معاون اجتماعي ناجا گفت: به جز نيروي انتظامي بيش از 25 دستگاه ديگر در زمينه عفاف و حجاب مسئوليت دارند که وزارت کشور در حال پيگيري چگونگي عملکرد دستگاه ها در اين زمينه است.
به گزارش سرويس «حوادث» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سردار دکتر بهمن کارگر در مورد عملكرد پليس در حوزه عفاف، حجاب، با اشاره به مصوبات شوراي عالي انقلاب فرهنگي گفت: به جز نيروي انتظامي بيش از 25 دستگاه ديگر در زمينه عفاف و حجاب مسئوليت دارند که وزارت کشور در حال پيگيري چگونگي عملکرد دستگاهها در اين زمينه است.
معاون اجتماعي ناجا با بيان اينكه بيش از 50 درصد از فعاليتهاي ناجا در زمينه عفاف و حجاب فرهنگي است، گفت: در زمينه ترويج عفاف و حجاب هزينههاي زيادي صرف آموزش همگاني، چاپ پوستر، بر گزاري نمايشگاهها و جشنوارهها شده است.
کار فرهنگي بايد از مهدکودکها و دبستانها شروع شود
وي با بيان اينكه اگر طبق راهکارهاي عفاف و حجاب، اين دستگاهها به وظايف خود عمل ميکردند ديگر نيازي به برخورد سلبي نيروي انتظامي نبود. تاکيد کرد: کار فرهنگي را بايد از مهدکودکها و دبستانها شروع کرد تا شئونات اسلامي در يک جامعه نهادينه شود.
معاون اجتماعي ناجا چادر را حجاب برتر دانست و گفت: ما با حداقلها يعني با کف حجاب در جامعه برخورد ميکنيم و سقف حجاب در جامعه چادر است.
کارگر گفت: حجاب تنها مخصوص خانمها نيست و آقايان نيز بايد عرف جامعه را رعايت کنند.
برخورد پليس، با مظاهرغربي و مانكني
وي تشريح کرد: تشخيص مصاديق عفاف و حجاب در هر منطقه جغرافيايي متفاوت است و ما نميتوانيم يک مدل لباس را براي همه کشور تعريف کنيم چون جغرافياي مختلفي در کشور ما وجود دارد. نوع برخورد در جاهاي مختلف متفاوت است و درست آن است که حجاب و عفاف رعايت شود و پوشش خاصي مدنظر نيست. اما با پوششهايي که مظاهرغربي را تبليغ کنند يا به صورت مانکني باشند برخورد ميشود.
وي افزود: در سازمانهاي دولتي حد حجاب از سالها پيش تعيين شده يعني خود دستگاهها با مصاديق بدحجابي و بدپوششي آشنايي کامل دارند و بهتر است ابتدا اين دستگاهها به اصلاح خود بپردازند و وضعيت عفاف و حجاب را در سازمان متبوع خود را اصلاح كردند و بعد از مراجعهکنندگان بخواهند که وضعيت عفاف و حجاب را رعايت کنند.
معاون اجتماعي ناجا اضافه کرد: با توجه به تدابيري که در سال جديد به نيروي انتظامي ابلاغ شده است به مراکزي که محل مراجعه مردم است، مثل جشنوارهها و نمايشگاهها مراجعه و صحبت ميکنيم که شئونات اسلامي را رعايت کنند. مانند قضيه نمايشگاه غذا که به علت وضعيت نامناسب برگزارکنندگان به تعطيلي کشيده شد. متاسفانه الان بعضي از موسسات و شرکتها که نيروي مورد نياز اين نمايشگاهها را تامين ميکنند خانمها را با وضعيتي نامناسب و لباسي خاص و آقايان را هم با همان وضعيت به کار ميگيرند که اصلا حجاب رعايت نميشود و اين خود نمونه بارز بدپوششي است.
برخوردها در ناجا اصلا سليقهاي نيست
کارگر گفت: برخوردها در ناجا اصلا سليقهاي نيست و تمام کارکنان چه خانم چه آقا آموزش ديدهاند و مصاديق برايشان روشن است و اين طور نيست که هر کس به صورت سليقهاي عمل کند البته ماموري که در صحنه حضور دارد، بايد وضعيت را بسنجد كه در آن موقع چه برخوردي انجام گيرد تا شخصيت افراد حفظ شود و فرد دچار مشكلات روحي نشود.
وي افزود: ماموران ما اين تشخيص را دارند و مصاديق براي آنان کاملا روشن است. نيروي انتظامي در حال حاضر با بدپوششها برخورد ميکند، نه نوع پوشش و اين که مردم چه بخواهند بپوشند به خودشان ارتباط دارد.
ما با سياهنمايي مخالفيم
وي تصريح کرد: برخورد با بدپوششي تنها به وسيله گشتهاي امنيت اخلاقي انجام نميشود، بلکه اداره اماکن نيروي انتظامي از طريق نظارت و کنترل دقيق اصناف تعامل خوبي با آنان دارند و عفاف و حجاب با کمک و همکاري صنوف روز بروز رو به بهبود است.
معاون اجتماعي ناجا گفت: ما با سياهنمايي مخالفيم و جوانان ما بسيار خوب هستند اما بايد توجه داشت که در حال حاضر ما در يک جنگ نرم قرار داريم و دشمنان به دنبال تغيير شيوه زندگي در کشور ما هستند و اعتقادات ما را هدف گرفتهاند و زندگي غربي را ترويج ميکنند.
وي افزود: جنگ نرم هم همان طور که مقام معظم رهبري فرمودند مثل بمب شيميايي است و عملکردي نامحسوس دارد، اما اثرات خود را بعدها نشان خواهد داد.
انتهاي پيام