0

bivafa روی صندلی داغ!!!

bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

پاسخ به:bivafa روی صندلی داغ!!!

نقل قول architect0811

سلام

با این کلمات جمله بسازید

کتاب - پروژه - راپید

سلام

شیطون چرا پستاتو ویرایش میکنی؟ 

در راستای آرامبخشی به محیط انجمن؟ آفرین جای تحسین داره  

جالب اینجاست که این پستت رو میدونم محتوای اولیه اش چی بود اما یکی که بعد از این زدی در صورت ویرایش کردنش متوجه محتوای قبل ویرایشش نشدم چون اون موقع بیرون از منزل بودم! در هر صورت امیدوارم هر چی خیره همون بشه! 

و اما جواب :  

کاربر architect0811 برای انجام پروژه درسی خود از روی کتاب نحوه ی کار با راپید را فرا گرفت!

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

دوشنبه 26 تیر 1391  1:52 AM
تشکرات از این پست
mahmoodsafari
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

نقل قول bivafa

نقل قول hojat20

با سلام خدمت دوست عزيز bivafa 

سوالات :

1- دوست داري رئيس جمهور بشي ؟

2-فوايد سايت راسخون از ديدگاه شما؟

3-فروشگاه راسخون را در چه حدي مي بيني ؟

4- به كدام شهرهاي مقدس رفته اي ؟

5- احساس خود را از اين كلمات بيان كنيد ؟    ايران ، استان مرکزی ، علي دايي ، فرهاد مجیدی ، استاد محمد نوری ، برازجان، جنوب كشور، 8 سال دفاع مقدس ، زندگي ، دريا ، بوشهر ، انرژي هسته اي ، عسلويه ، باغ ميوه ، دانشگاه آزاد ، دانشگاه دولتي ، سيد محمدرضا حسيني باي ، اخبار 20:30 ، شهداي هسته اي ، راسخون و در آخر bivafa 

بنده هم سلام عرض میکنم خدمت شما کاربر خوب و قدیمی سایت راسخون

در خدمت هستم با پاسخ ها هر چند سوالات سخت و زیاد هست!

1-نه! دلیل دارم که میگم نه!

2-فواید زیاده! فکر میکنم در خلال پاسخ هایی که به سوالات سایر دوستان دادم،این سوال نیز پاسخ داده شده.

3-در مورد فروشگاه هم قبلاً اشاره ای داشته ام، برای انگیزه سازی جهت حضور و فعالیت در سایت مناسب است،ضمن اینکه به خودی خود برخی محصولات فرهنگی اش در راستای ترویج فرهنگ و معارف بسیار مناسب است. مشکلاتی در سر راه فروشگاه وجود دارد و به طوریکه در طول عمر خود دارای فراز و نشیب های زیادی هم بوده! نظرات و پیشنهادات نسبت به فروشگاه زیاد بوده و هست، بنده به طور مفصل در تاپیک مربوط به فروشگاه نظرات و انتقادات و پیشنهادات خود را مطرح نموده ام! در حال حاضر بیشترین امیدواریم مربوط میشه به ساماندهی امتیازات(حسنه)کاربران و نیز پس از آن افزایش میزان درصد هزینه ی حسنه ای محصولات و کاهش هزینه ریالی آنها.

راستی یادم هست شما جزء اولین خریداران لب تاپ از فروشگاه بودید! آن هم در زمانیکه فروشگاه کاملاً رایگان بود و فقط از حسنه های خود برای خرید استفاده نمودید!حتی مصاحبه راسخون با جنابعالی را فراموش نکرده ام!

4-مشهد و قم 

5- چقدر زیادددددددددددددددد!!!!  قول نمیدم بتونم به همش جواب بدم، اما در حدی که در توانم باشه حتما پاسخ میدهم :

ایران : سرای من،خاک دلیران!

استان مرکزی: مدیریت ضعیف، کم بهره!

علی دایی : زمان جوانیش خاکی و افتاده حال بود ، در زمان کنونی مغرور و تند خو!!!

فرهاد مجیدی: نظر خاصی ندارم!

