0

صمد نیكخواه پرچمدار کاروان ایران

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

صمد نیكخواه پرچمدار کاروان ایران

صمد نیكخواه پرچمدار کاروان ایران

صمد نیکخواه بهرامی

صمد نیكخواه بهرامی پرچمدار كاروان ایران در شانزدهمین دوره بازی‌های آسیایی شد.

در نشست دیروز هیات اجرایی كمیته ملی المپیك صمد نیكخواه بهرامی كاپیتان تیم ملی بسكتبال ایران به عنوان پرچمدار كاروان ایران در بازی‌های آسیایی 2010 گوانگجو انتخاب شد.

چند گزینه‌ برای پرچمداری كاروان ایران وجود داشت كه نهایتا با تصمیم اعضای هیات اجرایی صمد نیكخواه بهرامی عهده‌دار این مسوولیت شد.

صمد نیكخواه بهرامی گفت: با انتخابم به عنوان پرچمدار كاروان ایران مجبورم خوب شوم و به بازی‌های آسیایی گوانگجو برسم.

كاپیتان تیم ملی بسكتبال در گفت‌وگو با ایسنا، درباره انتخابش به عنوان پرچمدار كاروان ایران در بازی‌های آسیایی عنوان كرد: خیلی خوشحال هستم و این افتخار بسیار بزرگی است كه بتوانم پرچمدار كاروان كشورم باشم. امیدوارم شایسته این انتخاب باشم.

نیکخواه بهرامی

وی ادامه داد: كسانی كه قبل از من پرچمدار این كاروان بودند انسان‌های بسیار بزرگی هستند و خیلی سخت است كه بخواهم خودم را در كنار آنها احساس كنم. همه آنها قهرمانان و الگوهای اخلاقی ورزشی كشور بودند. من خوشحالم كه می‌توانم در آینده خودم را جزو این گروه بدانم.

بازیكن تیم ملی بسكتبال با بیان این كه این لطفی بوده كه مسوولان به من كرده‌اند، در رابطه با وضعیت مصدومیت خود اظهار كرد: مجبور هستم كه خوب شوم و به بازی‌های آسیایی گوانگجو برسم. دو ماه استراحتم تكمیل شده است و از اول این هفته در حال بازگشت هستم. باید به مرور زمان شروع كنم تا آسیبم شدیدتر نشود.

وی در پایان گفت: با این انتخاب هزار برابر روحیه گرفتم و تمام تلاشم را می‌كنم كه خودم را به بازی‌های گوانگجو برسانم. ولی زمانی بازی می‌كنم كه بتوانم برای تیم ملی مفید باشم.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

چهارشنبه 28 مهر 1389  9:05 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها