آیتالله عباس کعبی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در قم با اشاره به 21 تیر مصادف با روز عفاف و حجاب اظهار کرد: حجاب و عفاف نشانه برازندگی و نماد هویت زن مسلمان با شخصیت و کرامت انسانی است و زن ایرانی در پرتو عفاف و حجاب در همه عرصهها حضور با نشاط، فعال و با انگیزهای دارد.
وی خاطر نشان کرد: زن ایرانی در پرتو حجاب و عفاف به شایستگیها و توانمندیهای علمی، عملی، ایمانی، اخلاقی، اجتماعی و فرهنگی بالایی دست پیدا کرده و به الگویی برای زنان منطقه تبدیل شده است.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم عنوان داشت: یکی از عوامل الهامبخش برای زنان مسلمان در عرصه بیداری اسلامی، زن باکرامت، با شخصیت و برخوردار از حجاب و عفاف ایرانی است.
وی ادامه داد: دشمنان اسلام این الگوسازی را برنمیتابند و تلاش میکنند تا زن منفعل و بیهویت و مورد تاثیر هویتها و باورهای غربی را الگو کنند و همواره تلاش کردند که به نام تجدد، ابتذال را برای خانوادهها به سوغات بیاورند.
کعبی با اشاره به هوشمندی زنان ایرانی گفت: زنان ایرانی هوشمندتر از این هستند که در دام دشمنان بیفتند، بنابراین همه باید تلاش کنیم تا دستاوردهای حجاب، عفاف و شخصیت ارزنده زن ایرانی و حفظ کرامت و شخصیت وی را در پرتو ایمان، تقوا و اخلاق بازگو کرده و با مظاهر فساد و تباهی قاطعانه مبارزه کنیم.
وی با بیان اینکه علاوه بر کار فرهنگی، باید امر به معروف و نهی از منکر را جدی گرفت گفت: ترویج فرهنگ عفاف و حجاب باید از دولت و ادارات آغاز شود و ادارات و دستگاههای دولتی بیشتر به این مطالب توجه کنند.
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به راهکارهای تحقق حجاب و عفاف به عنوان مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: بر اساس این مصوبه 27 نهاد مسئول هستند که همه آنها باید به وظیفه قانونی و شرعی خود عمل کنند و این وظیفه تنها به پلیس اختصاص ندارد.
وی از زحمات پلیس به خاطر برخورد قاطع با مظاهر فساد، تباهی و برنامههای دشمنان برای ترویج بیبند و باری قدردانی کرد.
کعبی با بیان اینکه دانشگاهها جزو سنگرهای مهم دفاع از آرمانها و ارزشهای دینی و اسلامی هستند گفت: دختران دانشجو باید هوشمندانه به توطئههای دشمنان نگاه کنند.
وی یادآور شد: جوانان ما متدین هستند، بنابراین باید بیشتر از طریق تذکر فضای عفاف و حجاب و امر به معروف و نهی از منکر و دینداری را در دانشگاه ترویج دهیم.
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به نمادهای بدحجابی و بیحجابی گفت: این نمادها سبب خودباختگی، ترویج ابتذال، بیبند و باری، افسردگی و ناراحتی جامعه متدین ما است.
وی یادآور شد: امیدواریم همه دست به دست هم دهند و بساط نمادهای بدحجابی از مجامع عمومی برچیده شود.