نقل قول nikbakht88
سلامی به داغی صندلی داغ
از اینکه بنده را دعوت به مشارکت در برنامه کردید، تشکر می کنم انشاالله پشیمان نشوید. به قول خودتون ببینن چقدر ارزش قائل بودم که قبل از سر زدن به تالارها، اومدم و جواب شما را دادم (تصفیه حساب!). البته چون خیلی سرتون شلوغه، سعی می کنم مراعات کنم.
1- لطفا نظر خود را از مصرف این موارد بفرمائید:
مرغ سوخاری (هر چند با شرایط فعلی غذای اعیانی شده است)،
انار!!،
پرتقال!!!!!!!!!!
یک لیوان شربت خنک!!
2- به شما گفته شود: مسئولیت رفع معضل بدحجابی جامعه شما هستید و یکماهه باید آنرا رفع کنید چه راهکاری را ارائه میدهید؟
3- اعلام شود که گرانی و تورم اخیر به دلیل نادرست بودن سیاست های اقتصادی شما بوده است، و تصویر شما را از رسانه ها پخش کنند و مهر WANTED بر روی آن زده شود؛
در این عمر کوتاه باقی مانده چه کارهایی را در اولویت قرار می دهید؟
4- نظر شما راجع به لبخندهای رییس جمهور چیه؟
5- البته عذر می خواهم، صندلی داغی گفتند؛ اگر در اثر تصادف خدای نخواسته بینایی خود را از دست بدهید (نمی پرسم چه احساسی دارید که خیلی مضحک می شه)، بنظرتون چقدر طول می کشه تا با این قضیه کنار بیایید؟ اصلا کنار میایید؟
سربلند باشید.
سلام!
بــــــــــــــــــــــــــ ـه ببینید کی آمده اینجا!!! خیلی خوش آمدید...
همین چند جمله ی اول پستتون رو خوندم داشتم فاتحه خودمو میخوندم!!!الان هم که این جملات رو دارم تایپ میکنم هنوز جرأت خوندن سوالاتتون رو پیدا نکردم!!
و اما الان.....دارم میزنم توی سوالها....خدایا خودت سربلند بیرونمون بیار!!
1-
-مرغ سوخاری!! یادش بخیر قبلنا پولمون میرسید میخریدیم میخوردیم××× جزء اونایی بود که از لیست غذاهای دوست داشتنیم جا موند! یکبار در سن 5-6 سالگی در یک منطقه ی خاص(از نام بردنش معذورم!!) به اتفاق خانواده یک مرغ سوخاری خوردم که هنوز مزه ش زیر دندونم مونده!!! استثنایی بود!
-انار رو خوب زدید تو خال!!دون کردش رو بیشتر دوس دارم! زیاد حال دون کردنش رو ندارم! همه میگن بسیار بسیار خاصیت داره! اگه انار جنش خوب باشه و سالم باشه نگاه کردن بهش در حالی که چاک خورده و دونه های یاقوتی اش میدرخشه لذت بخشه!!! به فصلش که میرسه اگر در خونه داشته باشیم علارغم اینکه در میوه خوردن کم رغبتم،سعی میکنم برای سلامتی ام که شده مرتب روزی یک عدد رو بخورم! البته دون میکنم بعد میخورم!!
-پرتقال نام میوه ای میباشد و پرتغال نام کشوری!!! هر دویشان را در جایگاه خود دوست دارم،میوره پرتقال و کشور پرتغال!!
- یک لیوان شربت خنک وقتی خسته و گرمازده از بیرون میرسی واقعاً میچسبه!!!
2- فکر نمیکنم یکماه درست شدنی باشه!! مگر اینکه بخواهیم به هر قیمتی در این فرصت صورت ظاهر امر را درست کنیم و برای اینکار هم باید سر هر کوچه و محلی گشت ارشاد بزاریم!!! اما اگر بخواهیم ریشه ای درست کنیم اولاً زمان بیشتری میگیرد،دوماً اعتراف میکنم ایده ی کاملی ندارم! اگر قرار بود من یه نفر با این فکر ناقصم میتونستم طرح بدم و درستش کنم که تاحالا خیلی از ما بهترون بودن طرح بدهند! راستش طرح های دارم ولی اصلاً اطمینان ندارم جواب بده! ترویج حجاب اسلامی با معیارهای مورد پسند زنان امروزی، حتی در مورد آگاهی دادن از زیان های احتمالی بدحجابی هم نیاز نباشه، چون به نظرم اکثریت آگاهی دارند، اما ایمان ندارند ! ایمان به حجاب و فرهنگ سازی آن کاری بس دشوار است و نیازمند تحقیقات و کارهای گروهی میباشد.
3- مگه هر که wanted بشه دیگه عمرش رو به پایان میشه!؟ نهایتاً دستگیری و تا آخر عمر زندان میریم دور همی صفا میکنیم!
4- بعضی وقتها واقعاً رو اعصابه!!!!! کاش دلیلش رو میدونستم! البته اعتقاد دارم بعضی ها برخی کارهایشان ناخواسته و از روی عادت هست! کسانی را میشناسم که هر وقت میبینمشون تبسمی دارند و یا همیشه همراه با لبخند صحبت میکنند! حالا رئیس جمهور رو نمیدونم! کلاً بهتره کمتر بخنده!!!
5- خواهش میکنم .واااااااای سوال سوالِ سختیه!! کلاً برای آدمی که سلامتیش رو داره واقعاً سخته که خودش رو در حالتیکه سلامتی نداره تصور کنه! مخصوصاً ما که مثلاً مثل من 23-24 سال از عمرم رو به نعمت بینایی گذروندم و بهش عادت کردم و خیلی از احساساتم از طریق اون بهم میرسه! کلی از زیبایی های دنیا از طریق چشم انسان حسش میکنه! خلاصه از دست دادن یکباره ی اینها خیلی سخته!! یاد سریالی افتادم که چندسال پیش تلویزیون نشون میداد که یه آقایی که فکر کنم والیبالیست بود و بعد سر یه اتفاقی قطع نخاع شد و چه مشکلاتی براش پدید امد!!! از نظر کنار آمدن که بالاخره مجبورم باهاش کنار بیام، اما چقدر طول میکشه رو دیگه اصلاً نمیدونم!!!
مرسی که تشریف آوردید، خوشحالم کردید.بازم سوالی بود در خدمتیم!
پیروز باشید