0

انتقادات و پیشنهادات تالار فلسفه و کلام

hoosianp2011
hoosianp2011
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1682

انتقادات و پیشنهادات تالار فلسفه و کلام

سلام علیکم

با توجه به ماهیت این تالار ونظرات مدیران و کاربران سایت راسخون پستی را تحت عنوان انتقادات و پیشنهادات ایجاد شده است خواهشمند است از نظرات و انتقادات با ارزش خودتان ما را بهرمند سازید .

السلام علی من التبع الهدی 

مدیر تالار مهدویت

مدیر تالار فلسفه و کلام

id l4i: hoosianp_rasekhoon

mail yahoo:  hoosianp@yahoo.com

ان الوصول الی الله سفر لا یدرک الی بامتطاء الیل 
رسیدن به لقاء پروردگار میسور نیست مگر با درک نشاهه شب

پنج شنبه 22 تیر 1391  11:11 AM
تشکرات از این پست
bivafa Mohebbane_zahra farshon siasport23 doctor114
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

پاسخ به:انتقادات و پیشنهادات تالار فلسفه و کلام

سلام

ضمن تشکر از توجه به پیشنهاد اینجانب به استحضار میرساند مباحث شما با وجود اینکه تخصصی است،اما به نظرم جنبه ی عمومی هم میتواند داشته باشد. به عنوان مثال بنده در زمانی از طرف دانشگاه اردویی فرهنگی تحت عنوان "یاران قرهنگ" رفته بودم که در آنجا یادم میاد استادانی از موسسه ی امام خمینی (مربوط به آیت الله مصباح یزدی) آمده بودند و برخی مباحث فلسفه غرب و در طرف مقابل فلسفه اسلامی و اینها را بهمون گفتند که بسیار جالب بود برامون. آدم را به تفکر به چیزهایی وا میداشت که تاحالا اصلاً فکرمان هم سمتش نرفته بود! یادم میاد که یه نکته ی مهمی را از اون زمان یافتم و اون هم اینکه اگر اعتقاداتمون بر پایه ی فلسفه شکل بگیره خیلی محکم تر و منسجم تر و دلنشین تره(کَما اینکه اصلاً همینطور باید باشه و غیر از این بعیده) 

شاید عرایضی که در بالا گفتم خیلی ابتدایی، ساده و حتی اشتباه و دور از واقع باشه، اما به عنوان کسی گفتم که اصلاً سر رشته ای توی این مباحث نداشته ام و ندارم! الان هم همون بحث هایی را که 4-5سال پیش در اون دوره یاد گرفتیم و دیگه جایی تکرار هم نشد تا حد زیادیش فراموشم شده!

فی الحیث المجموع خواستم بگم کسانی مثل بنده و امثال بنده زیاد هستند که اصلاً تخصصی در فلسفه  و کلام نداشته باشند،اما با اندکی آشنایی مقدماتی و ایجاد انگیزه علاقه مند میشوند و خود به خود جویای آن میشوند! ضمن اینکه تاکیدم بر ایجاد اعتقادات بر پایه فلسفه قوی میباشد!

خواهشم از شما این است که  مباحث ابتدایی فلسفه و کلام را در تالارتان قرار دهید و روی آن تبلیغ کنید و به گونه ای کار کنید که افراد غیرمتخصص و عادی هم جذب مبحث بشوند! شاید از این طریق تونستید استعدادهایی را هم بیابید!

اگر تالارتان به طور کلی 2بخش شامل فلسفه و کلام برای افراد متخصص و حرفه ای و فلسفه و کلام مختص افراد غیرمتخصص و عموم باشد خیلی عالی میشود! 

میشود به همه ی علوم تخصصی جنبه ی عمومی هم داد تا طرف علاقه مند شده و وارد آن شود و سپس مرحله به مرحله وارد فاز تخصصی آن شود×××

در مبحث مهدویت هم میشود همین کارها را کرد، ضمن اینکه فکر میکنم جنبه ی عمومی مهدویت بیشتر است.

باز هم از وقتی که میگذارید و گذاشتید تشکر میکنم.

عجرکم عندالله

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

چهارشنبه 28 تیر 1391  3:07 PM
تشکرات از این پست
hoosianp2011 siasport23
hoosianp2011
hoosianp2011
کاربر طلایی1

سلام علیکم

با تشکر ازشما گرامی

چند نکته را مجددا عرض می کنم

یکم :در این تالار پست های اساسی برای معرفی کلیات فلسفه و عرفان توسط شخص بنده ایجاد شده است که با مراجعه به این پست ها تعاریف کلی از فلسفه اخذ می گردد.

