0

bivafa روی صندلی داغ!!!

bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

پاسخ به:bivafa روی صندلی داغ!!!

نقل قول nikbakht88

سلامی به داغی صندلی داغ

از اینکه بنده را دعوت به مشارکت در برنامه کردید، تشکر می کنم انشاالله پشیمان نشوید. به قول خودتون ببینن چقدر ارزش قائل بودم که قبل از سر زدن به تالارها، اومدم و جواب شما را دادم (تصفیه حساب!). البته چون خیلی سرتون شلوغه، سعی می کنم مراعات کنم.

1- لطفا نظر خود را از مصرف این موارد بفرمائید:

مرغ سوخاری (هر چند با شرایط فعلی غذای اعیانی شده است)،

انار!!،

پرتقال!!!!!!!!!!

یک لیوان شربت خنک!!

2- به شما گفته شود: مسئولیت رفع معضل بدحجابی جامعه شما هستید و یکماهه باید آنرا رفع کنید چه راهکاری را ارائه میدهید؟

3- اعلام شود که گرانی و تورم اخیر به دلیل نادرست بودن سیاست های اقتصادی شما بوده است، و تصویر شما را از رسانه ها پخش کنند و مهر WANTED بر روی آن زده شود؛

در این عمر کوتاه باقی مانده چه کارهایی را در اولویت قرار می دهید؟

4- نظر شما راجع به لبخندهای رییس جمهور چیه؟

5- البته عذر می خواهم، صندلی داغی گفتند؛ اگر در اثر تصادف خدای نخواسته بینایی خود را از دست بدهید (نمی پرسم چه احساسی دارید که خیلی مضحک می شه)، بنظرتون چقدر طول می کشه تا با این قضیه کنار بیایید؟ اصلا کنار میایید؟

سربلند باشید.

سلام!

بــــــــــــــــــــــــــ ـه ببینید کی آمده اینجا!!! خیلی خوش آمدید... 

همین چند جمله ی اول پستتون رو خوندم داشتم فاتحه خودمو میخوندم!!!الان هم که این جملات رو دارم تایپ میکنم هنوز جرأت خوندن سوالاتتون رو پیدا نکردم!!

و اما الان.....دارم میزنم توی سوالها....خدایا خودت سربلند بیرونمون بیار!!

1-  

-مرغ سوخاری!! یادش بخیر قبلنا پولمون میرسید میخریدیم میخوردیم××× جزء اونایی بود که از لیست غذاهای دوست داشتنیم جا موند! یکبار در سن 5-6 سالگی در یک منطقه ی خاص(از نام بردنش معذورم!!) به اتفاق خانواده یک مرغ سوخاری خوردم که هنوز مزه ش زیر دندونم مونده!!! استثنایی بود!

-انار رو خوب زدید تو خال!!دون کردش رو بیشتر دوس دارم! زیاد حال دون کردنش رو ندارم! همه میگن بسیار بسیار خاصیت داره! اگه انار جنش خوب باشه و سالم باشه نگاه کردن بهش در حالی که چاک خورده و دونه های یاقوتی اش میدرخشه لذت بخشه!!! به فصلش که میرسه اگر در خونه داشته باشیم علارغم اینکه در میوه خوردن کم رغبتم،سعی میکنم برای سلامتی ام که شده مرتب روزی یک عدد رو بخورم! البته دون میکنم بعد میخورم!!

-پرتقال نام میوه ای میباشد و پرتغال نام کشوری!!! هر دویشان را در جایگاه خود دوست دارم،میوره پرتقال و کشور پرتغال!!

- یک لیوان شربت خنک وقتی خسته و گرمازده از بیرون میرسی واقعاً میچسبه!!!

