0

bivafa روی صندلی داغ!!!

nabeghe0912
nabeghe0912
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 675

پاسخ به:bivafa روی صندلی داغ!!!

چرا بیوفا...؟

ای که در رنج و عذابی!تو آنگاه رستگاری که با ذات و هویت خویش یکی شوی!

شنبه 24 تیر 1391  8:25 PM
تشکرات از این پست
iman_karbala Rasekhoon_Ravabet mollazhi54 bivafa
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

با سلام و احترام خدمت تمامی دوستان و کاربران گرامی
از تأخیر بوجود آمده در پاسخگویی  معذورم،امورات بیرون از منزل اجازه حضور درراسخون و جمع شما عزیزان را گرفته بود. زین پس بیشتر در خدمت هستم و پذیرای سوالات سرورانم میباشم.

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

یک شنبه 25 تیر 1391  11:49 AM
تشکرات از این پست
architect0811 qolameali
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2

نقل قول mina_k_h

با سلام خدمت همکار گرامی!

و اما سئوالات بنده:

1- از چه طریقی با سایت راسخون آشنا شدید؟

2- چه چیز راسخون جذبتون کرده؟

3- بزرگترین هدیه ای که از راسخون گرفتید چی بوده؟

4- نظرتون راجع به مدیر تالار اینترنت و وب چیه؟

سلام خدمت همکار محترم و خیر مقدم به میمنت حضور مجدد در راسخون!

و اما پاسخ های بنده :

1-طریقه ی آشنا شدن من با سایت راسخون تقریباً جالب بود! به این صورت که 4-5 سال پیش برادرم به سبب حضور در نمایشگاه قرآن تهران(ماه رمضان)از غرفه ی راسخون بازدید کرده بود و سپس یکی از پوسترهای اسماءالله را به عنوان هدیه دریافت کرده بود و به خانه آورد.منم بعد از دیدن پوستر زیبا که آدرس سایت هم در پایینش نوشته شده بود مشتاق شدم و به سایت راسخون آمدم و مابقی ماجرا.... میشه گفت همین هدیه زیبا سرآغاز آشنایی و ارتباطم با راسخون شد!

2-خُب ابتدا که همون پوستر زیبای اسماءالله جرقه ی جذبم شد، بعدش هم وجود یک محیط سالم،صمیمی، پر بار و نیز احترام و توجه به کاربران توسط مسئولین سایت همه و همه باعث جذبم شد!

3-بزرگترین هدیه؟! همین که در محیط مجازی(که خود بخش وسیعی از زندگیم و اوقاتم را تشکیل میدهد)یک جایگاه و محیط خوب،امن و بانشاط را فراهم نموده که در کنارش استفاده های مثبت را برایم دارد و چیزهایی زیادی را یادم میدهد،خود بزرگترین هدیه میباشد! امیدوارم سوالتون رو درست جواب داده باشم و منظورتون از سوال چیز دیگری نبوده باشه!

4-عجب سوالی!! مدیر محترمه تالار اینترنت و وب چند مدتی بود که افتخار تشریف فرمایی به سایت را نمیدادند! الان بسیار خوشحالم که فعالیت خود را دوباره از سر گرفته است...

فعال، با ذوق و انرژی هستند، یادم میاد اون زمانی هم که فعال بود، فعالیتش شور خاصی داشت و روحیه و انرژی بخشیِ  خوبی برای بنده و احتمالاً سایر کاربران داشتند! در همین حد بسه! زیاد بگم مغرور میشوند!

موفق باشید

یک شنبه 25 تیر 1391  1:25 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2

نقل قول iman_karbala

با سلام و تشکر

مدیر تالار گرامی بنده فقط جهت اعلام تشکر و خسته نباشید برای حضور شما در سایت راسخون و انجام وظایفتان به نحو احسن مزاحم شده ام . انشاالله در تمام مراحل زندگیتان در پناه خداوند متعال مانا باشید

سلام عرض میکنم خدمت مدیر بسیار دوست داشتنی روابط عمومی سایت راسخون.

