سلام
ضمن تشکر از توجه به پیشنهاد اینجانب به استحضار میرساند مباحث شما با وجود اینکه تخصصی است،اما به نظرم جنبه ی عمومی هم میتواند داشته باشد. به عنوان مثال بنده در زمانی از طرف دانشگاه اردویی فرهنگی تحت عنوان "یاران قرهنگ" رفته بودم که در آنجا یادم میاد استادانی از موسسه ی امام خمینی (مربوط به آیت الله مصباح یزدی) آمده بودند و برخی مباحث فلسفه غرب و در طرف مقابل فلسفه اسلامی و اینها را بهمون گفتند که بسیار جالب بود برامون. آدم را به تفکر به چیزهایی وا میداشت که تاحالا اصلاً فکرمان هم سمتش نرفته بود! یادم میاد که یه نکته ی مهمی را از اون زمان یافتم و اون هم اینکه اگر اعتقاداتمون بر پایه ی فلسفه شکل بگیره خیلی محکم تر و منسجم تر و دلنشین تره(کَما اینکه اصلاً همینطور باید باشه و غیر از این بعیده)
شاید عرایضی که در بالا گفتم خیلی ابتدایی، ساده و حتی اشتباه و دور از واقع باشه، اما به عنوان کسی گفتم که اصلاً سر رشته ای توی این مباحث نداشته ام و ندارم! الان هم همون بحث هایی را که 4-5سال پیش در اون دوره یاد گرفتیم و دیگه جایی تکرار هم نشد تا حد زیادیش فراموشم شده!
فی الحیث المجموع خواستم بگم کسانی مثل بنده و امثال بنده زیاد هستند که اصلاً تخصصی در فلسفه و کلام نداشته باشند،اما با اندکی آشنایی مقدماتی و ایجاد انگیزه علاقه مند میشوند و خود به خود جویای آن میشوند! ضمن اینکه تاکیدم بر ایجاد اعتقادات بر پایه فلسفه قوی میباشد!
خواهشم از شما این است که مباحث ابتدایی فلسفه و کلام را در تالارتان قرار دهید و روی آن تبلیغ کنید و به گونه ای کار کنید که افراد غیرمتخصص و عادی هم جذب مبحث بشوند! شاید از این طریق تونستید استعدادهایی را هم بیابید!
اگر تالارتان به طور کلی 2بخش شامل فلسفه و کلام برای افراد متخصص و حرفه ای و فلسفه و کلام مختص افراد غیرمتخصص و عموم باشد خیلی عالی میشود!
میشود به همه ی علوم تخصصی جنبه ی عمومی هم داد تا طرف علاقه مند شده و وارد آن شود و سپس مرحله به مرحله وارد فاز تخصصی آن شود×××
در مبحث مهدویت هم میشود همین کارها را کرد، ضمن اینکه فکر میکنم جنبه ی عمومی مهدویت بیشتر است.
باز هم از وقتی که میگذارید و گذاشتید تشکر میکنم.
عجرکم عندالله