0

bivafa روی صندلی داغ!!!

qolameali
qolameali
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1301

bivafa روی صندلی داغ!!!

سلام خدمت دوستان گرامی

میهمان این هفته صندلی داغ ، منتقد همیشه حاضر در سایت راسخون جناب bivafa هستند که توسط میهمان قبلی برنامه انتخاب شده اند...!

صندلی داغ را آغاز می کنیم...!

3

2

1

حرکت...!

سؤالات:

1. خودتون رو معرفی کنید.

2. نظرتون راجع به سایت راسخون چیه؟

3. دوست دارید در سایت راسخون جای چه کسی باشید؟

4. از اینکه بر روی صندلی داغ نشستید چه احساسی دارید؟

5. چرا این قدر از سایت راسخون انتقاد می کنید؟

گر نگه دار من آن است که من می دانم          شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد

شنبه 24 تیر 1391  1:35 AM
تشکرات از این پست
javid1000 ravabet_rasekhoon architect0811 farshon mina_k_h bivafa hamed_yurdum hojat20 zahra6423 alibaet vafa_vafaei adiat110 kasaei_1 saba879
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

پاسخ به:bivafa روی صندلی داغ!!!

سلام

نظرتون راجع به صندلی داغ چیه ؟؟؟ خوبه؟ بده ؟خوب میشه؟

چقد از وقت خودتون رو صرف راسخون میکنید؟؟؟

چند وقت است که مدیریت تالار تحت نظر خود را به عهده گرفته اید؟؟؟

شنبه 24 تیر 1391  9:20 AM
تشکرات از این پست
bivafa alibaet vafa_vafaei
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 53859

با سلام خدمت دوست و مدیر عزیز

1- مرجع تقلید شما چه کسی هستند و نظرتان راجب رئیس جمهور فعلی؟

2-آیا ورزش میکنید ؟ چه ورزشی ؟ در چه سطحی ؟

3-نظر شما راجع به انرژی هسته ای و مذاکرات طرفین گفتگو چیست؟

4-بهترین و بدترین صفات انسانها از نظر شما چیست؟

5-نظر خود را در یک کلمه با دیدن این کلمه ها بفرمایید.(راسخون، روابط عمومی، فروشگاه، جناب خواجه، جناب نجاران، javid1000، دانشگاه آزاد ،اخبار 20:30)

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

شنبه 24 تیر 1391  9:38 AM
تشکرات از این پست
bivafa
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

مدیرمحترم سئوالات من به قرارذیل می باشد:

1-آیاشماارتباط مستقیم بامسئولین سایت دارید؟ باتوجه به اینکه مدیر محترم تالاراعلاناتید؟

2-درجهت هرچه بهتر ارائه دادن سایت چه پیشنهادی دارید؟

3- آیاسایت توانسته موج تبلیغات جنگ نرم دشمن رابشکند؟

4-چه موقع تاحالاقندتودلتون آب شده؟

5-آیاواقعا نام کاربریتون باشخصیتتون یکی است؟

(ویرایش توسط مدیر تالار: سؤال 6 به دلیل اضافی بودن حذف شد.)

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 24 تیر 1391  10:24 AM
تشکرات از این پست
architect0811 bivafa
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12298

با سلام خدمت همکار گرامی!

و اما سئوالات بنده:

1- از چه طریقی با سایت راسخون آشنا شدید؟

2- چه چیز راسخون جذبتون کرده؟

3- بزرگترین هدیه ای که از راسخون گرفتید چی بوده؟

4- نظرتون راجع به مدیر تالار اینترنت و وب چیه؟

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

شنبه 24 تیر 1391  11:12 AM
تشکرات از این پست
bivafa
iman_karbala
iman_karbala
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4259

با سلام و تشکر

مدیر تالار گرامی بنده فقط جهت اعلام تشکر و خسته نباشید برای حضور شما در سایت راسخون و انجام وظایفتان به نحو احسن مزاحم شده ام . انشاالله در تمام مراحل زندگیتان در پناه خداوند متعال مانا باشید

شنبه 24 تیر 1391  1:08 PM
تشکرات از این پست
architect0811 qolameali bivafa zahra6423 adiat110
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

سلام

درخواست من تکراری است. از کاربر قبلی که روی صندلی داغ نشسته بود هم درخواست کردم در صورت امکان عکس خود را آپلود نمایید

ناگهان چقدر زود دیر می شود...

