com/p/98085
اولین مدرسه عشق که تأسیس شد / درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی / اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی
دوشنبه 26 تیر 1391 4:24 PM
تشکرات از این پست