2-  فکر نمیکنم یکماه درست شدنی باشه!! مگر اینکه بخواهیم به هر قیمتی در این فرصت صورت ظاهر امر را درست کنیم و برای اینکار هم باید سر هر کوچه و محلی گشت ارشاد بزاریم!!! اما اگر بخواهیم ریشه ای درست کنیم اولاً زمان بیشتری میگیرد،دوماً اعتراف میکنم ایده ی کاملی ندارم! اگر قرار بود من یه نفر با این فکر ناقصم میتونستم طرح بدم و درستش کنم که تاحالا خیلی از ما بهترون بودن طرح بدهند! راستش طرح های دارم ولی اصلاً اطمینان ندارم جواب بده! ترویج حجاب اسلامی با معیارهای مورد پسند زنان امروزی، حتی در مورد آگاهی دادن از زیان های احتمالی بدحجابی هم نیاز نباشه، چون به نظرم اکثریت آگاهی دارند، اما ایمان ندارند ! ایمان به حجاب و فرهنگ سازی آن کاری بس دشوار است و نیازمند تحقیقات و کارهای گروهی میباشد.

3- مگه هر که wanted بشه دیگه عمرش رو به پایان میشه!؟ نهایتاً دستگیری و تا آخر عمر زندان میریم دور همی صفا میکنیم!

4- بعضی وقتها واقعاً رو اعصابه!!!!! کاش دلیلش رو میدونستم! البته اعتقاد دارم بعضی ها برخی کارهایشان ناخواسته و از روی عادت هست! کسانی را میشناسم که هر وقت میبینمشون تبسمی دارند و یا همیشه همراه با لبخند صحبت میکنند! حالا رئیس جمهور رو نمیدونم! کلاً بهتره کمتر بخنده!!!

5- خواهش میکنم .واااااااای سوال سوالِ سختیه!! کلاً برای آدمی که سلامتیش رو داره واقعاً سخته که خودش رو در حالتیکه سلامتی نداره تصور کنه! مخصوصاً ما که مثلاً مثل من 23-24 سال از عمرم رو به نعمت بینایی گذروندم و بهش عادت کردم و خیلی از احساساتم از طریق اون بهم میرسه! کلی از زیبایی های دنیا از طریق چشم انسان حسش میکنه! خلاصه از دست دادن یکباره ی اینها خیلی سخته!! یاد سریالی افتادم که چندسال پیش تلویزیون نشون میداد که یه آقایی که فکر کنم والیبالیست بود و بعد سر یه اتفاقی قطع نخاع شد و چه مشکلاتی براش پدید امد!!!  از نظر کنار آمدن که بالاخره مجبورم باهاش کنار بیام، اما چقدر طول میکشه رو دیگه اصلاً نمیدونم!!!

مرسی که تشریف آوردید، خوشحالم کردید.بازم سوالی بود در خدمتیم!

پیروز باشید

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

سه شنبه 27 تیر 1391  4:09 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

نقل قول bivafa

3- اعلام شود که گرانی و تورم اخیر به دلیل نادرست بودن سیاست های اقتصادی شما بوده است، و تصویر شما را از رسانه ها پخش کنند و مهر WANTED بر روی آن زده شود؛

3- مگه هر که wanted بشه دیگه عمرش رو به پایان میشه!؟ نهایتاً دستگیری و تا آخر عمر زندان میریم دور همی صفا میکنیم!

سلام و واقعا خداقوت

خیلی خوب و بیست بیست.

اما در مورد سوال 3 قانع نشدم. ایکیو شما که بد نیست. نگرفتید چی گفتم. نیازی به مهر فلان نیست. بنظرتون اگه یک فرد، عامل این همه گرانی و تورم و آزار و اذیت باشد، چند روز دوام می آورد؟

به پاس وقتی که گذاشتید، لیوان شربت نوش جان. اناراتون را هم بخورید!!

(جک پیازاتونم بخوردید را که شنیدید؟ نشنیدیت بعدا جایی تعریف می کنم)

موفق باشید.

سه شنبه 27 تیر 1391  4:34 PM
تشکرات از این پست
bivafa
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1301

سلام و عرض خسته نباشیدپاسخ به:bivafa روی صندلی داغ!!!

یک حدیث از میان احادیث ارزشمند ائمه(ع) که خیلی به دلت نشسته رو بنویسید؟

موفق باشید.

گر نگه دار من آن است که من می دانم          شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد

سه شنبه 27 تیر 1391  4:34 PM
تشکرات از این پست
bivafa
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

نقل قول bivafa

نقل قول hojat20

نقل قول bivafa

نقل قول hojat20

با سلام خدمت دوست عزيز bivafa 

5- احساس خود را از اين كلمات بيان كنيد ؟    ايران ، استان مرکزی ، علي دايي ، فرهاد مجیدی ، استاد محمد نوری ، برازجان، جنوب كشور، 8 سال دفاع مقدس ، زندگي ، دريا ، بوشهر ، انرژي هسته اي ، عسلويه ، باغ ميوه ، دانشگاه آزاد ، دانشگاه دولتي ، سيد محمدرضا حسيني باي ، اخبار 20:30 ، شهداي هسته اي ، راسخون و در آخر bivafa 

بنده هم سلام عرض میکنم خدمت شما کاربر خوب و قدیمی سایت راسخون

در خدمت هستم با پاسخ ها هر چند سوالات سخت و زیاد هست!

5- چقدر زیادددددددددددددددد!!!!  قول نمیدم بتونم به همش جواب بدم، اما در حدی که در توانم باشه حتما پاسخ میدهم :

ایران : سرای من،خاک دلیران!

استان مرکزی: مدیریت ضعیف، کم بهره!

علی دایی : زمان جوانیش خاکی و افتاده حال بود ، در زمان کنونی مغرور و تند خو!!!

فرهاد مجیدی: نظر خاصی ندارم!

استاد محمد نوری : خدا رحمتش کنه ، اون اجرای معروفش را زیاد گوش دادم! الان دقیقاً توی ذهنم نیست اسمش چی بود! همون که تلویزیون هم زیاد پخش میکرد!

برازجان : چه شد که اسم این شهر را آوردید!!؟؟ والا اگر اشتباه نکنم اسم تنباکوی این شهر را شنیدم که معروف هست! و باز اگر درست گفته باشم در استان فارس یا بوشهر قرار دارد!

جنوب کشور : کمترین سفرم به این قسمت از کشور بوده! اما کم و بیش در شهرم یا جاهای دیگر با مردمان خونگرم آن برخورد داشته ام!

8سال دفاع مقدس: باید بشینم یه طومار بنویسم !!! اما تک کلمه ای اشاراتی میکنم : ، باور دینی ،عشق به میهن ، رشادت ، غیرت ، پایداری ، امید !

عسلویه : شهر نفتی! همه برای کار میرن اونجا! ظاهراً در سالهای اخیر مشکلات تحریم و اقتصادی اثراتی را بر وضعیت ساکنین آنجا گذاشته(کم و بیش خبرهایی به گوشم خورده)

سیدمحمدرضا حسینی بای : فقط همین رو بگم که 2-3 سال پیش یکبار در نمایشگاه مطبوعات تهران(و شایدم رسانه های دیجیتال-دقیق یادم نیست) از نزدیک دیدمش و دست دادیم سلامعلیک کردیم و خوش و بِش کوتاهی بینمون صورت گرفت!

شهدای هسته ای : راهشان پاینده باد، ترورشان نشان دهنده ی اوج زوال و بدبختی دشمنان بود!

در مورد راسخون هم که در پست های گذشته مفصل گفتم!

bivafa : همیشه منتقد!

با سلام خدمت دوست عزیز bivafa

برازجان : چه شد که اسم این شهر را آوردید!!؟؟ والا اگر اشتباه نکنم اسم تنباکوی این شهر را شنیدم که معروف هست! و باز اگر درست گفته باشم در استان فارس یا بوشهر قرار دارد! ( عرضم به حضور شما این شهر من است برازجان )

اگه لطف کنید به تمامی سوالات پاسخ دهید با تشکر

سلام مجدد خدمت جنابعالی،

پس که اینطور! من فکر میکردم اهل خود بوشهر باشید! کمی درمورد برازجان در گوگل جستجو کردم، شهر جالبی بود!