شنبه 24 تیر 1391  1:35 PM
تشکرات از این پست
bivafa
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام عرض میکنم خدمت تمامی عزیزان راسخونی اعم از مسئولین گرامی،مدیران محترم و کاربران دوست داشتنی.....

ظاهراً قرعه ی هفته سوم برنامه صندلی داغ به من افتاده!

حسی که نسبت به این موضوع دارم یه حس خاصه! حسی که با هیجان ، خوشحالی ، استرس و دغدغه پاسخگویی همراه است!!!

--------------------------------------------

تقریباً دو سه روزی است بخاطر برگزاری یک نمایشگاه فرهنگی که به همت دوستانمان در شهر برپا نموده ایم کمی درگیر آن شده ام!

امروز(شنبه)ظهر که تقریباً بعد از یک روز و نیم آمدم سَری به  راسخون بزنم دیدم نوشته مهمان این هفته صندلی داغ Bivafa !!!! 

دلهره و استرسی به یکمرتبه وارد شد!!! مخصوصاً با توجه به سابقه دو کاربر محترم قبلی که روی صندلی داغ نشسته بودند دریافتم که صندلی داغ واقعاً به مانند اسمش داغ است و نیاز به حضور فعال شخص مهمان دارد! 

به خودم گفتم کاشکی مسئولین راسخون قبلش یه نِدایی میدادند تا با اطلاع قبلی شرکت میکردم!!

اما در هر صورت خوشحالم که این افتخار نصیبم شد و امیدوارم بتوانم به کمک سروران گرامی صندلی داغ خوبی را پشت سر بگذارم. انشاا...

قصدم این است که با توجه به قوانین صندلی داغ پیش بروم ،  یکی از قوانین آن اشاره به اختیار مهمان برنامه در پاسخگویی به سوالات دارد . با توجه به اینکه در پاره ای از موارد محدودیت هایی برای پاسخگویی خودم میبینم و یا تمایلی به ورود به بحث های خصوصی ندارم، ممکن است جواب دوستان را ندهم ، از همینجا از همه ی عزیزان عذرخواهی میکنم و اعلام میکنم که تمام تلاشم بر این است که به سوالات شما عزیزان در حد توان پاسخ بدهم.(به هیچ وجه حمل بر خدای ناکرده بی احترامی ِ اینجانب به دوستان نشود)

و در پایان عرض میکنم که با توجه با محدودیت وقت بنده در این چند روز و تعداد نسبتاً زیاد سوالات، ممکن هست کمی با تأخیر پاسخگو باشم، اما حتماً در اولین فرصت در خدمت هستم. دوستان از این بابت نیز  عذر بنده را پذیرا باشید.

تا بعد.......

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

شنبه 24 تیر 1391  2:19 PM
تشکرات از این پست
farshon qolameali hamed_yurdum javid1000 zahra6423 alibaet kasaei_1
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2

نقل قول qolameali

سلام خدمت دوستان گرامی

میهمان این هفته صندلی داغ ، منتقد همیشه حاضر در سایت راسخون جناب bivafa هستند که توسط میهمان قبلی برنامه انتخاب شده اند...!

صندلی داغ را آغاز می کنیم...!

3

2

1

حرکت...!

سؤالات:

1. خودتون رو معرفی کنید.

2. نظرتون راجع به سایت راسخون چیه؟

3. دوست دارید در سایت راسخون جای چه کسی باشید؟

4. از اینکه بر روی صندلی داغ نشستید چه احساسی دارید؟

5. چرا این قدر از سایت راسخون انتقاد می کنید؟

سلام میکنم به جناب qolameali مدیر برنامه صندلی داغ و تالار جذاب "پاتوق راسخونی ها"

از لطفتون بسیار ممنونم....

و اما اولین پاسخ اینجانب به صندل داغ که مربوط به پست جنابعالی میباشد:

1- من محمد هستم(دقیقاً در همین حد!! )

2- نمیدونم چرا برام سخته نظر دادن، شاید بخاطر حساسیتم نسبت به این باشه که دلم میخواد بهترین و جامع ترین پاسخ رو بدهم و از طرفی دیگر دقیقاً حرف دلم را به زبان آورده باشم(که این برای من کاریست بَس دشوار! ) در هر حال راسخون سایتی بوده که علارغم اینکه نزدیک 3سال به طور مداوم باهاش درارتباط بوده ام، اما هیچگاه ازش دلزده نشدم و همواره برای من جذابیت های خاص خودش رو داشته!

