ابراهیم شفیعیسروستانی امروز در مراسم رونمایی از نرمافزار سیمای حجاب که در مرکز پژوهشهای اسلامی صدا و سیما برگزار شد، در سخنانی با اشاره به اینکه در حوزه حجاب و عفاف باید فعالیتهای مختلفی صورت گیرد، اظهار کرد: فضاهای زیادی در این عرصه نیازمند حمایتهای علمی، پژوهشی و ترویجی است.
وی با اشاره به خلأهای منابع مطالعاتی و پژوهشی نیازهای حوزه عفاف و حجاب تاکید کرد: کارهایی در این زمینه صورت گرفته بود ولی نرمافزارهای موجود پاسخگوی نیازها نبود.
مدیرکل خدمات رسانهای مرکز پژوهشهای اسلامی صدا و سیما با اشاره به اینکه نرمافزار سیمای عفاف با هدف پاسخگویی به این نیازها طراحی شده است گفت: این نرمافزار پاسخگوی نیازهای آموزشی و پژوهشی برنامهسازان است.
وی با اشاره به اینکه شاکله ساختار نرمافزار سیمای عفاف آموزشی است اضافه کرد: در این نرمافزار متن کامل 200 کتاب و مقاله برای استفاده محققان و پژوهشگران گردآوری شده است.
شفیعیسروستانی در پاسخ به سئوال خبرنگار فارس در خصوص رویکرد رسانه ملی در زمینه حجاب و عفاف و وجود برخی تناقضها در این زمینه تاکید کرد: رویکرد مدیران رسانه ملی به سمت اصلاح وضعیت حجاب است.
وی با اشاره به اینکه در زمینه اصلاح وضعیت ظاهری حجاب روند رو به بهبودی را شاهد هستیم تاکید کرد: البته این سخن به معنای آن نیست که شرایط به صورت کامل اصلاح شده است.
مدیرکل خدمات رسانهای مرکز پژوهشهای اسلامی صدا و سیما با اشاره به اینکه در تصمیم مدیران مرکز برای توجه هر چه بیشتر به مقوله عفاف و حجاب تردیدی وجود ندارد اضافه کرد: البته شاهد هستیم که تولیدات رسانه ملی هماهنگ نبوده و نیازمند اصلاح است.
وی با اشاره به اینکه مقررات، چارچوبها و آییننامه در این زمینه وجود دارد خاطر نشان کرد: متاسفانه به دلیل برخی آسیبها این آییننامهها عملیاتی نشده است و باید نظارتها بیشتر شود.
شفیعیسروستانی با تاکید بر اینکه باید نظارتها تقویت شوند گفت: در حال حاضر نظارت در بخش تولید و پخش فعال است، ولی نظارت پیش از تولید و حین تولید نیز باید فعال شود.