از حسن نظر و محبت جنابعالی نسبت به بنده واقعاً ممنونم،  مراحم هستید.....

برای شما نیز آرزوی اوقاتی خوب همراه با موفقیت آرزومندم.

یک شنبه 25 تیر 1391  1:45 PM
تشکرات از این پست
iman_karbala
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2

نقل قول salmanjavan

سلام

درخواست من تکراری است. از کاربر قبلی که روی صندلی داغ نشسته بود هم درخواست کردم در صورت امکان عکس خود را آپلود نمایید

سلام

دوست گرامی با عرض پوزش از اینکار معذورم! با توجه به توضیحاتی که در پست های قبل دادم علاقه ای به اینکار ندارم! اما اگر خودتان به شخصه خواستید میتونیم با یافتن به راه ارتباطی بنده آنجا عکس خود را نشان شما دهم.

راستی چرا از صندلی داغ انصراف دادید! کاربر Architect0811 هم همین کار رو کرده!!! نکنه نظرات و اعتقاد جناب nikbakht88 باعث شده که شما دوستان هم علاقه ای به شرکت نداشته باشید!؟هر چند البته بنده تا حد زیادی با نظر ایشان در خصوص صندلی داغ موافقم! در هر صورت دوست داشتم شما دو عزیز هم جزء شرکت کننده ها باشید.

مؤید باشید

یک شنبه 25 تیر 1391  2:00 PM
تشکرات از این پست
architect0811
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

سلام

با این کلمات جمله بسازید

کتاب - پروژه - راپید

یک شنبه 25 تیر 1391  2:05 PM
تشکرات از این پست
bivafa
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2

نقل قول aliasghar313

باسلام خدمت دوست عزیزم

1.بازی کامپیوتر انجام می دادید و یا می دید؟ چی؟

2.چند سالتونه؟

3.اگه یه روز از خواب پاشی و ببینی همه ی زندگیت فیلم بوده !اسم فیلمتو چی میزاری؟

4.سرعت اینترنتت چنده!؟

5.موبایلت چیه؟

با تشکر فراوان

سلام آقا علی اصغرِ گل، خوبی دستم؟ ممنون که قدم رنجه کردی و تشریف آوردی اینجا

1- زمان بچگی کم و بیش بله! البته تا همین 2-3 یال پیش هم گاهی تابستونها اگر بازی خوبی دستم میامد بازی میکردم! برخی از آخرین بازی هایی که یادم هست : IGI تقریباً تمام ورژن هایش رو بازی کردم! MAX PAYNE  ورژن 1 و 2 ! بازی MAFIA و همچنین FIFA یا همون ساکر هم بعضی وقتها بازی میکردم!

2- به کاربر محترمی که ازم خواسته بود خودم رو معرفی کنم گفتم! البته جواب دادم که علاقه ای ندارم اطلاعات شخصی خاص را عمومی مطرح کنم!! چون شما دوستمی میتونم تمامی سوالاتت رو به طور شخصی بعداً از طریق لینک ارتباطی که قرار میدهی پاسخ دهم.

3- این سوال رو در تالار گفتگوی آزاد هم مطرح کرده بودند و من همانجا هم گفته بودم زیاد تمایلی به اینگونه سوالات رو ندارم ! ببخشید دیگه!

4- سرعت256KB

5- Sony Ericsson k970 یا ELM هم بهش میگند! 

منم از شما تشکر فراوان دارم، موفق باشید

یک شنبه 25 تیر 1391  2:21 PM
تشکرات از این پست
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2

نقل قول hemati333

شغل شما چیه؟(اگه کار میکنی حقوقت چنده؟)

تحصیلات؟

سیستم عامل کامپیوترت چیه؟(ویندوز-لینوکس و ...)

سلام! کاش سوالای همه مثل شما راحت و کوتاه بود!!!

- من تازه همین ترم دوره کارشناسی رو به پایان رسوندم، فعلاً شغل خاصی ندارم!  

- مهندس هستم!!

- ویندوز!