راستش دلیل داشتم که در مورد همه ی سوالات جواب ندادم وگرنه همون موقع هم میشد این کار رو کنم! اما با اینحال در مورد برخی کلمات که نظر ندادم به احترام شما پاسخگو خواهم بود:

زندگی:  پر از پستی و بلندی! ناپایدار!

دریا : حس خوب، صدای موج هایش!

بوشهر: شنیدم که اسمش بو-شَهر بوده است و آنهم به علت اینکه همیشه بوی بد میداده!!!(امیدوارم کسی از دست این حرفم ناراحت نشه،من فقط شنیدم)! جزء معدود شهرهایی که تابحال نه دوستی در آنجا داشته ام، نه زیاد در موردش شنیده ام!!!

در مورد بقیه موارد هم یا اصلاً نظر خاصی ندارم یا اینکه متمایل به صحبت در موردش نیستم و یا در پست های قبل درموردش به سایر دوستان پاسخ داده ام. سپاسگزارم.

با سلام

از طرز برخورد شما به تمامی سوالات گله دارم وقتی کسی سوال می کنه باید جوابش را داد نگین که پست قبلی جوابش را دادم در ضمن شما از تمامی سوالات دوستان طفره می رین و جواب درست و حسابی بهش نمی دین بیشتر دقت کنین

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

سه شنبه 27 تیر 1391  6:15 PM
تشکرات از این پست
bivafa
hemati333
hemati333
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 71

از اینکه راسخون چهارشنبه و پنجشنبه برای بروزرسانی از دسترس خارج میشه چه احساسی داری؟؟

ماشین داری ؟ (اگه داری اسمش چیه؟)

راسخون هر روز بهتر از دیروز

سه شنبه 27 تیر 1391  6:40 PM
تشکرات از این پست
bivafa
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2

نقل قول raha_smmd

1-امتیاز شما در راسخون چنده؟

2-تا حالا چیا از فروشگاه خرید کردی؟

3-طرفدار کدوم تیمی؟

4-بهترین دوست دوران بچگیت رو هنوز هم باهاش در ارتباطی؟

5-روز اولی که رفتی مدرسه رو به یاد داری؟چه حسی داشتی؟

سلام ممنونم که به صندلی داغ تشریف آوردید و سوالاتتون رو پرسیدید، و اما جوابها:

1- هجده هزار امتیاز(اما امتیازام با عرق جبین در آمده ها!!! )

2-خانوادگی زیاد خرید داشتیم، چون برخی اعضای خانواده هم کم و بیش فعال هستند و هر کدام مقداری حسنه داشته اند! دقیقاً در ذهنم تفکیک شده نیست که با نام کاربری خودم خریدم یا نه، اما گیرنده ی دیجیتال،هدست،4-5 عدد ادکلن،کتاب،پازل هزار تکه ،شارژر همه کاره و چندین محصول دیگه که یادم نمیاد رو خرید کردم!

3-اگر منظورتون از تیم تیمِ فوتبال هست،تیم ملی ایتالیا رو دوست دارم(البته بعد از تیم ملی کشورمون) تیم باشگاهی هم در ایران پرسپولیس، خارجی هم بارسلونا!

4-تقریبا آره! میشه گفت صمیمی ترین دوستم رو از سال دوم سوم راهنمایی باهاش دوست هستم!

5-نه زیاد! کلاً تا پایان دوره راهنمایی روزهای اول مدرسه حس خوبی نداشتم!! همه ش استرس!!! اما از دبیرستان به بعد چون 4 سال دبیرستان و پیش رو با یه گروه همکلاسی بودم جَوِ دوستی خوبی بینمون برقرار شده بود و راحت بودم! روز اول برام خوشایند شده بود دیگه! 

موفق باشید دوست عزیز

سه شنبه 27 تیر 1391  9:35 PM
تشکرات از این پست
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2

نقل قول fardamg

نقل قول bivafa

نقل قول fardamg

سلام

دوست عزیز و گرامی ممنون که سوالات بنده هم پاسخ دادید.

