0

نخستین نمایشگاه "24 ساعته" حجاب و عفاف در شاهرود برپا شد

 
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

نخستین نمایشگاه "24 ساعته" حجاب و عفاف در شاهرود برپا شد

 نخستین نمایشگاه 24 ساعته حجاب و عفاف با هدف نهادینه‏‌سازی فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه و به خصوص نسل جوان، در شاهرود برپا شد.

 
خبرگزاری فارس: نخستین نمایشگاه "24 ساعته" حجاب و عفاف در شاهرود برپا شد

 

مسئول برگزاری نمایشگاه حجاب و عفاف شاهرود در مراسم افتتاحیه آن اظهار داشت: در گرامیداشت هفته حجاب و عفاف و به منظور تبیین فرهنگ اسلامی حجاب، نمایشگاه حجاب و عفاف با همکاری بسیج جامعه زنان شاهرود در مسجد غربای این شهر برپا شد.

علی‏رضا غمزه با بیان اینکه این نمایشگاه به مدت یک هفته دایر است، افزود: در این نمایشگاه، پوسترها و نقاشی‌هایی با موضوع حجاب و عفاف و تهاجم فرهنگی دشمن علیه جامعه زنان کشورهای اسلامی ارائه شده است و آماده بازدید علاقه‏‌مندان به فرهنگ حجاب و عفاف است.

مسئول برگزاری نمایشگاه حجاب و عفاف شاهرود با اشاره به تهدیدات نرم دشمنان در قالب مد و لباس تصریح کرد: برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی، گامی مؤثر در ترویج فرهنگ حجاب و عفاف در جامعه خواهد بود و باید تلاش کرد تا با آگاهی دادن به جامعه، برخی جوانان غافل با این تلنگرها هوشیار شوند.

غمزه افزود: فطرت‌ جوانان پاک است و دشمنان با استفاده از غفلت و ناآگاهی آنان زمینه و دام‌های گناه را برای آنها فراهم می‌کنند و باید تلاش کرد با این اقدامات، تأثیر مثبتی در جوانان ایجاد شود.

مسئول برگزاری نمایشگاه حجاب و عفاف شاهرود افزود: این نمایشگاه به صورت روباز بوده و در همه‌ ساعات شبانه‌روز برای بازدید علاقه‏‌مندان به خصوص جوانان در خیابان 22 بهمن شاهرود برپاست.

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

 

یک شنبه 25 تیر 1391  10:14 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها