حجاب مانع پیشرفت زن ایرانی نیست
حجاب مانع پیشرفت زن ایرانی نیست
مرجع : خبرگزاری ايرنا
یک اندیشمند زن تونسی ضمن ابراز شگفتی از جایگاه زن در جمهوری اسلامی ایران اظهارداشت: حجاب هیچ مانعی در برابر پیشرفتهای شگرف زنان ایرانی در عرصه های مختلف نشده است.
سه شنبه ۲۰ تير ۱۳۹۱ ساعت ۱۹:۲۳
لطیفه یکی از زنان اندیشمند مسلمان شرکت کننده در اجلاس جهانی زن و بیداری اسلامی در تهران روز سه شنبه در سخنانی در مراسم افتتاحیه این اجلاس افزود: من در سفرهای متعددی که تاکنون به ایران داشتم مشاهده کردم که زن ایرانی زنی منضبط ، پیشتاز و با عشق و علاقه به اسلام و دین و کار خود، با جدیت، اهتمام و پشتکار فراوان وظایف خود را دنبال می کند.
وی با اشاره به بازدید برخی از زنان شرکت کننده در این اجلاس از محل تمرین زنان ورزشکار ایرانی در یکی از ورزشگاههای تهران اظهار داشت: ما در این ورزشگاه بانوان ورزشکار ایرانی را دیدیم که با حجاب ورزش می کنند و این نشان دهنده آن است که حجاب حتی برای فعالیت های ورزشی زنان مسلمان نیز مانعی ایجاد نمی کند.
این بانوی تونسی ادامه داد: بانوان ایرانی در تمامی عرصه ها اعم از ورزشی، علمی، فرهنگی، دانشگاه و در هر زاویه ای از زوایای زندگی آنها که می نگریم می بینیم که این بانوان حضور فعالی در عرصه های مختلف دارند.
ˈلطیفهˈ از جامعه ایران به عنوان یک جامعه اسلامی یاد کرد و افزود: همین اسلام موجب شده است تا جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک کشور پیشرو در عرصه های مخلتف منطقه ای و بین المللی تبدیل شود.
وی در ادامه از مردم تونس به عنوان مردمی یاد کرد که در جریان انقلاب خود دستاوردهای بسیاری را به دست آورده و مشتاقانه دوست دارند که دین و ریشه های دین را در کشورشان همچنان زنده و پابرجا نگه دارند.
اندیشمند تونسی در ادامه ضمن قدردانی از ابتکار ایران برای برگزاری اجلاس جهانی زن و بیداری اسلامی در تهران، یاد آور شد: تمام بانوانی که از نقاط مختلف جهان به این اجلاس آمده اند برای امر مهمی در اینجا گردهم آمده اند و به دنبال آن هستند که اهداف خود را محقق کنند.
لطیفه خاطرنشان کرد: نفس این حضور و گردهمایی برای بررسی مسایل و مشکلات موجود در برابر زنان جهان و محورهای مطروحه در جداولی که قرار است در این اجلاس مورد بررسی قرار گیرند،تشکیل شده و امیدواریم که به اهداف خود دست یابد./
سه شنبه 20 تیر 1391 11:18 PM
تشکرات از این پست