در مورد بخش "با کاربران همیشه همراه راسخون" نیز بنده بیش از 6 نرم افزار آماده دارم ولی متاسفانه این بخش سایت دچار مشکل شده و برای بنده هنگام درج مطلب خطای The resource cannot be found را میدهد که چندین بار نیز به مدیر فنی و ... اطلاع دادم و ایمیل زدم ولی متاسفانه پاسخی داده نمشده است.امیدوارم در تغییرات روز چهارشنبه اصلاح شود.

یا علی

سلام، خواهش میکنم وظیفه بود.

دوست گرامی ممنون بابت تذکر این موضوع، اما بنده الان پستی را در این تاپیک بصورت امتحانی درج کردم و ظاهراً مشکلی نداشت! لطفاً دوباره امتحان نمایید. این خطاها گاهاً در سایت مشاهده میشود و بعد از مدتی کوتاه برطرف میگردد.  در هر صورت اگر باز هم از این مشکلات بود حتماً سریعاً در تاپیک انتقادات پیشنهادات تالار اعلانات یا تاپیک خود روابط عمومی اعلام نمایید تا سریع پیگیری و رفع شود و هم خودم در جریان باشم و پیگیر موضوع شوم. بنده نیز بسیار امیدوارم که در تغییرات روز چهارشنبه بسیاری از مشکلات فنی حل گردد.

بنابراین منتظر ارائه نرم افزارهای خوب شما هستم.

علی یارت 

سه شنبه 27 تیر 1391  9:55 PM
تشکرات از این پست
fardamg
fardamg
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 156

دوست خوبم ممنون مشکل حل شده وبنده فعلا نرم افزار دعای جوشن کبیر رو قرار دادم.

یا علی

ناطق

wWw.Nateg.blogfa.com

ناطق،مهدویت و انتظار

چهارشنبه 28 تیر 1391  12:06 AM
تشکرات از این پست
bivafa
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2

نقل قول nikbakht88

نقل قول bivafa

سلام و واقعا خداقوت

خیلی خوب و بیست بیست.

اما در مورد سوال 3 قانع نشدم. ایکیو شما که بد نیست. نگرفتید چی گفتم. نیازی به مهر فلان نیست. بنظرتون اگه یک فرد، عامل این همه گرانی و تورم و آزار و اذیت باشد، چند روز دوام می آورد؟

به پاس وقتی که گذاشتید، لیوان شربت نوش جان. اناراتون را هم بخورید!!

(جک پیازاتونم بخوردید را که شنیدید؟ نشنیدیت بعدا جایی تعریف می کنم)

موفق باشید.

سلام، خیلی ممنونم، شما هم خدا قوت

خوشحالم که جوابها قانع کننده بود و مورد پسند واقع شد! 

ما یه دونه سوال 3 رو خواستیم بپیچونیم جواب ندیم اگه شد! بخشکی شانس!!!

خُب حالا اگه همچین آدمی مثل آقای خ مدیر عامل سابق بانک م فرار کنه بره خارج از کشور نمیشه!؟! منم فرار میکنم!

اما اگر هدف سوال اینه که قطعاً به زودی کشته خواهم شد، علل القاعده ی همه ی ما دنیاپرستان(!!)تازه به فکر آخرتمون میُفتیم! 

شاید نه! دنبال برآورده کردن حرص های برآورده نشده ی دنیا!! سخته برام تصور کردنش!! اما بیشتر احساس میکنم همون مورد اول! به فکر آخرتم! شاید یه گوشه کِز کنم و بعد از توبه از خدا همینطور طلب آمرزش کنم! احتمالاً این روزها دیگر شب و خواب و استراحت معنی نداره! هم از ترس پایان زندگی پر از اشتباه و هم ترس ورود به دنیای آخرت که بی شک اگر خدا اشتباهات رو آمرزش نکنه جای خوبی در پیش ندارم!! برای همین هم هست که شب و روز را باید در دعا و التماس بخشش از خدا باشم!!!

راستی اگر بحث حق الناس باشه که اصلاً خدا هم نمیبخشه و فقط باید خود بندگان....حالا چیکار کنم !!!واقعاً نمیدونم! خدا خودش بخیر کنه!

