عامل جنایت باغ آذری دستگير شد.
به گزارش سرويس «حوادث» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، خانمي در 25 خردادماه سال جاري با مراجعه به دادسراي ناحیه 16 تهران و تسليم شکوائيه اي اعلام کرد: در ساعت 23:30 مورخه 24 خردادماه سال 91، فرزندش به هویت «حسن . الف» 37ساله با فردی به هویت «امیر . م» در منطقه باغ آذری ـ خیابان رحیم زاده درگیر شده که در حین درگیری، از ناحیه سر مورد اصابت چاقو قرار گرفته که پس از انتقال به بیمارستان در مورخه 29 خرداد ماه فوت میكند و متهم به قاتل «امیر . م» نیز از آن زمان متواری است.
با ارجاع پرونده به اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ، کارآگاهان با مراجعه به محل وقوع جنایت به تحقیق از شاهدان درگیری پرداختند. در تحقیقات از شاهدان دريافتند كه متهم به قتل و مقتول ـ هر دو در زمان درگیری ـ از چاقو استفاده کرده که در این میان متهم به قتل نیز از ناحیه انگشت دست چپ دچار قطع عضو شده و به کمک برادرش و پس از انتقال به بیمارستان مورد عمل جراعی پیوند عضو از ناحیه انگشت قرار گرفته است، مقتول نیز پس از اصابت چاقو و مجروحشدن از ناحیه سر، به بیمارستانی دیگر منتقل و پس از چند روز فوت میكند که بنا بر نظریه پزشکی قانونی، علت مرگ وی نیز "اصابت جسم تیز به ناحیه مغز و جمجمه" اعلام میشود.
در ادامه تحقیقات، کارآگاهان با مراجعه به محل سکونت متهم اطلاع پیدا کردند که «امیر . م» پس از انتقال به بیمارستان، بلافاصله پس از انجام عمل پیوند عضو از بیمارستان متواری و دیگر به محل سکونت خود واقع در منطقه باغ آذری مراجعه نداشته و اعضای خانوادهاش نیز مدعی آن بودند که هیچ اطلاعی از وی ندارند.
به گزارش ايسنا، کارآگاهان اداره دهم با انجام اقدامات مخفیگاه متهم را در شهرک طلائیه واقع در منطقه قرچک شناسايي وبا اخذ نیابت قضایی متهم را داخل مخفیگاهش دستگیر و در همان محل دستگیری به قتل «حسن . الف» اعتراف کرد.متهم در زمان دستگیری به کارآگاهان عنوان كرد که قصد داشته تا حداکثر ظرف سه روز آینده از طریق مرزهای شمال غرب کشور، به صورت غیرقانونی از کشور خارج و به یکی از کشورهای اروپای متواری شود.
متهم
متهم درباره انگیزه ارتکاب اين جنایت به کارآگاهان گفت: قبل از روز حادثه من و حسن دائما با یکدیگر اختلاف داشتیم و در زمان درگیری نیز شرب خمر کرده و به همین علت هوشیاری کاملی نداشتم.
متهم در تشريح روز حادثه گفت: با موتورسیکلت به مغازه کبابی متعلق به داییام در باغ آذری رفته بودم که «حسن . الف» را داخل محل مشاهده کردم، پس از مدتی چشم تو چشم شدن، مقتول شروع به ناسزاگويي كرد و چون قبلا نیز چندین بار غرور مرا جلوی دیگران شکسته بود، با یکدیگر درگیر شدیم که ناگهان حسن به سمت ماشین خودش رفت و از داخل آن یک چاقو برداشت، همزنان با وی، من نیز به مغازه کبابی داییام رفته و دو قبضه چاقو از داخل مغازه برداشته و زیر پیراهن خود پنهان کردم، پس از آن که مجددا بین ما درگیری ایجاد شد، حسن چندین ضربه چاقو به بازوی دست راست، سر و دست چپم وارد کرد که یکی از این ضربهها باعث قطعشدن یکی از انگشتانم شد، من نیز در حالی که به علت مصرف مشروب در حالت عادی قرار نداشتم، با چاقو یک ضربه به سمت او پرتاب کردم که فکر میکنم به سرش اصابت کرد و پس از آن نیز به کمک برادرم به بیمارستان منتقل شده و مورد عمل پیوند انگشت قرار گرفتم که از همان شب و پس از خارج شدن از بیمارستان، متواری شدم تا اینکه اطلاع پیدا کردم که حسن پس از انتقال به بیمارستان فوت کرده است، به همین علت قصد داشتم تا به صورت غیرقانونی از کشور خارج شوم که توسط پلیس دستگیر شدم .
به گزارش ايسنا، سرهنگ آریا حاجیزاده، معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ، با اعلام این خبر گفت: با توجه به اعترافات صریح متهم در خصوص ارتکاب جنایت، متهم براي صدور قرار قانونی به شعبه سوم بازپرسی دادسرای امور جنایی تهران اعزام و بازپرس پرونده، با صدور قرار بازداشت موقت و براي انجام تحقیقات تکمیلی متهم را در اختیار اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار داد.
انتهاي پيام