یک شنبه 25 تیر 1391  2:38 PM
تشکرات از این پست
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

باسلام مجدد

1-درصورت امکان ایمیلتون؟

2-انتقادتون ازصندلی داغ چیست؟

3-بهترین وبدترین خبری که شنیده ایدچه بوده است؟

4-بزرگترین آرزوی شماچیست؟

5-بهترین تجربه ای که اززندگی داشتیدچیست؟

باتشکر

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

یک شنبه 25 تیر 1391  2:51 PM
تشکرات از این پست
bivafa
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2

نقل قول hojat20

با سلام خدمت دوست عزيز bivafa 

سوالات :

1- دوست داري رئيس جمهور بشي ؟

2-فوايد سايت راسخون از ديدگاه شما؟

3-فروشگاه راسخون را در چه حدي مي بيني ؟

4- به كدام شهرهاي مقدس رفته اي ؟

5- احساس خود را از اين كلمات بيان كنيد ؟    ايران ، استان مرکزی ، علي دايي ، فرهاد مجیدی ، استاد محمد نوری ، برازجان، جنوب كشور، 8 سال دفاع مقدس ، زندگي ، دريا ، بوشهر ، انرژي هسته اي ، عسلويه ، باغ ميوه ، دانشگاه آزاد ، دانشگاه دولتي ، سيد محمدرضا حسيني باي ، اخبار 20:30 ، شهداي هسته اي ، راسخون و در آخر bivafa 

بنده هم سلام عرض میکنم خدمت شما کاربر خوب و قدیمی سایت راسخون

در خدمت هستم با پاسخ ها هر چند سوالات سخت و زیاد هست!

1-نه! دلیل دارم که میگم نه!

2-فواید زیاده! فکر میکنم در خلال پاسخ هایی که به سوالات سایر دوستان دادم،این سوال نیز پاسخ داده شده.

3-در مورد فروشگاه هم قبلاً اشاره ای داشته ام، برای انگیزه سازی جهت حضور و فعالیت در سایت مناسب است،ضمن اینکه به خودی خود برخی محصولات فرهنگی اش در راستای ترویج فرهنگ و معارف بسیار مناسب است. مشکلاتی در سر راه فروشگاه وجود دارد و به طوریکه در طول عمر خود دارای فراز و نشیب های زیادی هم بوده! نظرات و پیشنهادات نسبت به فروشگاه زیاد بوده و هست، بنده به طور مفصل در تاپیک مربوط به فروشگاه نظرات و انتقادات و پیشنهادات خود را مطرح نموده ام! در حال حاضر بیشترین امیدواریم مربوط میشه به ساماندهی امتیازات(حسنه)کاربران و نیز پس از آن افزایش میزان درصد هزینه ی حسنه ای محصولات و کاهش هزینه ریالی آنها.

راستی یادم هست شما جزء اولین خریداران لب تاپ از فروشگاه بودید! آن هم در زمانیکه فروشگاه کاملاً رایگان بود و فقط از حسنه های خود برای خرید استفاده نمودید!حتی مصاحبه راسخون با جنابعالی را فراموش نکرده ام!

4-مشهد و قم 

5- چقدر زیادددددددددددددددد!!!!  قول نمیدم بتونم به همش جواب بدم، اما در حدی که در توانم باشه حتما پاسخ میدهم :

ایران : سرای من،خاک دلیران!

استان مرکزی: مدیریت ضعیف، کم بهره!

علی دایی : زمان جوانیش خاکی و افتاده حال بود ، در زمان کنونی مغرور و تند خو!!!

فرهاد مجیدی: نظر خاصی ندارم!

استاد محمد نوری : خدا رحمتش کنه ، اون اجرای معروفش را زیاد گوش دادم! الان دقیقاً توی ذهنم نیست اسمش چی بود! همون که تلویزیون هم زیاد پخش میکرد!

برازجان : چه شد که اسم این شهر را آوردید!!؟؟ والا اگر اشتباه نکنم اسم تنباکوی این شهر را شنیدم که معروف هست! و باز اگر درست گفته باشم در استان فارس یا بوشهر قرار دارد!

