به گزارش خبرنگار حوادث فارس، در ساعت 13:30 روز 7 اردیبهشت سال جاری مأموران کلانتری 161 ابوذر از طریق مرکز فوریت های پلیسی 110 در جریان یک فقره گردنبند قاپی منجر به جرح یکی از شهروندان در بازار مبل یافت آباد قرار گرفتند.
با حضور مأموران در محل و انجام تحقیقات مقدماتی مشخص شد که دو سرنشین یک دستگاه موتورسیکلت ویو آبی رنگ، قصد سرقت یک رشته گردنبند از خانم جوانی را داشتند که در حین فرار از محل، یکی از کسبه جوان محل به قصد کمک به زن جوان و تلاش برای دستگیری سارقان، به موتورسیکلت آنها نزدیک می شود که ناگهان سرنشین عقب موتورسیکلت تیغه قمه همراه خود را وارد چشم سمت راست وی کرده و هر دو نفر از محل متواری شدند.
با تشکیل پرونده و به دستور بازپرس شعبه دادسرای ویژه شهید مقدسی، پرونده برای رسیدگی تخصصی در اختیار پایگاه هشتم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.
اظهارات خانم جوان شاهد در صحنه سرقت
با ارجاع پرونده به پایگاه هشتم پلیس آگاهی تهران بزرگ و در حالی که فرد مصدوم برای انجام اقداامات درمانی و انجام عمل جراحی از ناحیه چشم به بیمارستان انتقال داده شده بود، کارآگاهان به تحقیق از خانم جوانی پرداختند که سارقان قصد سرقت گردنبند طلای وی را داشتند.
زن جوان در اظهارات خود به کارآگاهان گفت: در روز حادثه به همراه همسرم در بازار مبل یافت آباد در حال تردد بودیم که در حین عبور ما از عرض خیابان، دو سرنشین جوان یک دستگاه موتورسیکلت که حدوداً 25-24 سال بیشتر نداشتند و هر دو نفرشان نیز لباس های تیره ای به تن داشتند، به ما نزدیک شده و در یک لحظه فرد ترک نشین به سمت من حمله کرد و دست خود را به سمت گردن من پرتاب کرد و قصد ربودن گردنبند مرا داشت که در حین سرقت، گردنبند پاره شد اما به علت گیر کردن به لباس، سارق موفق به سرقت آن نشد.
این زن جوان در ادامه اظهارات خود و در تشریح نحوه زخمی شدن یکی از کسبه بازار مبل نیز گفت: زمانی که سارقان در حال فرار بودند، یکی از کسبه جوان محل که میخواست مانع از فرار آنها شود، به سمت موتورسیکلت آنها دوید که ناگهان فرد ترک نشین موتور یک تیغه قمه را از داخل لباس خود خارج کرد و آنر ا در چشم راست وی فرو کرد و هر دو نفر از محل متواری شدند.
شناسایی مجرم سابقه دار
با توجه به تحقیقات میدانی انجام شده از محل وقوع سرقت، کارآگاهان با شناسایی تعدادی از شاهدان اقدام به چهره نگاری تصاویر متهمان به ویژه ترک نشین موتورسیکلت کردند و با استفاده از تصاویر اولیه و همچنین بانک اطلاعاتی پلیس، موفق به شناسایی یکی از مجرمان سابقه دار به اسم ابراهیم 20 ساله به عنوان شخص ضارب و ترک نشین موتورسیکلت شدند.
با شناسایی هویت دقیق شخص ضارب، کارآگاهان با شناسایی محل سکونت وی در خیابان قزوین، به تحقیقات نامحسوس از محل سکونت متهم پرداخته و اطلاع پیدا کردند که وی به اتهام ایجاد اخلال در نظم عمومی، شرکت در نزاع و درگیری و قدرت نمایی با سلاح سرد تحت تعقیب پایگاه هشتم پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ نیز قرار داشته و به همین علت و پس از شرکت در یک نزاع و درگیری در خیابان شهید احمدی سخا، از محل سکونت خود متواری شده است.
دستگیری ابراهیم و دو همدست دیگرش
در حالی که شناسایی مخفیگاه و دستگیری ابراهیم در دستور کار کارآگاهان پایگاه هشتم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفته بود، مأموران گشت ضربت سرکلانتری هشتم در خیابان کمیل به سه سرنشین یک دستگاه موتورسیکلت ویو آبی رنگ مشکوک شدند که سرنشینان موتورسیکلت به محض مشاهده مأموران قصد متورای شدن از محل را داشتند که با انجام تعقیب و گریز، متورسیکلت آنها متوقف و در بازرسی از آنها یک قبضه قمه 70 سانتی متری کشف شد.
