محمد شوابکه ـ نماينده پارلمان اردن ـ تماشاگران برنامه تلويزيونى و حاضران استوديو را غافلگير و شگفتزده کرد و به طرف مقابل خود در مناظره هفتتير کشيد.
به گزارش سرويس تلويزيون ايسنا، طرف مقابل اين نماينده هفتتير کش، منصور مراد نماينده سابق همين پارلمان بود که در برنامه پنجشنبه شب، شب جمعه 5 و6 ژوئيه 2012 در برنامه مشترک تلويزيونى در برابر محمد شوابکه حضور داشت.
نماينده پارلمان اردن به خبرگزارى اردنى «جراسا نيوز» دربارهي اين رويداد گفت: درست است که من به منصور مراد حمله کردم ولى او به رژيم اردن و شخصيتهايش حمله کرد و آنها را عناصرى مفسد و انگل صفت برشمرد.
شوابکه افزود: من در برنامه تلويزيون «جوسات» که محور بحث آن افزايش نشاط و فعاليت سياسى در اردن بوده است و نقش پارلمان را به تبادل نظر مىگذاشت، ناگاه با تهاجم شديد منصور مراد عليه نظام و نهادهاى حکومتى اردن مواجه شدم.
محمد شوابکه دفاع منصور مراد از قضيه بورسهاى وهمى را به نقد و تمسخر گرفت. نماينده سابق به پدر شوابکه ناسزا گفت. شوابکه هم با پرتاب کفش به منصور مراد حمله کرد و در نهايت، کار به هفتتير کشى کشيد.
اين نماينده در ادامه توضيح داد که رانندهاش بعد از قطع شدن برنامه به فرد توهينکننده حمله کرده است و کارکنان تلويزيون منصور مراد را از دست راننده نجات دادند.
از سوى ديگر نماينده سابق مضروب گفت: من شکايت رسمى و قضايى مىکنم. اين جرم را بايد اقدام به قتل و تحقير و توهين دانست.
او اين حمله را اقدامى از نوع اقدامات اوباش لباس شخصى دانست و بردن اسلحه تا درون استوديو تلويزيون را توهين به محيط رسانهها و شکستن حرمت آنها تلقى کرد.
منصور مراد گفت: مگر مىشود نمايندهاى که بايد مظهر اخلاق مردم انتخاب کنندهاش باشد، در برابر نظر مخالف اسلحه بکشد. اين بدان معناست که هر صاحبنظرى در معرض خطر است.
انتهاي پيام