جنوب کشور : کمترین سفرم به این قسمت از کشور بوده! اما کم و بیش در شهرم یا جاهای دیگر با مردمان خونگرم آن برخورد داشته ام!

8سال دفاع مقدس: باید بشینم یه طومار بنویسم !!! اما تک کلمه ای اشاراتی میکنم : ، باور دینی ،عشق به میهن ، رشادت ، غیرت ، پایداری ، امید !

عسلویه : شهر نفتی! همه برای کار میرن اونجا! ظاهراً در سالهای اخیر مشکلات تحریم و اقتصادی اثراتی را بر وضعیت ساکنین آنجا گذاشته(کم و بیش خبرهایی به گوشم خورده)

سیدمحمدرضا حسینی بای : فقط همین رو بگم که 2-3 سال پیش یکبار در نمایشگاه مطبوعات تهران(و شایدم رسانه های دیجیتال-دقیق یادم نیست) از نزدیک دیدمش و دست دادیم سلامعلیک کردیم و خوش و بِش کوتاهی بینمون صورت گرفت!

شهدای هسته ای : راهشان پاینده باد، ترورشان نشان دهنده ی اوج زوال و بدبختی دشمنان بود!

در مورد راسخون هم که در پست های گذشته مفصل گفتم!

bivafa : همیشه منتقد!

یک شنبه 25 تیر 1391  3:57 PM
تشکرات از این پست
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2

نقل قول nabeghe0912

چرا بیوفا...؟

سلام

چه سوال خلاصه و جمع و جوری!

خدمت شما عرض کنم که در پاسخ به یکی از سوالات کاربران در همین تاپیک نکاتی را در این خصوص عرض نمودم!

از نظر مرام و معرفتی به نظرم برعکس نام کاربری ام کاملاً باوفا هستم!!!

دلیل انتخاب این نام کاربری چیزیست که تمایلی به گفتنش ندارم! فقط بدانید که اگر قرار باشه دوباره از نوع عضو سایت بشوم،حتماً نام دیگری را برمیگزینم!

یک شنبه 25 تیر 1391  4:25 PM
تشکرات از این پست
nabeghe0912
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2

نقل قول farshon

باسلام مجدد

1-درصورت امکان ایمیلتون؟

2-انتقادتون ازصندلی داغ چیست؟

3-بهترین وبدترین خبری که شنیده ایدچه بوده است؟

4-بزرگترین آرزوی شماچیست؟

5-بهترین تجربه ای که اززندگی داشتیدچیست؟

باتشکر

بنده هم مجدداً سلام دارم 

1-این مورد را هم میگذارم و شخصاً بهتون میگم! بنده که با شما لینک ارتباطی دارم

2-یک انتقاد را در همان اولین پاسخم به پست جناب مدیر برنامه کاربر qolameali مطرح کردم ، در کل من هم به مانند برخی از مدیران و کاربران با ورود بیش از حد به حوزه ی شخصی افراد موافق نیستم! مگر اینکه به صورت شخص به شخص و بین دوستان اطلاعات رد و بدل شود! مثلاً بنده شما را میشناسم و نگرانی از دادن اطلاعات ندارم، اما زمانیکه اینجا اطلاعات بگذارم همه میتوانند مشاهده نمایند!  انتقاد دیگرم در مورد طول زمان صندلی داغ برای هر مهمان است! نظر من این است که 3 یا 4 روز نهایتاً کفایت میکند! بیشتر شدنش هم برای مهمان خستگی ایجاد میکند و هم کاربران را نسبت به سوال پرسید سرد و بی تفاوت مینماید!

3-اگر بتوان بهترین و بدترین خبر را اینگونه تعریف کرد که مثلاً الان من بلافاصله پس از خوندن سوال شما یاد آن بیوفتم،باید بگم که هیچی! چون پاسخگویی به سوالتون و پیدا کردن دقیقاً "بهترین خبر" و "بدترین خبر" نیازمند چند ثانیه فکر کردن است! تازه باز هم به یک خبر خاص محدود نمیشود!

