نقل قول javid1000
با سلام خدمت دوست و مدیر عزیز
1- مرجع تقلید شما چه کسی هستند و نظرتان راجب رئیس جمهور فعلی؟
2-آیا ورزش میکنید ؟ چه ورزشی ؟ در چه سطحی ؟
3-نظر شما راجع به انرژی هسته ای و مذاکرات طرفین گفتگو چیست؟
4-بهترین و بدترین صفات انسانها از نظر شما چیست؟
5-نظر خود را در یک کلمه با دیدن این کلمه ها بفرمایید.(راسخون، روابط عمومی، فروشگاه، جناب خواجه، جناب نجاران، javid1000، دانشگاه آزاد ،اخبار 20:30)
سلام جناب javid1000 خسته نباشید با صندلی داغ! خوش گذشت؟! آقا چرا این لطف رو بحال ما کردی و انتخاب کردی برای مهمان صندلی داغ انداختیمونو تو دردسر! جدا از شوخی از لطف شما ممنونم
1-مرجع تقلیدم مرحوم آیت الله فاضل لنکرانی بود که بعد از فوتشان باقی بر میت ایشان ماندم ضمن اینکه در مسائل جدید از آیت الله سبحانی تبعیت میکنم.(خصوصی بود اما دیگه گفتم!)
2-ورزش خیلی کم ، گاهی هفته ای یکبار با دوستانمون به فوتسال میرویم.اتفاقاً همین دیروز هم رفته بودم و در اثر گرم نکردن پیش از بازی عضله ی بالای زانوی پای راستم به شدت گرفت!! در زمان دانش آموزی به طور نیمه حرفه ای پینگ پنگ بازی میکردم و حتی دوران ابتدایی و راهنمایی چند مقام شهرستانی و استانی هم داشتم.
3- سوالای سخت سخت میپرسید ها!!!! انرژی هسته ای با توجه به اینکه منابع انرژی فسیلی ما رو به پایان است بسیار نیاز ضروری و مبرمی است. مخصوصاً برای آیندگان! از مزایای آن پاک بودن و ارزان بودنش است که این خیلی خوبه(البته هزینه ی راه اندازی اولیه اش زیاد هست) اینهایی که بنده گفتم مربوط به استفاده های صلح آمیزش بود. استفاده های نظامی و غیر صلح آمیز آن هم وجود دارد که تایید نمیکنم! بشر یکبار در هیروشیما و ناکازاکی استفاده نظامی آن را تجربه کرده و امیدوارم دیگر شاهد همچین سوء استفاده هایی نباشیم خلع سلاح هسته ای برای تمامی کشورها اجرا شود!
مذاکرات هم خوبه! بهتر از خشونته!! اما مشکلی که داریم اینه که ما خواسته های خودمون رو میخواهیم،اونا هم همچنین! هیچ کدوم هم کوتاه نمیآییم!! و این بن بست در رسیدن به نتیجه ایجاد کرده است.نمیدونم آخرش چی قراره بشه!!!
4-در مورد این سوال جواب واحدی نمیتونم بدم. حتی اگر بگردید میبینید ائمه و بزرگان در اینباره در موقعیت های متفاوت بهترین و بدترین ها را بصورت متفاوتی پاسخ داده اند! شاید اگر اصرار بر جواب دقیق باشه برترین صفت رو مؤمن بودن برای خدا بدونم! و بدترین صفت هم دنیاپرستی!
5-ای وای بازم از اون سوالای سخته!!
راسخون: گزینه ی اول دنیای مجازی!
رواط عمومی : گزینه ی اول راسخون!!
فروشگاه: انگیزه ساز!
جناب خواجه: روابط عمومی واقعی!
جناب نجاران : پر انرژی ، جذب کننده
javid1000: اونی که منو انداخت توی دردسر صندلی داغ!! شوخی کردم، کاربر و مدیر وارد در عرصه ی فناوری اطلاعات و تلفن همراه ! عضوی از سولدوزیان راسخون !
دانشگاه آزاد : پول بده، هیچی هم یادت نمیدیم!! من بابِ دانشگاه آزاد رو باز نمیکنم! همینطور در نطفه خفه اش کنیم بهتره!!
اخبار 20:30 : نسبتاً جالبتر از بقیه بخش های خبری زسانه ملی! تابستونها به دلیل تداخل با اذان مغرب و برنامه های دیگه، زیاد خونه نیستم و نمیتونم ببینم!
موفق باشید