3-در مورد این قضیه فکر نکردم، اما از موقعیت و پرستیژ کاری جناب iman_karbala لذت میبرم و بَدَم نمیامد که اگر میشد تجربه اش میکردم

4- این سوال رو الان دیدم، اما در پست قبل بدون اطلاع از اینکه شما در این رابطه سوال پرسیدید،پاسختان را دادم.

5-انتقاد؟  مگه بده؟!  والا  خوشبختانه یا متاسفانه اکثر جاهایی که فعالیت میکنم(منظور به غیر از راسخون) نیز یک منتقد جدی هستم، شاید به دلیل اینکه وقتی مجموعه ای حضور دارم،به آن حساسیت دارم و دلم میخواد تمام ایراداتش برطرف بشه و به سمت بی نقص بودن پیش بره....  نمیدونم اگه بگم حس دلسوزیه درست گفتم یا نه! اما یه همچین چیزی وجود داره !!  اگر هم دقت کرده باشید منتقد بودن هیچگاه در کشور ما جایگاه خوبی نداشته، نه کسی از منتقد به آن صورت تعریفی میکند، تازه آخرش هم یه عده رو از دست خودش ناراحت میکنه و سودی برایش ندارد. بحث پاداش معنوی سر جای خودش باقی است.

--------------------------------------

++++ الان یاد نکته ای افتادم(انتقاد!!) صندلی داغ یک ایرادش این هست که در معرض دید همه قرار میگیرد و از آنجایی که راسخون را به چندتا از دوستانم معرفی کردم(در حالیکه میدونند بنده اینجا فعال هستم ولی نام کاربری ام را نمیدانند)خُب اگر اطلاعات شخصی را بطور کامل اینجا بگذاریم احتمال شناخته شدنمان زیاد میشود و آنوقت دیگر در زدن پست های آزادانه و مختلف در قسمت های سایت آسوده خاطر نیستیم! امیدوارم منظورم را فهمیده باشید.

موفق باشید

شنبه 24 تیر 1391  3:30 PM
تشکرات از این پست
qolameali kasaei_1
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2

نقل قول architect0811

سلام

نظرتون راجع به صندلی داغ چیه ؟؟؟ خوبه؟ بده ؟خوب میشه؟

چقد از وقت خودتون رو صرف راسخون میکنید؟؟؟

چند وقت است که مدیریت تالار تحت نظر خود را به عهده گرفته اید؟؟؟

سلام

زحمت کشیدید تشریف آوردید.

- نظرم در مورد صندلی داغ رو تقریباً در خِلال دو پست قبل گفتم.   بد نیست! بیشتر جنبه ی تفریحی و تنوعی برای کاربران داره ، محیط انجمن ها رو از یکنواختی خارج میکنه و زمینه ی(دقت کنید که زمینه رو درست نوشتم!!!) تعامل و ارتباط صمیمانه کاربران رو ایجاد میکند. و البته حس کنجکاویه بعضی ها مثل خودم را ارضا میکند!!

- بستگی داره چقدر وقت و حوصله داشته باشم! روزهایی که زمان و در کنارش حوصله داشته باشم تا 4-5 ساعت در راسخون حضور دارم، اما به طور متوسط روزی حداقل 2 ساعتی هستم.

بنده ابتدا مدیر تالار "کتابهای متفرقه" بودم که درست یادم نیست کی مدیریتش بهم اعطا شد،اما فکر میکنم حدود یکسالی بشه(الان از روی پست هایی که در اوایل حضورم گذاشته بودم متوجه شدم که کمی کمتر از یکسال است که مدیر شده ام)

موفق باشید

شنبه 24 تیر 1391  4:12 PM
تشکرات از این پست
saba879
aliasghar313
aliasghar313
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1342

باسلام خدمت دوست عزیزم

1.بازی کامپیوتر انجام می دادید و یا می دید؟ چی؟

2.چند سالتونه؟

3.اگه یه روز از خواب پاشی و ببینی همه ی زندگیت فیلم بوده !اسم فیلمتو چی میزاری؟

4.سرعت اینترنتت چنده!؟

5.موبایلت چیه؟

با تشکر فراوان

شنبه 24 تیر 1391  4:54 PM
تشکرات از این پست
bivafa saba879
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2