استاد محمد نوری : خدا رحمتش کنه ، اون اجرای معروفش را زیاد گوش دادم! الان دقیقاً توی ذهنم نیست اسمش چی بود! همون که تلویزیون هم زیاد پخش میکرد!

برازجان : چه شد که اسم این شهر را آوردید!!؟؟ والا اگر اشتباه نکنم اسم تنباکوی این شهر را شنیدم که معروف هست! و باز اگر درست گفته باشم در استان فارس یا بوشهر قرار دارد!

جنوب کشور : کمترین سفرم به این قسمت از کشور بوده! اما کم و بیش در شهرم یا جاهای دیگر با مردمان خونگرم آن برخورد داشته ام!

8سال دفاع مقدس: باید بشینم یه طومار بنویسم !!! اما تک کلمه ای اشاراتی میکنم : ، باور دینی ،عشق به میهن ، رشادت ، غیرت ، پایداری ، امید !

عسلویه : شهر نفتی! همه برای کار میرن اونجا! ظاهراً در سالهای اخیر مشکلات تحریم و اقتصادی اثراتی را بر وضعیت ساکنین آنجا گذاشته(کم و بیش خبرهایی به گوشم خورده)

سیدمحمدرضا حسینی بای : فقط همین رو بگم که 2-3 سال پیش یکبار در نمایشگاه مطبوعات تهران(و شایدم رسانه های دیجیتال-دقیق یادم نیست) از نزدیک دیدمش و دست دادیم سلامعلیک کردیم و خوش و بِش کوتاهی بینمون صورت گرفت!

شهدای هسته ای : راهشان پاینده باد، ترورشان نشان دهنده ی اوج زوال و بدبختی دشمنان بود!

در مورد راسخون هم که در پست های گذشته مفصل گفتم!

bivafa : همیشه منتقد!

با سلام خدمت دوست عزیز bivafa

برازجان : چه شد که اسم این شهر را آوردید!!؟؟ والا اگر اشتباه نکنم اسم تنباکوی این شهر را شنیدم که معروف هست! و باز اگر درست گفته باشم در استان فارس یا بوشهر قرار دارد! ( عرضم به حضور شما این شهر من است برازجان )

اگه لطف کنید به تمامی سوالات پاسخ دهید با تشکر

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

دوشنبه 26 تیر 1391  8:52 AM
تشکرات از این پست
bivafa
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

نقل قول bivafa

نقل قول salmanjavan

سلام

درخواست من تکراری است. از کاربر قبلی که روی صندلی داغ نشسته بود هم درخواست کردم در صورت امکان عکس خود را آپلود نمایید

سلام

دوست گرامی با عرض پوزش از اینکار معذورم! با توجه به توضیحاتی که در پست های قبل دادم علاقه ای به اینکار ندارم! اما اگر خودتان به شخصه خواستید میتونیم با یافتن به راه ارتباطی بنده آنجا عکس خود را نشان شما دهم.

راستی چرا از صندلی داغ انصراف دادید! کاربر Architect0811 هم همین کار رو کرده!!! نکنه نظرات و اعتقاد جناب nikbakht88 باعث شده که شما دوستان هم علاقه ای به شرکت نداشته باشید!؟هر چند البته بنده تا حد زیادی با نظر ایشان در خصوص صندلی داغ موافقم! در هر صورت دوست داشتم شما دو عزیز هم جزء شرکت کننده ها باشید.

مؤید باشید

سلام و خسته نباشید

روال کار و سوالات مورد پسند من قرار نگرفت. البته به صندلی داغ سر می زنم ولی نشستن روی آن را نمی پسندم، حتی اگر ما را متهم به توطئه کنند!!

اولین سوال صندلی داغ در مورد معرفی است و خب قبول کنید خیلی ها مثل دوست دارند در حد همان نام کاربری باقی بمانند نه بیشتر.

امیدوارم این صندلی شما را نسوزاند!!

یاعلی

ناگهان چقدر زود دیر می شود...

دوشنبه 26 تیر 1391  11:26 AM
تشکرات از این پست
bivafa
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2

نقل قول samsam

با سلام به جناب bivafa

1. چه غذایی رو دوست داری؟
  2. چه میوه ای رو دوست داری؟
  3. از کدوم ماشین خوشت میاد؟
  4. از کدوم مدیر انجمن خوشت میاد؟
  5. چه وسیله ای رو برای سفر می پسندی؟
  6. (ویرایش توسط مدیرتالار: سؤال 6 به دلیل اضافی بودن حذف شد.)

