تحقیقات جدید حاکی از آن است که خوردن گردو خطر ابتلا به بیماری سرطان سینه و رشد آن را کاهش میدهد.
به گزارش فارس، آجیلها و خشکبارها به دلیل داشتن موادی همچون امگا ـ ۳، اسیدهای چرب و آنتیاکسیدان میتوانند خطرات احتمالی بسیاری از بیماریها را کاهش دهند.مطالعات انجام شده در مؤسسه تحقیقات سرطان آمریکا نشان میدهد که خوردن روزانه گردو(۷/۵۶ گرم در روز) میتواند به کوچک و کمشدن تومارهای سرطانی کمک زیادی کند.
این تحقیقات بر روی موشها انجام شده و موفق هم بوده است و محققان بر این باورند که تأثیر گردو بر روی انسان نیز همانند موشها خواهد بود.