الان هیچ کدوم از این 2 که فرمودید در دسترس نیست! آخه این فصل انار کجا بوده!! شربت رو هم میزارم انشاا... تو یه مهمونی دور همی با هم میخوریم!

جوکه چیه قضیه ش!؟ نشنیدم! یادت باشه بعداً تعریف کنید حتماً!

بازم تشکر که صندلیمو داغ کردی حسابی! رسوندی به حد سوزوندن!!

سربلند باشید

چهارشنبه 28 تیر 1391  2:24 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2

نقل قول qolameali

سلام و عرض خسته نباشید

یک حدیث از میان احادیث ارزشمند ائمه(ع) که خیلی به دلت نشسته رو بنویسید؟

موفق باشید.

سلام، ممنونم مدیر گرامی

حقیقتاً یافتن یک حدیث در میان اینهمه کلام گوهربار کار ساده ای نیست،

عربی احادیث را خوب بلد نیستم! حدثی از امام حسن مجتبی جایی دیده بودم که به دلم نشسته بود : محبت و دوستی با اهل بیت ما سب ریزش گناهان میشود. همانظور که وزش باد برگ درختان را میریزد! 

ای کاش همه ی ما قدر دوستی و محبت اهل بیت پیامبر را بدانیم، حقیقتاً یکی از رمزهای اصلی سعادتمندی در دنیا و آخرت است.

حدیث "الدنیا مزرعة الآخرة " هم حدیث قابل تأملی است!

مؤید باشید

چهارشنبه 28 تیر 1391  2:42 AM
تشکرات از این پست
qolameali
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2

نقل قول hojat20

با سلام

از طرز برخورد شما به تمامی سوالات گله دارم وقتی کسی سوال می کنه باید جوابش را داد نگین که پست قبلی جوابش را دادم در ضمن شما از تمامی سوالات دوستان طفره می رین و جواب درست و حسابی بهش نمی دین بیشتر دقت کنین

سلام خدمت شما دوست گرامی.

بنده قصد خدای ناکرده بی احترامی به کسی را نداشته ام، اگر اعمالم این شائبه را برای شما ایجاد کرده معذرت میخوام.  

در مورد اینکه سوال کنه باید جوابش رو داد ،صحیح میفرمایید و بدیهی است. اما خُب وقتی که مثلاً دوست دیگری همین سوال رو پیش از این کرده، جواب دادن دوباره نیازی نیست به نظرم! چون اینطوری ممکن هست کمی بی نظمی شود و دوستانی هی یک سوال تکراری را بپرسند! در اینجا 2 کار میشود کرد، یکی اینکه من برم همون جوابی که به نفر قبلی دادم را کپی پیست کنم(چون جواب به یک سوال ثابت علل القاعده یکسان خواهد بود) و یا اینکه این کار را بسپارم یه کاربری که خودش سوال تکراری کرده است و بگویم به پاسخ های قبلیم رجوع نماید!! بنده راه دوم را برگزیده ام چون حقیقتاً در مدت صندلی داغ وقتم محدود میباشد(اصلاً قصد منت گذاشتن و اینها ندارم،عین حقیقت رو میگم) برای همین دوباره کاری نمیکنم! دلیل دیگرش هم همانطور که گفتن نباید نظم برنامه صندلی داغ با سوالات و جوابهای تکراری بهم بخورد! ممکن است دلزدگی هم ایجاد نماید! بهتر بود که شما و یا کلاً همه ی کاربران قبل از پرسیدن سوال خود یکبار سوال سایر کاربران را هم مشاهده کنند، شاید من به همان سوال آنها پاسخ داده باشم و دیگه نیازی به پرسیدن و جواب دوباره نباشه!  یادآور میشوم که تا آنجایی که متوجه شدم یمی از وظایف مدیر گرامی جناب qolameali ویرایش همین سوالات تکراری است. 

بحث طفره رفتن هم نظر شماست! کس دیگری این موضوع رو بهم نگفته. حالا اگر احیاناً مورد خاصی سراغ دارید بفرمایید بررسی میکنم. و باز یادآور میشوم شاید در مورد برخی سوالات نخواستم که جواب دقیقی بدهم! فکر نکنم مجبور باشم که تمام اطلاعات شخصی خودم را اینجا اعلام نمایم! یادمان نرود که یکی از قوانین صندلی داغ اختیار مهمان در جواب دادن به سوالات کاربران میباشد! 

بازم ممنون که سر میزنید و پیگیر صندلی داغ هستید. امیدوارم از دست بنده ناراحت نباشید.

یا علی 

چهارشنبه 28 تیر 1391  3:01 AM
تشکرات از این پست
hojat20
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2

نقل قول hemati333

از اینکه راسخون چهارشنبه و پنجشنبه برای بروزرسانی از دسترس خارج میشه چه احساسی داری؟؟

ماشین داری ؟ (اگه داری اسمش چیه؟)

سلام کاربر گرامی، خیلی خوش آمدید.....

در کل ناراحتم! چون وابستگی نسبتاً زیادی به راسخون دارم! اما از طرفی خوشبختانه در این 2 روز برنامه های بیرون از منزل زیاد دارم و کمی سرم گرمه و کمتر زمان راسخون دارم! در واقع کارهایم خوب موقعی با قطعی راسخون تداخل پیدا کرده از طرف دیگه این 2 روز دقیقاً در زمان صندلی داغ بنده قرار دارد و دوست نداشتم اینطور میشد! فِک کنم تا سایت به حالت اول برگرده دیگه زمان صندلی داغ منم تموم شده باشه 

ماشیـــــــــــــــــــــــــــــــنم کجا بوده آخه!!!

موفق باشید

چهارشنبه 28 تیر 1391  3:22 AM
تشکرات از این پست
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1301

سلام

با توجه به اینکه سایت از ساعت 16 امروز به مدت 48 ساعت از دسترس خارج است و صندلی داغ شما هم تمام می شود...! و فکر کنم ساعات پایانی صندلی داغ شما باشد از شما سؤالاتی دارم:

1. دوست داشتید از شما چه سؤالاتی پرسیده می شد که پرسیده نشد؟

2. لطفا نفر بعدی صندلی داغ را هم انتخاب بفرمایید؟

خسته نباشید.

گر نگه دار من آن است که من می دانم          شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد

چهارشنبه 28 تیر 1391  2:40 PM
تشکرات از این پست
bivafa
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2

نقل قول qolameali

سلام

با توجه به اینکه سایت از ساعت 16 امروز به مدت 48 ساعت از دسترس خارج است و صندلی داغ شما هم تمام می شود...! و فکر کنم ساعات پایانی صندلی داغ شما باشد از شما سؤالاتی دارم:

1. دوست داشتید از شما چه سؤالاتی پرسیده می شد که پرسیده نشد؟

2. لطفا نفر بعدی صندلی داغ را هم انتخاب بفرمایید؟

خسته نباشید.

سلام تشکر از شما، ببخشید من در آخرین لحظات قبل از بسته شدن سایت پستم را ارسال کردم اما با صفحه ی مربوط به پوزش سایت مواجه شدم!!!

خلاصه این شد وگرنه دوست نداشتم تاخیر داشته باشم.

سایت هم که تغییراتش علارغم بسیاری از محاسنش اشکالاتی ایجاد کرده که امیدوارم به زودی رفع گردد!

1-بیشتر دلم میخواست از اعتقادات و افکارم و نظراتم و ...پرسیده شود. اینجا شرایط به گونه ای است که پاسخ به سوالات شخصی و خصوصی زیاد برای آدم راحت نیست!اصلاً کلاً بعضی ها دوست ندارند سوالات شخصی پاسخ دهند.

2- نفر بعدی را دوست خوبم جناب farshon انتخاب میکنم.

یک بار دیگر در پایان از تمام عزیزانی که تشریف آوردند و به صندلی داغ ما حرارت بخشیدند تشکر میکنم.از شما مدیر گرامی نیز تشکر ویژه ای دارم.

موفق باشید

خدانگهدار

یک شنبه 1 مرداد 1391  12:31 AM
تشکرات از این پست
qolameali farshon samsam
دسترسی سریع به انجمن ها