با تشکر

سلام خدمت جناب samsam ، مدیری که من به شخصه کمتر باهاش برخورد داشتم اما خدمتتون ارادت دارم،تشکر میکنم که تشریف آوردید......

1- ااکثرشون رو دوست دارم، اما به چلوکباب کوبیده،کباب برگ،ماکارونی و برخی غذاهای غیررسمی که مادرم درست میکنه و اسمشون رو نمیدونم(!!)علاقه بیشتر دارم! 

2- متاسفانه با اینکه میوه خواص زیادی داره ،زیاد میوه خور نیستم و همیشه سر این خانواده بهم ایراد میگیرند! ولی پرتقال،خیار،هلو انجیری ،خرمالو ،گلابی و انبه رو بیشتر از بقیه دوست دارم!!

3- والا برای ما که ماشین نداریم(منظورم خودمه!) از ژیان هم خوشم میاد!!چون خیلی دوست دارم یه خودرو شخصی داشته باشم و بتونم باهاش مسافرت برم! اما در حد تخیلی بخوام بگم از ماشین های شرکت فراری، پورشه ، لامبورگینی به طور کلی خوشم میاد ! چندین فیلم از روند کار این شرکت ها و خط تولید و .... دیده ام، واقعاً دارای تکنولوژی و دقت و کیفیت فوق العاده ای هستند!!

4- مدیران انجمن همه شان خوب هستند، یک زمانی با چندنفر از دوستان مدیر انجمن جر و بحث هایی داشتم،اما الان تقریباً با همگی رابطه خوبی دارم! با برخی شان رابطه ام بیشتر هست و یا اخلاقیاتمان بیشتر بهم نزدیک هست که نام چندتاشون که در ذهنم هست میگم :  qodrat - mehdi0014 - nikbakht88 - qolameali  farshon -hamed_yurdum- javid100 - mina_k_h - doctor114

5- موتور سیکلت!!!

در پناه خدا موفق باشید

دوشنبه 26 تیر 1391  1:44 PM
تشکرات از این پست
javid1000 mehdi0014 samsam nikbakht88
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2

نقل قول javid1000

با سلامی دوباره بر جناب بیوفا

1-از 1 تا 10 به خودتون نمره بدین ....
صداقت : 
جنبه :

رفاقت :

هوش :

مطالعه : 
ولخرجی :

عبادت:

مدیریت:

2-به نظرتون لباس آدم شخصیت میاره؟و چه اسمی رو بیشتر دوست دارین؟

3-pc یا لپ تاپ ؟ استفاده خودتان ؟ چه برندی ؟

4-اولین کلمه ای که در مورد حیوانات زیر به ذهنت میرسه بگو

یوزپلنگ:

شتر:

نهنگ:

شیر :

مار :

عقرب :

سوسک:

مورچه:

5-چند زبان بلدی؟ کدومش رو مثل زبان خودت فول بلدی؟

سلام جاوید جان،

1-    صداقت:9      جنبه:8      رفاقت:9     هوش:8      مطالعه:7       ولخرجی:5       عبادت:8        مدیریت:8

2-  لباس از نظر من نخیر،شخصیت به آدمی هست که داخل اون لباسه!!  در مورد اسم زیاد فکر نکردم، از اسم های پسرونه محمد و امیر رو دوست دارم ،همچنین نیما و یوسف !

از اسم های دخترونه اطهر، شیدا !!

3- لب تاپ رو بیشتر دوست دارم اما خودم ندارم! با pc کار میکنم! درمورد برند هم اونچنان شناخت دقیقی ندارم، اما DELL رو بیشتر دیدم و فکر کنم برند بدی نباشه!

4-    یوزپلنگ: درنده      شتر: کَمِل     نهنگ:گنده ی دریاها!      شیر: ابهت      مار:واقعاً ترسناک!      سوسک: چندش آور!!کثیف! :دی      مورچه: همیشه زیر دست و پاها له میشوند!!

5-  بطور کامل که فقط زبون مادری یعنی فارسی!! اما انگلیسی هم در همون سطح دانشگاهی و خیلی معمول! هیچ کدام!!

ممنون، بازم سوالی بود در خدمتم

دوشنبه 26 تیر 1391  3:15 PM
تشکرات از این پست
javid1000
fardamg
fardamg
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 156

سلام

دوست عزیز اگز ممکنه به سوالات زیر هم پاسخ بدید... ممنون

1-- چقدر اهل سیاست هستید و در موردش بحث می کنید؟

2- نظرتان در مورد فروشگاه راسخون چیه؟

3-به نظرتان مهمترین مشکل حاضر کشور چیه ؟

4-اگر سایت راسخون تعطیل بشه به کدوم سایت رو جایگزینش میکنید!!؟

5- اینترنت تان از چه نوع و با چه سرعتی است؟

ناطق

wWw.Nateg.blogfa.com

ناطق،مهدویت و انتظار

دوشنبه 26 تیر 1391  3:50 PM
تشکرات از این پست
bivafa
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2

نقل قول hojat20

نقل قول bivafa

نقل قول hojat20

با سلام خدمت دوست عزيز bivafa 

5- احساس خود را از اين كلمات بيان كنيد ؟    ايران ، استان مرکزی ، علي دايي ، فرهاد مجیدی ، استاد محمد نوری ، برازجان، جنوب كشور، 8 سال دفاع مقدس ، زندگي ، دريا ، بوشهر ، انرژي هسته اي ، عسلويه ، باغ ميوه ، دانشگاه آزاد ، دانشگاه دولتي ، سيد محمدرضا حسيني باي ، اخبار 20:30 ، شهداي هسته اي ، راسخون و در آخر bivafa 

بنده هم سلام عرض میکنم خدمت شما کاربر خوب و قدیمی سایت راسخون

در خدمت هستم با پاسخ ها هر چند سوالات سخت و زیاد هست!

5- چقدر زیادددددددددددددددد!!!!  قول نمیدم بتونم به همش جواب بدم، اما در حدی که در توانم باشه حتما پاسخ میدهم :

ایران : سرای من،خاک دلیران!

استان مرکزی: مدیریت ضعیف، کم بهره!

علی دایی : زمان جوانیش خاکی و افتاده حال بود ، در زمان کنونی مغرور و تند خو!!!

فرهاد مجیدی: نظر خاصی ندارم!

استاد محمد نوری : خدا رحمتش کنه ، اون اجرای معروفش را زیاد گوش دادم! الان دقیقاً توی ذهنم نیست اسمش چی بود! همون که تلویزیون هم زیاد پخش میکرد!

برازجان : چه شد که اسم این شهر را آوردید!!؟؟ والا اگر اشتباه نکنم اسم تنباکوی این شهر را شنیدم که معروف هست! و باز اگر درست گفته باشم در استان فارس یا بوشهر قرار دارد!

جنوب کشور : کمترین سفرم به این قسمت از کشور بوده! اما کم و بیش در شهرم یا جاهای دیگر با مردمان خونگرم آن برخورد داشته ام!

8سال دفاع مقدس: باید بشینم یه طومار بنویسم !!! اما تک کلمه ای اشاراتی میکنم : ، باور دینی ،عشق به میهن ، رشادت ، غیرت ، پایداری ، امید !

عسلویه : شهر نفتی! همه برای کار میرن اونجا! ظاهراً در سالهای اخیر مشکلات تحریم و اقتصادی اثراتی را بر وضعیت ساکنین آنجا گذاشته(کم و بیش خبرهایی به گوشم خورده)

سیدمحمدرضا حسینی بای : فقط همین رو بگم که 2-3 سال پیش یکبار در نمایشگاه مطبوعات تهران(و شایدم رسانه های دیجیتال-دقیق یادم نیست) از نزدیک دیدمش و دست دادیم سلامعلیک کردیم و خوش و بِش کوتاهی بینمون صورت گرفت!

شهدای هسته ای : راهشان پاینده باد، ترورشان نشان دهنده ی اوج زوال و بدبختی دشمنان بود!