با دستگیری و انتقال سرنشینان موتورسیکلت و با توجه به کشف سلاح سرد از متهمان، هر سه نفر تحت عنوان مظنون به زورگیری در اختیار پایگاه هشتم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفتند که بلافاصله ابراهیم مورد شناسایی قرار گرفت.
با دستگیری ابراهیم و دو متهم دیگر به اسامی مجید20 ساله و مصطفی22 ساله مشخص شد که این افراد به همراه ابراهیم در نزاع و درگیری خیابان شهید احمدی سخا حضور داشته و در روز دستگیری توسط تیم ضرب سرکلانتری هشتم نیز قصد داشتند تا در خیابان کمیل اقدام به قدرت نمایی در محله سکونت افرادی کنند که بنا به اعترافات متهمان، چندی پیش با آنها و در خیابان احمدی سخا درگیر شده بودند.
با دستگیری ابراهیم، بلافاصله از شاکی پرونده و مجروح صحنه سرقت جهت شناسایی متهمان دعوت انجام شد و هر دو نفر آنها پس از حضور در پایگاه هشتم، ابراهیم را به صورت 100 درصد و کامل به عنوان ضارب مورد شناسایی قرار دادند.
مجروح صحنه سرقت، با وجود نابینایی کامل از ناحیه چشم سمت راست و به منظور ترمیم جراحات ناشی ازاصابت قمه 5 بار مورد عمل جراحی قرنیه، عصب ، زیبایی و کاشت ابرو قرار گرفته و طبق اظهاراتش چندین عمل جراحی دیگر نیز در پیش دارد.
پس از شناسایی متهم و در اظهارات خود به کارآگاهان گفت: در روز 7 فروردین در محل کار خود واقع در بازار مبل یافت آباد متوجه شدم که دو سرنشین جوان حدوداً 25-24 ساله به خانم جوانی حمله ور شده و فرد ترک نشین موتورسیکلت قصد سرقت گردنبند وی را دارد.
زمانی که سارقان قصد فرار از محل را داشتند، از آنجایی که فاصله زیادی با آنها نداشتم قصد داشتم تا با وارد کردن ضربه ای به مخزن بنزین موتورسیکلت مانع از فرار آنها شوم که ناگهان ترک نشین موتورسیکلت یک تیغه قمه را از زیر لباس خود خارج و به سمت من حمله کرد و قمه را در چشم من فرو کرد که بلافاصله مردم و دیگر همکارانم در بازار مبل مرا به بیمارستان منتقل کردند.
وی ادامه داد: در داخل بیمارستان و با وجود انجام تمام اقدامات درمانی تیم جراحی، به من اعلام شد که به علت شدت جراحت های وارد شده به ناحیه اعصاب و شبکیه چشم، از ناحیه چشم راست دچار نابینایی کامل شدهام و حتی شدت جراحت به حدی بود که ابتدا قرار بود تا چشم راست مرا به طور کامل تخلیه کنند اما گویا معجزهای شد و تیم پزشکی اعلام کرد که نیازی به این کار نیست.
جوان مصدوم در پاسخ به این سوال که انگیزهاش از تلاش برای کمک به زن جوان چه بوده، به کارآگاهان گفت: در آن لحظه احساس کردم که آن خانم جوانی که در حال سرقت از او هستند مثل ناموس خودم است.
سرهنگ کارآگاه میرزکی، رئیس پایگاه هشتم پلیس آگاهی تهران بزرگ، گفت: با شناسایی تعدادی از مالباختگان و دعوت برای شناسایی متهمان، هر سه متهم پرونده به ویژه ابراهیم به عنوان سارق اصلی اموالشان از سوی تعدادی از مالباختگان مورد شناسایی قرار گرفتند و در حال حاضر شناسایی و دعوت از سایر مالباختگان، در خصوص سرقت های متهمان به ویژه به شیوه گردنبند قاپی، در دستور کار کارآگاهان پایگاه هشتم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفته است.
وی گفت: از همه مالباختگان و شهروندان که در طول چند ماه گذشته و در مناطق مرکزی سطح شهر تهران به ویژه در مناطق و خیابان های کارگر، حافظ، ولی عصر ، وحدت اسلامی، قزوین، بهبودی، امامزاده حسن، هلال احمر و ... توسط سرنشینان یک دستگاه موتورسیکلت عمدتاً آبی رنگ مورد سرقت، زورگیری و بعضاً ضرب و جرح و تهدید قرار گرفتهاند دعوت میشود تا برای شناسایی متهمان به پایگاه هشتم پلیس آگاهی تهران بزرگ واقع در میدان حر ـ انتهای خیابان 12 فروردین مراجعه کنند.
انتهای پیام/