گروه اجتماعی: بیتوجهی به حجاب، مخالف با عقل و هنجار اسلامی است، چرا كه بد حجابی باعث آلودگی و ناهنجاریهای اجتماعی و گسترش آسيبهای اجتماعی در جامعه میشود.
حجت الاسلام والمسلمين حجت شريفیراد، مديركل تبليغات اسلامی ایلام در گفتوگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه ایلام، اظهار كرد: در جامعه اسلامی و فرهنگ دينی، حجاب به عنوان يك عامل بسيار مهم میتواند كرامت و شخصيت انسان را عينيت ببخشد و بیتوجهی به آن خطر بسيار بزرگی برای جامعه محسوب میشود.
وی حجاب را از عوامل اصلی تحكيم بنيان خانواده در نظام اسلامی دانست و افزود: بیتوجهی به حجاب، مخالف با عقل و هنجار اسلامی است، چرا كه بدحجابی باعث آلودگی و ناهنجاریهای اجتماعی و گسترش آسيبهای اجتماعی در جامعه میشود.
وی با بيان اينكه تداخل بيش از حد زن و مرد در جامعه نتايج زيان باری بر زندگی آنها دارد بيان كرد:
با توجه به اينكه كشور ما اكنون در جهان به عنوان يك الگوی اسلامی تبديل شده است، حفظ حجاب و عفاف يك نياز ضروری برای آن است و تأثير بسزايی در آينده برای اعتلا و پيشرفت كشور دارد.
مديركل سازمان تبليغات استان ريشه بسياری از جرم و جنايتها و بزهكاریها در جامعه امروزی را بیحجابی و خودنمايیهای ظاهری دانست كه اين خودنمايیها و بدحجابیها گاهی منجر به تجاوز به عنف و قتل شده است كه اين در شأن يك جامعه اسلامی نيست.
شريفیراد رعايت حجاب و پرهيز از بدحجابی فقط مختص زنان ندانست و خاطرنشان كرد: اگر ما با عقل، درك، فهم درست و رعايت مصالح جامعه،حجاب كه يك عطيه الهی است را پاس بداريم، شاهد جامعهای سالم خواهيم بود.
وی خودنمايی زنان را عامل گسترش فساد در جامع اسلامی عنوان و تأكيد كرد: تهاجم فرهنگی دشمنان عليه نظام هماكنون از طريق گسترش بیحجابی و بدحجابی در جامعه اسلامی شكل میگيرد كه بايد هرچه بيشتر مورد توجه قرار گيرد تا در آيند شاهد جامعهای سالم و عاری از هرگونه فساد باشيم.
شريفیراد با اشاره به اينكه بيشتر كشورهای پيشرفته كه به مسئله حجاب توجه نكردهاند جامعه آنها دچار افسردگی روحی و روانی شده است خاطر نشان كرد: در بسياری از كشورهای اروپايی به اين نتيجه رسيدهاند كه تفكيك جنسيتی در محيط های عمومی میتواند در كاهش بسياری از آسيبهای اجتماعی نقش تأثيرگذاری داشته باشد.
وی زندگی عاری از آسيبها را در گرو اجرای احكام دين كه حجاب يكی از آنهاست دانست و ابراز اميدواری كرد كارشناسان مذهبی اين مفاهيم را بخوبی برای جامعه و نسل جوان تبيين كنند.
|