در مورد راسخون هم که در پست های گذشته مفصل گفتم!

bivafa : همیشه منتقد!

با سلام خدمت دوست عزیز bivafa

برازجان : چه شد که اسم این شهر را آوردید!!؟؟ والا اگر اشتباه نکنم اسم تنباکوی این شهر را شنیدم که معروف هست! و باز اگر درست گفته باشم در استان فارس یا بوشهر قرار دارد! ( عرضم به حضور شما این شهر من است برازجان )

اگه لطف کنید به تمامی سوالات پاسخ دهید با تشکر

سلام مجدد خدمت جنابعالی،

پس که اینطور! من فکر میکردم اهل خود بوشهر باشید! کمی درمورد برازجان در گوگل جستجو کردم، شهر جالبی بود!

راستش دلیل داشتم که در مورد همه ی سوالات جواب ندادم وگرنه همون موقع هم میشد این کار رو کنم! اما با اینحال در مورد برخی کلمات که نظر ندادم به احترام شما پاسخگو خواهم بود:

زندگی:  پر از پستی و بلندی! ناپایدار!

دریا : حس خوب، صدای موج هایش!

بوشهر: شنیدم که اسمش بو-شَهر بوده است و آنهم به علت اینکه همیشه بوی بد میداده!!!(امیدوارم کسی از دست این حرفم ناراحت نشه،من فقط شنیدم)! جزء معدود شهرهایی که تابحال نه دوستی در آنجا داشته ام، نه زیاد در موردش شنیده ام!!!

در مورد بقیه موارد هم یا اصلاً نظر خاصی ندارم یا اینکه متمایل به صحبت در موردش نیستم و یا در پست های قبل درموردش به سایر دوستان پاسخ داده ام. سپاسگزارم.

دوشنبه 26 تیر 1391  4:00 PM
تشکرات از این پست
nabeghe0912
nabeghe0912
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 675

نقل قول bivafa

نقل قول nabeghe0912

چرا بیوفا...؟

سلام

چه سوال خلاصه و جمع و جوری!

خدمت شما عرض کنم که در پاسخ به یکی از سوالات کاربران در همین تاپیک نکاتی را در این خصوص عرض نمودم!

از نظر مرام و معرفتی به نظرم برعکس نام کاربری ام کاملاً باوفا هستم!!!

دلیل انتخاب این نام کاربری چیزیست که تمایلی به گفتنش ندارم! فقط بدانید که اگر قرار باشه دوباره از نوع عضو سایت بشوم،حتماً نام دیگری را برمیگزینم!

سلام

منظورتون از نو بود دیگه؟!

ای که در رنج و عذابی!تو آنگاه رستگاری که با ذات و هویت خویش یکی شوی!

دوشنبه 26 تیر 1391  6:02 PM
تشکرات از این پست
bivafa
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2

نقل قول salmanjavan

نقل قول bivafa

نقل قول salmanjavan

سلام

درخواست من تکراری است. از کاربر قبلی که روی صندلی داغ نشسته بود هم درخواست کردم در صورت امکان عکس خود را آپلود نمایید

سلام

دوست گرامی با عرض پوزش از اینکار معذورم! با توجه به توضیحاتی که در پست های قبل دادم علاقه ای به اینکار ندارم! اما اگر خودتان به شخصه خواستید میتونیم با یافتن به راه ارتباطی بنده آنجا عکس خود را نشان شما دهم.

راستی چرا از صندلی داغ انصراف دادید! کاربر Architect0811 هم همین کار رو کرده!!! نکنه نظرات و اعتقاد جناب nikbakht88 باعث شده که شما دوستان هم علاقه ای به شرکت نداشته باشید!؟هر چند البته بنده تا حد زیادی با نظر ایشان در خصوص صندلی داغ موافقم! در هر صورت دوست داشتم شما دو عزیز هم جزء شرکت کننده ها باشید.

مؤید باشید

سلام و خسته نباشید

روال کار و سوالات مورد پسند من قرار نگرفت. البته به صندلی داغ سر می زنم ولی نشستن روی آن را نمی پسندم، حتی اگر ما را متهم به توطئه کنند!!

