علی عارفی ظهر امروز در نشست هماندیشی حجاب و عفاف اظهار داشت: دانشگاه جدای از اجتماع نیست و جامعه ما از نظر حجاب مشکل دارد.
وی با اشاره به اینکه قوانینی در جامعه مطرح میشود که بعضی از استادان آن را رعایت نمیکنند، بیان داشت: استاد الگوی دانشجو است، اما وضعیت بعضی از استادان مطلوب نیست.
نماینده ولیفقیه در دانشگاه پزشکی کرمان تصریح کرد: هر فردی موظف است، خودش را بسازد و امر به معروف و نهی از منکر انجام دهد که ما در این زمینه ضعیف هستیم.
وی با بیان اینکه دهها عنوان کتاب و پایاننامه با موضوع فرهنگی در حوزههای علمیه و دانشگاهها منتشر شده است، تصریح کرد: تاکنون نتیجه زحمتهای این اساتید در جامعه انتشار داده نشده است.
عارفی با اشاره به اینکه "پوشش"، کلمه مثبتگرایی است و واژه "حجاب" بار منفی دارد، ابراز داشت: به جای واژه حجاب باید از کلمه پوشش استفاده کنیم.
وی با بیان اینکه انواع مختلف پوشش نیز برای مردان در اسلام وجود دارد، افزود: کار اصلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی انجام ارشاد است که این امر به نحو مناسبی انجام نمیشود.
نماینده ولیفقیه در دانشگاه پزشکی کرمان رسانه ملی را در زمینه ترویج بدحجابی در جامعه مقصر دانست و گفت: دختر گدا و یا کلفت در فیلمها و سریالها، پوشش چادر دارند و محجبه اند و نمازخوان هستند، اما زنان تحصیل کرده و باکلاس در این فیلمها، بدحجاب هستند و صدا و سیما از این طریق بدحجابی را ترویج میکند.
عارفی تصریح کرد: تا زمانی که صدا و سیمای ما این باشد، نیروی انتظامی چه کاری میتواند انجام دهد و چه برنامه فرهنگی میتوان اجرا داد.
وی نیروی انتظامی را بازوی توانمند حکومت در زمینه امر به معروف و نهی از منکر خواند و گفت: مشکل نیروی انتظامی در زمینه مبارزه با بدحجابی در جامعه این است که به صورت فصلی در این مورد عمل میکند در حالی که برنامهها باید مستدام باشد.
عارفی تصریح کرد: نیروی انتظامی باید بر تولید پوشاک نظارت داشته باشد و اجازه ندهد که لباسهای خلاف شرع وارد بازار شود.
وی عنوان کرد: قوه قضاییه در بعضی از موارد با زحمات نیروی انتظامی در مورد مبارزه با بدحجابی برخورد مثبتی ندارد.
نماینده ولیفقیه در دانشگاه پزشکی کرمان ابراز داشت: زمانی که نیروی انتظامی فرد مخل امنیت فرهنگی را به دادگاه میبرد، نیروی قضایی قبل از اینکه مأمور انتظامی به محل کار خود برسد، فرد دستگیر شده را آزاد میکند.