نقل قول hojat20
با سلام خدمت دوست عزيز bivafa
سوالات :
1- دوست داري رئيس جمهور بشي ؟
2-فوايد سايت راسخون از ديدگاه شما؟
3-فروشگاه راسخون را در چه حدي مي بيني ؟
4- به كدام شهرهاي مقدس رفته اي ؟
5- احساس خود را از اين كلمات بيان كنيد ؟ ايران ، استان مرکزی ، علي دايي ، فرهاد مجیدی ، استاد محمد نوری ، برازجان، جنوب كشور، 8 سال دفاع مقدس ، زندگي ، دريا ، بوشهر ، انرژي هسته اي ، عسلويه ، باغ ميوه ، دانشگاه آزاد ، دانشگاه دولتي ، سيد محمدرضا حسيني باي ، اخبار 20:30 ، شهداي هسته اي ، راسخون و در آخر bivafa
بنده هم سلام عرض میکنم خدمت شما کاربر خوب و قدیمی سایت راسخون
در خدمت هستم با پاسخ ها هر چند سوالات سخت و زیاد هست!
1-نه! دلیل دارم که میگم نه!
2-فواید زیاده! فکر میکنم در خلال پاسخ هایی که به سوالات سایر دوستان دادم،این سوال نیز پاسخ داده شده.
3-در مورد فروشگاه هم قبلاً اشاره ای داشته ام، برای انگیزه سازی جهت حضور و فعالیت در سایت مناسب است،ضمن اینکه به خودی خود برخی محصولات فرهنگی اش در راستای ترویج فرهنگ و معارف بسیار مناسب است. مشکلاتی در سر راه فروشگاه وجود دارد و به طوریکه در طول عمر خود دارای فراز و نشیب های زیادی هم بوده! نظرات و پیشنهادات نسبت به فروشگاه زیاد بوده و هست، بنده به طور مفصل در تاپیک مربوط به فروشگاه نظرات و انتقادات و پیشنهادات خود را مطرح نموده ام! در حال حاضر بیشترین امیدواریم مربوط میشه به ساماندهی امتیازات(حسنه)کاربران و نیز پس از آن افزایش میزان درصد هزینه ی حسنه ای محصولات و کاهش هزینه ریالی آنها.
راستی یادم هست شما جزء اولین خریداران لب تاپ از فروشگاه بودید! آن هم در زمانیکه فروشگاه کاملاً رایگان بود و فقط از حسنه های خود برای خرید استفاده نمودید!
حتی مصاحبه راسخون با جنابعالی را فراموش نکرده ام!
4-مشهد و قم
5- چقدر زیادددددددددددددددد!!!! قول نمیدم بتونم به همش جواب بدم، اما در حدی که در توانم باشه حتما پاسخ میدهم :
ایران : سرای من،خاک دلیران!
استان مرکزی: مدیریت ضعیف، کم بهره!
علی دایی : زمان جوانیش خاکی و افتاده حال بود ، در زمان کنونی مغرور و تند خو!!!
فرهاد مجیدی: نظر خاصی ندارم!
استاد محمد نوری : خدا رحمتش کنه ، اون اجرای معروفش را زیاد گوش دادم! الان دقیقاً توی ذهنم نیست اسمش چی بود! همون که تلویزیون هم زیاد پخش میکرد!
برازجان : چه شد که اسم این شهر را آوردید!!؟؟ والا اگر اشتباه نکنم اسم تنباکوی این شهر را شنیدم که معروف هست! و باز اگر درست گفته باشم در استان فارس یا بوشهر قرار دارد!
جنوب کشور : کمترین سفرم به این قسمت از کشور بوده! اما کم و بیش در شهرم یا جاهای دیگر با مردمان خونگرم آن برخورد داشته ام!
8سال دفاع مقدس: باید بشینم یه طومار بنویسم !!! اما تک کلمه ای اشاراتی میکنم : ، باور دینی ،عشق به میهن ، رشادت ، غیرت ، پایداری ، امید !
عسلویه : شهر نفتی! همه برای کار میرن اونجا! ظاهراً در سالهای اخیر مشکلات تحریم و اقتصادی اثراتی را بر وضعیت ساکنین آنجا گذاشته(کم و بیش خبرهایی به گوشم خورده)
سیدمحمدرضا حسینی بای : فقط همین رو بگم که 2-3 سال پیش یکبار در نمایشگاه مطبوعات تهران(و شایدم رسانه های دیجیتال-دقیق یادم نیست) از نزدیک دیدمش و دست دادیم سلامعلیک کردیم و خوش و بِش کوتاهی بینمون صورت گرفت! 
شهدای هسته ای : راهشان پاینده باد، ترورشان نشان دهنده ی اوج زوال و بدبختی دشمنان بود!
در مورد راسخون هم که در پست های گذشته مفصل گفتم!
bivafa : همیشه منتقد!