اولین سوال صندلی داغ در مورد معرفی است و خب قبول کنید خیلی ها مثل دوست دارند در حد همان نام کاربری باقی بمانند نه بیشتر.

امیدوارم این صندلی شما را نسوزاند!!

یاعلی

سلام و تشکر 

جناب salmanjavan اگه به قوانین صندلی داغ دقت میکردید متوجه نکات خوبی میشدید،مثلاً اینکه جواب دادن به سوالات اجباری نیست!

من هم خودم به مواردی در این رابطه منتقد هستم که انشاالله خواهم گفت، منتها بحثی که هست میشد شما هم مواردی را که خوشتان نمیآمد و مورد پسندتان نبود در انتقادات و پیشنهادات ذکر میکردید تا اولاً در صورت توان مسئولان امر مورد بازبینی و تصحیح قرار گیرد، دوماً شاید موضوع شما موضوعی بود که حرف کاربران دیگر هم بوده باشه و با پیگیری و رفع موانع،سبب میشد که هم شما و هم کاربران دیگری که هم عقیده شما بوده اند، مجدداً این برنامه مورد پسندشان واقع گردد.

این جمله ی آخرتون کنایه وار بوداااااااااا ما نسبت به شما ارادت داریم جناب

علی یارت

سه شنبه 27 تیر 1391  2:44 AM
تشکرات از این پست
iman_karbala
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

سلامی به داغی صندلی داغ

از اینکه بنده را دعوت به مشارکت در برنامه کردید، تشکر می کنم انشاالله پشیمان نشوید. به قول خودتون ببینن چقدر ارزش قائل بودم که قبل از سر زدن به تالارها، اومدم و جواب شما را دادم (تصفیه حساب!). البته چون خیلی سرتون شلوغه، سعی می کنم مراعات کنم.

1- لطفا نظر خود را از مصرف این موارد بفرمائید:

مرغ سوخاری (هر چند با شرایط فعلی غذای اعیانی شده است)،

انار!!،

پرتقال!!!!!!!!!!

یک لیوان شربت خنک!!

2- به شما گفته شود: مسئولیت رفع معضل بدحجابی جامعه شما هستید و یکماهه باید آنرا رفع کنید چه راهکاری را ارائه میدهید؟

3- اعلام شود که گرانی و تورم اخیر به دلیل نادرست بودن سیاست های اقتصادی شما بوده است، و تصویر شما را از رسانه ها پخش کنند و مهر WANTED بر روی آن زده شود؛

در این عمر کوتاه باقی مانده چه کارهایی را در اولویت قرار می دهید؟

4- نظر شما راجع به لبخندهای رییس جمهور چیه؟

5- البته عذر می خواهم، صندلی داغی گفتند؛ اگر در اثر تصادف خدای نخواسته بینایی خود را از دست بدهید (نمی پرسم چه احساسی دارید که خیلی مضحک می شه)، بنظرتون چقدر طول می کشه تا با این قضیه کنار بیایید؟ اصلا کنار میایید؟

سربلند باشید.

سه شنبه 27 تیر 1391  11:38 AM
تشکرات از این پست
bivafa salmanjavan
raha_smmd
raha_smmd
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 13

1-امتیاز شما در راسخون چنده؟

2-تا حالا چیا از فروشگاه خرید کردی؟

3-طرفدار کدوم تیمی؟

4-بهترین دوست دوران بچگیت رو هنوز هم باهاش در ارتباطی؟

5-روز اولی که رفتی مدرسه رو به یاد داری؟چه حسی داشتی؟

سه شنبه 27 تیر 1391  12:07 PM
تشکرات از این پست
bivafa
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2

نقل قول fardamg

سلام

1- چقدر اهل سیاست هستید و در موردش بحث می کنید؟

سلام عرض میکنم خدمت شما کاربر گرامی و فعال سایبری،چند وقتی است که کمتر زیارتتان میکنیم! ما منتظر طرح های خوبتان برای بخش "با کاربران همیشه همراه راسخون" هستیم...