4-سلامتی و عاقبت به خیری همه ، ظهور منجیمان ،مهدی صاحب الزمان

5-اگر منظورتان همان بزرگترین یا مهم تربن تجربه هستش میتونم اینطوری پاسختون رو بدهم :

به هیچ کس و هیچ کس و هیچ کس اعتماد نکنم،دل نبندم،امیدنداشته باشم!!!

فقط تلاش و اعمال خودم با توکل به خدا!

سپاسگزار از حضور شما

یک شنبه 25 تیر 1391  4:59 PM
تشکرات از این پست
farshon
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2

نقل قول architect0811

نقل قول bivafa

نقل قول salmanjavan

سلام

درخواست من تکراری است. از کاربر قبلی که روی صندلی داغ نشسته بود هم درخواست کردم در صورت امکان عکس خود را آپلود نمایید

سلام

دوست گرامی با عرض پوزش از اینکار معذورم! با توجه به توضیحاتی که در پست های قبل دادم علاقه ای به اینکار ندارم! اما اگر خودتان به شخصه خواستید میتونیم با یافتن به راه ارتباطی بنده آنجا عکس خود را نشان شما دهم.

راستی چرا از صندلی داغ انصراف دادید! کاربر Architect0811 هم همین کار رو کرده!!! نکنه نظرات و اعتقاد جناب nikbakht88 باعث شده که شما دوستان هم علاقه ای به شرکت نداشته باشید!؟هر چند البته بنده تا حد زیادی با نظر ایشان در خصوص صندلی داغ موافقم! در هر صورت دوست داشتم شما دو عزیز هم جزء شرکت کننده ها باشید.

مؤید باشید

سلام

چرا شایعه درست میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!

کدوم نظر جناب nikbakht  ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

راستش من همینطور الکی واسه صندلی داغ تشکر زدم بعد از اون دیدم واویلا یه هفته آدمو به توپ میبندن

---------------------------------------

سلام! بابا کی شایعه درست کرد!!؟؟ چرا حرف توی دهن بنده میگذارید!!؟؟ من همه شما را دوست میدارم!!

فقط حدس و گمان بود و اون هم در قالب سوال پرسیدم! ضمن اینکه اعلام کردم حرف بدی هم زده نشده! یعنی حتی اگر شما بگید بر اساس نظر صحیح جناب nikbakht88 تصمیم به کناره گیری گرفتید ،حرف بدی نزدید!! الان هم که فرمودید الکی  تشکر زده بودید و موضوع حل شد!

یک شنبه 25 تیر 1391  5:12 PM
تشکرات از این پست
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 50672

با سلام به جناب bivafa

1. چه غذایی رو دوست داری؟
  2. چه میوه ای رو دوست داری؟
  3. از کدوم ماشین خوشت میاد؟
  4. از کدوم مدیر انجمن خوشت میاد؟
  5. چه وسیله ای رو برای سفر می پسندی؟
  6. (ویرایش توسط مدیرتالار: سؤال 6 به دلیل اضافی بودن حذف شد.)

با تشکر

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

یک شنبه 25 تیر 1391  9:28 PM
تشکرات از این پست
bivafa
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 53859

با سلامی دوباره بر جناب بیوفا

1-از 1 تا 10 به خودتون نمره بدین ....
صداقت : 
جنبه :

رفاقت :

هوش :

مطالعه : 
ولخرجی :

عبادت:

مدیریت:

2-به نظرتون لباس آدم شخصیت میاره؟و چه اسمی رو بیشتر دوست دارین؟

3-pc یا لپ تاپ ؟ استفاده خودتان ؟ چه برندی ؟

4-اولین کلمه ای که در مورد حیوانات زیر به ذهنت میرسه بگو

یوزپلنگ:

شتر:

نهنگ:

شیر :

مار :

عقرب :

سوسک:

مورچه:

5-چند زبان بلدی؟ کدومش رو مثل زبان خودت فول بلدی؟

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

یک شنبه 25 تیر 1391  11:06 PM
تشکرات از این پست
bivafa gh_golpa
دسترسی سریع به انجمن ها