دوما : خود حضرتعالی احضار دارید در اردوی دانشجویی مباحثی مطرح شده است و دوستان ما در موسسه امام خمینی پاسخگو بوده اند ما هم در دانشگاه قم و ارودهای دانشجویی که به دانشگاه شهید بهشتی یا فردوسی مشهد یا ... داریم مباحث را توسط بزرگانی همچون حضرت           آیت الله جوادی آملی و پرفسور دینانی و مابقی حضرات دنبال می کنیم لکن فضای دانشگاه غیر از فضای مجازی است و در این فضا گاهی

اقشار گوناگون جامعه حضور دارند و این فضا یک نمود کوچکی از جامعه می باشد به ذکر خاطره ایی بسنده می کنم به حسب شوق پنج شنبه ها به درس اخلاق استادم آیت الله جوادی آملی شرف یاب می شوم یک روزی بعد از نماز ظهر فردی روستایی با آن طهارت و سادگی باطنی که داشت به محضر علامه عرض کرد جناب علامه این ذات اقدس الهی که شما یکسره در تلویزیون می فرمایید کیست ؟ آقای جوادی 

تبسمی کردند و فرمودند همین خدا منظورم است . جهان مجازی جهانی نیست که صحبحت از مباحث عمیق فلسفی بتوان کرد چون فلسفه مادر جمیع علوم است و علوم دیگر موضوعاتشان را از فلسفه اخذ

می کنند . البته پیشنهادات شما مورد توجه قرار می گیرد و همینجا از شخص حضرتعالی  و مابقی دوستان منتقد قدر شناسی می کنم لکن تالار فلسفه کنونی پست های متنوع برای توده ها را هم دارا می باشد و با  همرایی شما و مابقی دوستان در جهت غنای هر چه بیشتر این تالار تلاش خواهد شد .

السلام علی من التبع الهدی 

یک شنبه 1 مرداد 1391  7:38 PM
تشکرات از این پست
bivafa siasport23
rashon
rashon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1310

کلام فلسفی گیرایی آن مشکل است و نیاز به تعبیر وتفسیر زیاد دارد.

دوشنبه 27 شهریور 1391  11:53 PM
تشکرات از این پست
farshon hoosianp2011 siasport23
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

نقل قول rashon

کلام فلسفی گیرایی آن مشکل است و نیاز به تعبیر وتفسیر زیاد دارد.

من هم بانظرایشان موافق هستم.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

سه شنبه 28 شهریور 1391  11:43 AM
تشکرات از این پست
hoosianp2011 siasport23
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

سلام

جناب hosseinp2011 مدیر محترم تالار فلسفه و کلام چند مدتی است که شاهد حضورتون نیستم.

امیدوارم سالم باشید.و نیز هر چه زودتر شاهد حضور شما ارجمند گرامی باشیم.

التماس دعا

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

سه شنبه 28 شهریور 1391  3:39 PM
تشکرات از این پست
hoosianp2011 siasport23
hoosianp2011
hoosianp2011
کاربر طلایی1

سلام علیکم 

متاسفانه کمتر توفیق حضور در سایت را پیدا می کنم بنده با توجه به مشغلهای زیاد در دانشگاه و همچنین بازبینی یک مقاله در دست چاپ دانشگاهی پیش ها پیش عذر خواه هستم و به مسئولین محترم هم اعلام کردم اگر کسی تقاضای مدیریت این تالار را دارد به همراه بنده یا بدون همراهی بنده مدیریت ایشان هم اعمال گردد زیرا آرزوی همه ما پیشرفت راسخون عزیز است نه غرض های شخصی باز هم به سبب وقت کم عذر خواهی می کنم. 

ایدکم الله

مدیر تالار مهدویت

مدیر تالار فلسفه و کلام

چهارشنبه 29 شهریور 1391  11:37 AM
تشکرات از این پست
bivafa pazimi siasport23
hoosianp2011
hoosianp2011
کاربر طلایی1

سلام علیکم 

بنده هم اجمالا با نظرات شما دوستان موافق هستم لکن کلام فلسفی درجاتی دارد به قول آقایان مشکک است بشر خواه و ناخواه با پرسش های فلسفی همواره روبرو است گاهی هم خودش نمی داند در درون بحث فلسفی قرار گرفته است برای مثال چند نمونه ذکر می کنم .