1- در مورد سیاست یه حس کاملاً دوگانه دارم! هم علاقه دارم و هم ازش خوشم نمیاد!! اغلب روزانه به چند سایت خبری سر میزنم و اخبار مهم را پیگیری میکنم! وقتی زیاد تو بحر سیاست میرم و نیات و دستهای ناپاک را احساس میکنم،خیلی زود زده میشم!! سیاست هیچگاه به خودی خود حس خوبی بهم نداده! فقط حس کنجکاوی و علاقه ی به کسب اخبار آن بوده که بنده رو پیگیر مباحثش کرده! در مورد بحث با دیگران هم به همین صورت است، چون فهمیدن حق و باطل سخته و از طرفی در خیلی از مباحث میبینم که طرف بحثم با حب و بغض و گاهاَ جهت گیریهای بی منطق و ....بحث میکند ،کلاً زیاد علاقه ای ندارم!

2- نظرم در مورد فروشگاه رو فکر کنم در پست های گذشته به تفصیل برای دوستان گفته باشم، در کل خوب است و عامل تشویقی مناسبی برای جذب کاربر و فعالیت او میباشد. اگر بودجه ی فروشگاه بیشتر شود و راه برای خرید ارزان تر (بجای هزینه ریالی از حسنه) فراهم گردد خیلی بهتر میشود!

3- بحث نبود اشتغال و امنیت شغلی و بیکاری(که فقر و سایر مشکلات را منجر میشود)را خیلی مهم میدانم! دوری از فرهنگ اصیل خودمون و گرایش به فرهنگ های بیگانه هم مشکلات عدیده ای ایجاد کرده! در کل مشکلات ریز و درشت زیادی رو میتونم نام ببرم، اما اینها بیشتر پیش روی ذهنم آمد!

4- خدا نکنه!!!!  تاحالا به این موضوع فکر نکردم ! سایتی که از نظر ماهیتی به راسخون شبیه باشه تبیان هست، اما من زیاد به تبیان علاقه ای ندارم!!

5- این سوال رو یه دوست دیگه هم پرسیده بود! ADSL دارم با سرعت 256 و ماهی 6 گیگ ترافیک!

موفق باشید

سه شنبه 27 تیر 1391  2:24 PM
تشکرات از این پست
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2

نقل قول nabeghe0912

نقل قول bivafa

نقل قول nabeghe0912

چرا بیوفا...؟

سلام

چه سوال خلاصه و جمع و جوری!

خدمت شما عرض کنم که در پاسخ به یکی از سوالات کاربران در همین تاپیک نکاتی را در این خصوص عرض نمودم!

از نظر مرام و معرفتی به نظرم برعکس نام کاربری ام کاملاً باوفا هستم!!!

دلیل انتخاب این نام کاربری چیزیست که تمایلی به گفتنش ندارم! فقط بدانید که اگر قرار باشه دوباره از نو  عضو سایت بشوم،حتماً نام دیگری را برمیگزینم!

سلام

منظورتون از نو بود دیگه؟!

سلام، بله منظورم "نو" بود! بابت اشتباه پیش آمده معذرت میخوام. 

سه شنبه 27 تیر 1391  3:12 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

نقل قول nikbakht88

سلامی به داغی صندلی داغ

از اینکه بنده را دعوت به مشارکت در برنامه کردید، تشکر می کنم انشاالله پشیمان نشوید. به قول خودتون ببینن چقدر ارزش قائل بودم که قبل از سر زدن به تالارها، اومدم و جواب شما را دادم (تصفیه حساب!). البته چون خیلی سرتون شلوغه، سعی می کنم مراعات کنم.

1- لطفا نظر خود را از مصرف این موارد بفرمائید:

مرغ سوخاری (هر چند با شرایط فعلی غذای اعیانی شده است)،

انار!!،

پرتقال!!!!!!!!!!

یک لیوان شربت خنک!!