نقل قول javid1000

با سلام خدمت دوست و مدیر عزیز

1- مرجع تقلید شما چه کسی هستند و نظرتان راجب رئیس جمهور فعلی؟

2-آیا ورزش میکنید ؟ چه ورزشی ؟ در چه سطحی ؟

3-نظر شما راجع به انرژی هسته ای و مذاکرات طرفین گفتگو چیست؟

4-بهترین و بدترین صفات انسانها از نظر شما چیست؟

5-نظر خود را در یک کلمه با دیدن این کلمه ها بفرمایید.(راسخون، روابط عمومی، فروشگاه، جناب خواجه، جناب نجاران، javid1000، دانشگاه آزاد ،اخبار 20:30)

سلام جناب javid1000 خسته نباشید با صندلی داغ! خوش گذشت؟! آقا چرا این لطف رو بحال ما کردی و انتخاب کردی برای مهمان صندلی داغ انداختیمونو تو دردسر! جدا از شوخی از لطف شما ممنونم

1-مرجع تقلیدم مرحوم آیت الله فاضل لنکرانی بود که بعد از فوتشان باقی بر میت ایشان ماندم ضمن اینکه در مسائل جدید از آیت الله سبحانی تبعیت میکنم.(خصوصی بود اما دیگه گفتم!)

2-ورزش خیلی کم ، گاهی هفته ای یکبار با دوستانمون به فوتسال میرویم.اتفاقاً همین دیروز هم رفته بودم و در اثر گرم نکردن پیش از بازی عضله ی بالای زانوی پای راستم به شدت گرفت!! در زمان دانش آموزی به طور نیمه حرفه ای پینگ پنگ بازی میکردم و حتی دوران ابتدایی و راهنمایی چند مقام شهرستانی و استانی هم داشتم.

3- سوالای سخت سخت میپرسید ها!!!!  انرژی هسته ای با توجه به اینکه منابع انرژی فسیلی ما رو به پایان است بسیار نیاز ضروری و مبرمی است. مخصوصاً برای آیندگان! از مزایای آن پاک بودن و ارزان بودنش است که این خیلی خوبه(البته هزینه ی راه اندازی اولیه اش زیاد هست) اینهایی که بنده گفتم مربوط به استفاده های صلح آمیزش بود. استفاده های نظامی و غیر صلح آمیز آن هم وجود دارد که تایید نمیکنم! بشر یکبار در هیروشیما و ناکازاکی استفاده نظامی آن را تجربه کرده و امیدوارم دیگر شاهد همچین سوء استفاده هایی نباشیم خلع سلاح هسته ای برای تمامی کشورها اجرا شود! 

مذاکرات هم خوبه! بهتر از خشونته!! اما مشکلی که داریم اینه که ما خواسته های خودمون رو میخواهیم،اونا هم همچنین! هیچ کدوم هم کوتاه نمیآییم!! و این بن بست در رسیدن به نتیجه ایجاد کرده است.نمیدونم آخرش چی قراره بشه!!! 

4-در مورد این سوال جواب واحدی نمیتونم بدم. حتی اگر  بگردید میبینید ائمه و بزرگان در اینباره در موقعیت های متفاوت بهترین و بدترین ها را بصورت متفاوتی پاسخ داده اند! شاید اگر اصرار بر جواب دقیق باشه برترین صفت رو مؤمن بودن برای خدا بدونم! و بدترین صفت هم دنیاپرستی!

5-ای وای بازم از اون سوالای سخته!! 

راسخون: گزینه ی اول دنیای مجازی!

رواط عمومی : گزینه ی اول راسخون!!

فروشگاه: انگیزه ساز!

جناب خواجه: روابط عمومی واقعی!

جناب نجاران : پر انرژی ، جذب کننده

javid1000: اونی که منو انداخت توی دردسر صندلی داغ!! شوخی کردم، کاربر و مدیر وارد در عرصه ی فناوری اطلاعات و تلفن همراه ! عضوی از سولدوزیان راسخون !

دانشگاه آزاد : پول بده، هیچی هم یادت نمیدیم!! من بابِ دانشگاه آزاد رو باز نمیکنم! همینطور در نطفه خفه اش کنیم بهتره!!

اخبار 20:30 : نسبتاً جالبتر از بقیه بخش های خبری زسانه ملی! تابستونها به دلیل تداخل با اذان مغرب و برنامه های دیگه، زیاد خونه نیستم و نمیتونم ببینم!

موفق باشید

شنبه 24 تیر 1391  5:26 PM
تشکرات از این پست
javid1000
hemati333
hemati333
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 71

شغل شما چیه؟(اگه کار میکنی حقوقت چنده؟)

تحصیلات؟

سیستم عامل کامپیوترت چیه؟(ویندوز-لینوکس و ...)

راسخون هر روز بهتر از دیروز

شنبه 24 تیر 1391  5:28 PM
تشکرات از این پست
bivafa
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

با سلام خدمت دوست عزيز bivafa 

سوالات :

1- دوست داري رئيس جمهور بشي ؟

2-فوايد سايت راسخون از ديدگاه شما؟

3-فروشگاه راسخون را در چه حدي مي بيني ؟

4- به كدام شهرهاي مقدس رفته اي ؟

5- احساس خود را از اين كلمات بيان كنيد ؟    ايران ، استان مرکزی ، علي دايي ، فرهاد مجیدی ، استاد محمد نوری ، برازجان، جنوب كشور، 8 سال دفاع مقدس ، زندگي ، دريا ، بوشهر ، انرژي هسته اي ، عسلويه ، باغ ميوه ، دانشگاه آزاد ، دانشگاه دولتي ، سيد محمدرضا حسيني باي ، اخبار 20:30 ، شهداي هسته اي ، راسخون و در آخر bivafa 

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

شنبه 24 تیر 1391  6:00 PM
تشکرات از این پست
bivafa
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2

نقل قول farshon

مدیرمحترم سئوالات من به قرارذیل می باشد:

1-آیاشماارتباط مستقیم بامسئولین سایت دارید؟ باتوجه به اینکه مدیر محترم تالاراعلاناتید؟

2-درجهت هرچه بهتر ارائه دادن سایت چه پیشنهادی دارید؟

3- آیاسایت توانسته موج تبلیغات جنگ نرم دشمن رابشکند؟

4-چه موقع تاحالاقندتودلتون آب شده؟

5-آیاواقعا نام کاربریتون باشخصیتتون یکی است؟

سلام خدمت مدیر محترم تالار لطیفه و طنز. تشکر میکنم که قدم رنجه فرموید و تشریف آوردید. و اما پاسخ های بنده به سوالات جنابعالی:

1-ارتباط مستقیم نه به آن صورت! بنده هم مثل سایر کاربران و مدیران فعال سایت گاهی برای برخی مسائلی که نمیتوان به صورت عمومی در تالار روابط عمومی عنوان کرد و یا نیاز به پاسخ فوری مسئولان دارم،با روابط عمومی موسسه تماس مستقیم میگیرم.این موارد به ندرت پیش میآید.

2- ما که کلاً کارمون پیشنهاد و انتقاده! دیگه اینجا هم بخواهم پیشنهاد بدم که بکراری میشه! اما در کل بحث احترام به کاربران و کاربرمداری و توجه به نیازهای روز مخاطبان یک اصل مهم در راستای بهبود سایت میباشد. خوشبختانه راسخون به این مسئله عنایت خوبی دارد.

3-هیچوقت با یه سایت و دوتا سایت اینکار بطور کامل صورت نمیگیره،حالا هرچقدر هم خوب باشند!  اما میتونه کمک به خنثی سازی آن کند. به نظرم تأثیر راسخون هم چشم گیر بوده است.

4-عجب سوال سختی!!!!!نمیدونم چه و از چه زاویه ای جواب بدم!! فعلاً علل الحساب این رو داشته باشید : زمانی که کاری را در راه رضای خدا انجام داده ام و این مسئله را خودم بدانم و خدای خودم!

5-نه فکر نکنم!!!!  انتخاب نام کاربری من قضیه داره!!! قضیه اش را هم متاسفانه تمایلی ندارم تعریف کنم! اما اون زمان که عضو شدم فکر نمیکردم در راسخون موندگار بشم و برای همین انتخاب نام کاربری را جدی نگرفتم و یه چیزی انتخاب کردم که زیاد سنخیتی با شخصیتم نداره!! البته  بازم میگم انتخاب این نام کاربری بی دلیل نبوده اما با تأمل هم نبوده!

موفق باشید

شنبه 24 تیر 1391  6:14 PM
تشکرات از این پست
kasaei_1
دسترسی سریع به انجمن ها