گروه سياسی و اجتماعی: مدرس حوزه علميه شاهرود، بانوی مسلمان را تجسم حرمت و عفت در جامعه عنوان کرد.
به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه سمنان، مريم خانلرخانی، مدرس حوزه علميه شاهرود 22 تيرماه در نشست حجاب پايگاه مطهره حوزه بسيج خواهران ريحانه الرسول شاهرود، گفت: بايد تلاش كنيم مقدمات ظهور امام عصر(عج) را فراهم آوريم و اين موضوع تحقق نمیيابد مگر با دوری از گناه و رعايت اعمال و رفتارمان كه باعث خشنودی قلب امام عصر(عج) میشود.
وی افزود: ما بايد به احاديث و روايات معصومين عمل كنيم و رفتارمان در چارچوب اسلام بوده و پيرو راستين ائمه(ع) باشيم و بايد و بدانچه گفتهاند عمل کنیم.
كارشناس مذهبی شاهرود با اشاره به آيه 30 سوره نور، خاطرنشان كرد: خداوند در آيه 30 سوره نور به پيامبر(ص) میفرمايد: «قُل لِّلْمُؤْمِنِينَ يَغُضُّوا مِنْ أَبْصَارِهِمْ وَيَحْفَظُوا فُرُوجَهُمْ ذَلِكَ أَزْكَى لَهُمْ إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ؛ به مردان با ايمان بگو ديده فرو نهند و پاكدامنى ورزند كه اين براى آنان پاكيزهتر است زيرا خدا به آنچه مىكنند آگاه است».
وی به حديثی از امام علی(ع) اشاره كرد و افزود: آن حضرت فرمودند: در آخرالزمان كه بدترين زمانهاست، زنان بیحجاب و برهنه آشكار میشوند و با زينت و آرايش بيرون میآيند، آنان از مرز دين خارج شدهاند و در فتنهها وارد گشتهاند، و به سوی شهوتها تمايل و شتاب دارند. حرامها را حلال میكنند و سرانجام در دوزخ گرفتار عذاب ابدی خواهند شد.
خانلرخانی با بيان اينكه زن مسلمان تجسم حرمت و عفت در جامعه است، افزود: حفظ پوشش، احترام نهادن به زن و محفوظ نگه داشتن وی از نگاههای ناپاك است و چنانچه زن حدود را رعايت نكند، هر بيماردلی در او طمع نموده و با نگاه آلودهاش حريم زن را میشكند.
وی تصريح كرد: زن شخصيتی است كه بايد سالم بوده و نسل سالم را تربيت کند، لكن اگر مراعات نكند تحت تأثير ديدههای آلوده به گناه، به طرف شهوت سوق داده شده، هويت خود را فراموش میكند و در چنگال بيماردلان و هوسبازان گرفتار میشود و از منش انسانيت سقوط كرده و به گرداب حيوانيت فرو میرود.
مدرس حوزه علميه شاهرود ضمن تأكيد بر مبارزه با بدحجابی به راههای متعدد آن در جامعه اشاره كرد و گفت: بايد تلاش كرد اعتقادات و ايمان جامعه و بهویژه نسل جوان را تقويت كرد و در كنار آن فرهنگ اصيل اسلامی را احيا و در جامعه گسترش داد.
وی افزود: بايد الگوهای رفتاری مانند حضرت زهرا(س) و حضرت زينب كبری(س) و ديگر چهرههای والای تاريخ گذشته و معاصر، به زنان نشان داده شوند تا آنها درك كنند كه با حفظ عفاف و حجاب به چه مقاماتی میتوانند دست يافته و هويت و شخصيت خود را حفظ كنند.
خانلرخانی تأكيد كرد: اسلام با طرح حجاب، سعی در سالمسازی جامعه، ايجاد امنيت برای زنان و جلوگيری از هوسرانی و فساد در جامعه دارد و منظور اسلام، منزوی كردن زنان نيست بلكه امن ساختن جامعه برای آنان است.
وی خاطرنشان کرد: امنيت جامعه برای زنان موجب میشود تا زمينه فعاليت گسترده ايشان فراهم آيد و اميد است كه زنان جامعه ما با توجه به اين امر مهم و توجه به روح و حكمت احكام اسلام، به فعاليتهای سالم در جامعه ادامه دهند.
|