در علم سیاست غایت سیاست را ایجاد عدالت معرفی می کنند و هر دولتی آرزویش تحققق عدالت است ؟ و همه می گویند عدالت باید رعایت شود ؟   اما تا الان اندیشه گرده اید عدالت یعنی چه ؟ عدا لت یعنی چه ؟ زیبایی یعنی چه ؟ 

مطلب بعد این است که امیدوارم در سالیا ن آینده به برکت خون شهدا متکلمین و فلاسفه ایی که آن معارف بلند فلسفی را به زبان توده ها در می آورند ظهور بیشتری داشته باشند خدا روح استاد شهید مرتضی مطهری را قرین رحمت کند . نثار روح ایشان و امام شهدا فاتحه ایی قرائت شود .

السلام الی من التبع الهدی 

مدیر تالار مهدویت

مدیر تالار فلسفه و کلام

چهارشنبه 29 شهریور 1391  11:44 AM
تشکرات از این پست
bivafa siasport23
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

با سلام و عرض ادب خدمت کاربران گرامی و همیشه همراه راسخون :

در حال برگزاری چهارمین مسابقه ی پیش بینی فوتبال هستیم . در این نظر سنجی می خواهم نظر شما عزیزان را در مورد عملکرد خودم ، بدانم.

ابتدا این نظر سنجی فقط با زدن دکمه ی تشکر است و در نظر سنجی بعدی همه ی شما شرکت کنندگان ، می توانید به صورت کاملا مبسوط دلایل نظر خود را هم ذکر کنید. تا راه گشای آینده ما باشد.

این هم نشانی نظر سنجی:

نظر سنجی شماره 3 تالار ورزش

پس فعلا فقط با زدن دکمه ی " تشکر" .

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

پنج شنبه 9 آذر 1391  4:35 PM
تشکرات از این پست
nazarianali
nazarianali
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1442

نقل قول doctor114

با سلام و عرض ادب خدمت کاربران گرامی و همیشه همراه راسخون :

در حال برگزاری چهارمین مسابقه ی پیش بینی فوتبال هستیم . در این نظر سنجی می خواهم نظر شما عزیزان را در مورد عملکرد خودم ، بدانم.

ابتدا این نظر سنجی فقط با زدن دکمه ی تشکر است و در نظر سنجی بعدی همه ی شما شرکت کنندگان ، می توانید به صورت کاملا مبسوط دلایل نظر خود را هم ذکر کنید. تا راه گشای آینده ما باشد.

این هم نشانی نظر سنجی:

نظر سنجی شماره 3 تالار ورزش

پس فعلا فقط با زدن دکمه ی " تشکر" .

سپاس

این آقای دکتر هر جا میره می خواد بهانه ای داشته باشه برای تبلیغ تالارش، تراکت نظرسنجی پخش می کنه!!

ولی در کل آدم فعالیه.

یک شنبه 12 آذر 1391  8:26 AM
تشکرات از این پست
09303495228
09303495228
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8721

آشنایی با تالار صالحین راسخونی و طرح ایجاد مباحث

با عرض سلام خدمت دوستان عزیز

طرح صالحین راسخونی

از همه دوستان دعوت میکنم تا در تالار صالحین فعالیت کنند و در طرح ایجاد مباحث شرکت کنید. برای آشنایی به لینک های زیر مراجعه کنید.

طــرح صــــالــحـیــن راســــخــــونــی

+++طرح ویژه مشارکت در ایجاد و مدیریت مباحث تالار صالحین راسخون+++

با تــــــــشکر مدیر تالار صالحین

H . S

شنبه 26 مرداد 1392  5:47 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 17248

ضمن سلام و عرض ادب خدمت تمامی دوستان راسخونی

خوش حال می شویم به تالار آموزش زبان ها و گویش های محلّی هم سری بزنید.

هم چنین در این تالار در حال حاضر دوره ی آموزشی آموزش گویش و زبان استان خراسان جنوبی در حال برگزاریست.

در هر هفته هم در زیر تالار آزمون ها آزمونی گرفته می شود که هم جنبه ی آموزشی دارد و هم جنبه ی تفریح و سرگرمی.

ضمناً کاربران شرکت کننده در آزمون از امتیاز ویژه نیز برخوردار می گردند.

| برای رفتن به تالار روی عکس زیر کلیک کنید |

هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...

"رهگذر ميگذرد"
جمعه 15 شهریور 1392  10:26 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها