كماهميت جلوهدادن حجاب توطئهای در راستای جنگ نرم دشمن است
گروه سياسی و اجتماعی: كارشناس مسايل اجتماعی گفت: كم اهميت جلوهدادن حجاب اسلامی توطئهای در راستای جنگ نرم دشمن عليه مقوله عفاف در جامعه اسلامی است.
حميدرضا تركمندی، كارشناس مسائل اجتماعی در گفتوگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه كردستان، گفت: كوچكنمايی و كم اهميت جلوهدادن موضوع پوشش و حجاب اسلامی توطئهای خطرناك و در راستای جنگ نرم دشمن عليه مقوله عفاف در جامعه اسلامی است.
وی با اشاره به اظهارات صريح دشمنان برای به لهو و لعب كشاندن جامعه جهت زمينهسازی سلب انديشه مستقل از آنان اظهار كرد: اقدام به نيمه برهنه گردی، يك حق فردی در عرصه زندگی اجتماعی و عمومی نبوده و مصداقی از لهو و لعب و معرفی نادرست جامعه اسلامی است، چرا كه علاوه بر صرف هزينههای زياد، افزايش اشتغالات ذهنی خود و ديگران، موجب آلودگی بصری و زمينهسازی انحراف جنسی برای نوجوانان و جوانان و الگوسازی برای كودكان خواهد شد.
كارشناس و مشاور امور اجتماعی با اشاره به اهميت والای عفاف در سلامت اجتماعی و پيشگيری از وقوع جرم افزود: خويشتن داری در برابر تمايل افراطی نفسانی و خود داری در مقابل تمايلات افراطی جنسی، دو مفهوم عفت است كه متاسفانه دشمن با شناخت ابعاد مختلف آن سعی در ترويج بی عفتی در جامعه اسلامی دارد تا بتواند ابتدا سلامت اجتماعی را به خطر انداخته و به اهداف شوم خود نزديك شود.
وی با رد ادعاهای واهی كه مقوله حجاب و پوشش، ارتباطی با عفاف ندارد، گفت: اين ترفند و مكر دشمنان و بدخواهان كه میتوان با هر نوع پوششی، ولو زننده و هنجار شكنانه، عفاف داشت، اعلام كرد: عدم رعايت حقالناس در معابر و اماكن عمومی و تشويش اذهان كودكان و نوجوانان، بد آموزیهای جنسی، زمينهسازی انحراف اخلاقی و جرم از جمله مواردی است كه با مشاهده بد حجابی در جامعه افزايش میيابد و شخصی كه با تننمايی، ترويجدهنده انحراف اخلاقی در جامعه است مسلما، در برابر تمايلات خود تسليم خواهد شد.
تركمندی با ذكر اين نكته كه رعايت پوشش مطابق هنجارها فقط مختص بانوان نيست و آقايان نيز بايد در انتخاب پوشش مناسب دقت كنند، عنوان كرد: با توجه به بررسیهای به عمل آمده از وضعيت پروندههای قضايی، بخش زيادی از شكايات مرتبط با ايجاد مزاحمت، ارتباط مستقيمی به وضعيت پوشش و حجاب بانوان دارد كه حتی گاها منجر به درگيری و قتل نيز شده و با توجه بيش از پيش به آموزههای دينی در انتخاب پوشش میتوان از بروز خيلی از مشكلات ناخواسته من جمله مزاحمتها پيشگيری كرد.
وی از والدين خواست با راهنمايی اعضای خانواده از همان اوايل نوجوانی، اهميت عدم استفاده از پوشش های زننده و آرايش های غليظ در معابر و اماكن عمومی را متذكر شوند و تا ميزان زيادی از وقوع مزاحمتهای احتمالی برای فرزندان و ساير اعضای خانواده بكاهند.
كارشناس و مشاور امور اجتماعی يادآور شد: در صورتی كه مشاهده كردند فرزندان به ويژه دختران، تمايل افراطی به حضور در اماكن عمومی با پوششهای نامناسب و زننده دارند، بايد با يك روانشناس يا مشاور حرفهای در مورد انگيزه های جلب توجه ديگران مشورت نموده و اين زنگ خطر به ظاهر ساده را جدی بگيرند.