حجتالاسلام احمد زادهوش امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در قم اظهار داشت: حجاب، موضوع بسیار خطیر و حساسی است که یکی از چالشهای فرهنگی امروز جامعه ما محسوب میشود.
وی ادامه داد: همه دستاندرکاران دغدغه و اهمیت حجاب را به زبان میآورند اما تولیدات و مهندسی فرهنگی در این زمینه آن طور که باید مورد توجه قرار نگرفته است.
معاون فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم ابراز کرد: مسئولان از خصومتهای دنیای مبتذل امروز با روح عفاف و حیا در جامعه ما خبر دارند اما اقدام مؤثر فرهنگی در این زمینه انجام ندادهاند.
وی افزود: در جامعه ما برای ترویج فرهنگ عفاف و روشن کردن فلسفه این واجب مهم دینی، فیلم، سریال و داستان یا برنامه رسانهای تاثیرگذار تهیه نشده است.
زادهوش ادامه داد: تنها یک تعداد کتاب در موضوع حجاب نوشته شده که بخشی اعظمی از آن کپیبرداری بوده و قابلیت ارائه به نسل جوان را ندارد.
وی اظهار کرد: کتابهایی که بتوان آن را به نسل جوان عرضه کرد و دارای ادبیات روان، منطق، محکم و تاثیرگذاری باشد، بسیار اندک نگاشته میشود.
معاون فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم گفت: متولیان فرهنگ دینی، اگر تولیدات فاخر در رابطه با حجاب نداشته باشند، انتظار نهادینه شدن فرهنگ حجاب و عفاف یک انتظار بیجا است.
وی خاطر نشان کرد: نه تنها در این زمینه کار فرهنگی انجام ندادهایم بلکه تناقضها و تضادهایی در جامعه ما نسبت به حجاب وجود دارد که همین کارهای اندک را نیز بیاثر میکند.
زادهوش با اشاره به اینکه حجابی که در آموزش و پرورش و رسانه ترویج میشود با هم همخوانی ندارد گفت: به عنوان مثال یک دانشآموز دختر در مدرسه حتی در ساعات درسی، ورزش و .. مجبور است حجاب کامل را رعایت کند در حالی که محیط مدرسه کاملا زنانه است اما همین کودک یا نوجوان در رسانه تصویر دیگری از حجاب هم سن و سالان خود میبیند.
وی ابراز داشت: درست است که نوجوان اعتراض نمیکند اما این تناقض خواه ناخواه در عمل و رفتار او آشکار میشود.
معاون فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم عنوان کرد: یکی دیگر از تناقضات ما در این زمینه این است که از سن کودکی و در مدرسه، دختر و پسر را از هم جدا میکنیم اما در اوایل جوانی که زمان بیداری غرائض فرا میرسد، در دانشگاه آنها را کنار هم مینشانیم.