2- به شما گفته شود: مسئولیت رفع معضل بدحجابی جامعه شما هستید و یکماهه باید آنرا رفع کنید چه راهکاری را ارائه میدهید؟

3- اعلام شود که گرانی و تورم اخیر به دلیل نادرست بودن سیاست های اقتصادی شما بوده است، و تصویر شما را از رسانه ها پخش کنند و مهر WANTED بر روی آن زده شود؛

در این عمر کوتاه باقی مانده چه کارهایی را در اولویت قرار می دهید؟

4- نظر شما راجع به لبخندهای رییس جمهور چیه؟

5- البته عذر می خواهم، صندلی داغی گفتند؛ اگر در اثر تصادف خدای نخواسته بینایی خود را از دست بدهید (نمی پرسم چه احساسی دارید که خیلی مضحک می شه)، بنظرتون چقدر طول می کشه تا با این قضیه کنار بیایید؟ اصلا کنار میایید؟

سربلند باشید.

سلام

این سوال انار و پرتقالتون جالبه!!

ناگهان چقدر زود دیر می شود...

سه شنبه 27 تیر 1391  3:14 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 bivafa
fardamg
fardamg
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 156

نقل قول bivafa

نقل قول fardamg

سلام

1- چقدر اهل سیاست هستید و در موردش بحث می کنید؟

سلام عرض میکنم خدمت شما کاربر گرامی و فعال سایبری،چند وقتی است که کمتر زیارتتان میکنیم! ما منتظر طرح های خوبتان برای بخش "با کاربران همیشه همراه راسخون" هستیم...

1- در مورد سیاست یه حس کاملاً دوگانه دارم! هم علاقه دارم و هم ازش خوشم نمیاد!! اغلب روزانه به چند سایت خبری سر میزنم و اخبار مهم را پیگیری میکنم! وقتی زیاد تو بحر سیاست میرم و نیات و دستهای ناپاک را احساس میکنم،خیلی زود زده میشم!! سیاست هیچگاه به خودی خود حس خوبی بهم نداده! فقط حس کنجکاوی و علاقه ی به کسب اخبار آن بوده که بنده رو پیگیر مباحثش کرده! در مورد بحث با دیگران هم به همین صورت است، چون فهمیدن حق و باطل سخته و از طرفی در خیلی از مباحث میبینم که طرف بحثم با حب و بغض و گاهاَ جهت گیریهای بی منطق و ....بحث میکند ،کلاً زیاد علاقه ای ندارم!

2- نظرم در مورد فروشگاه رو فکر کنم در پست های گذشته به تفصیل برای دوستان گفته باشم، در کل خوب است و عامل تشویقی مناسبی برای جذب کاربر و فعالیت او میباشد. اگر بودجه ی فروشگاه بیشتر شود و راه برای خرید ارزان تر (بجای هزینه ریالی از حسنه) فراهم گردد خیلی بهتر میشود!

3- بحث نبود اشتغال و امنیت شغلی و بیکاری(که فقر و سایر مشکلات را منجر میشود)را خیلی مهم میدانم! دوری از فرهنگ اصیل خودمون و گرایش به فرهنگ های بیگانه هم مشکلات عدیده ای ایجاد کرده! در کل مشکلات ریز و درشت زیادی رو میتونم نام ببرم، اما اینها بیشتر پیش روی ذهنم آمد!

4- خدا نکنه!!!!  تاحالا به این موضوع فکر نکردم ! سایتی که از نظر ماهیتی به راسخون شبیه باشه تبیان هست، اما من زیاد به تبیان علاقه ای ندارم!!

5- این سوال رو یه دوست دیگه هم پرسیده بود! ADSL دارم با سرعت 256 و ماهی 6 گیگ ترافیک!

موفق باشید

سلام

دوست عزیز و گرامی ممنون که سوالات بنده هم پاسخ دادید.

در مورد بخش "با کاربران همیشه همراه راسخون" نیز بنده بیش از 6 نرم افزار آماده دارم ولی متاسفانه این بخش سایت دچار مشکل شده و برای بنده هنگام درج مطلب خطای The resource cannot be found را میدهد که چندین بار نیز به مدیر فنی و ... اطلاع دادم و ایمیل زدم ولی متاسفانه پاسخی داده نمشده است.امیدوارم در تغییرات روز چهارشنبه اصلاح شود.

یا علی

ناطق

wWw.Nateg.blogfa.com

ناطق،مهدویت و انتظار

سه شنبه 27 تیر 1391  3:29 PM
تشکرات از این پست
bivafa
دسترسی سریع به انجمن ها