نقل قول padeshahe__saytha
سلام
چند روزی نبودم خوب شد آخر وقت رسیدم
1-آیا از دست من ناراحت هستید؟ اگه نه چرا؟ اگه اره چرا؟
2- پنج نفر از بهترین مدیران راسخون را نام ببرید
3-چگونه با راسخون آشنا شدید و چطور شد مدیر شدید؟ آیا از مدیریت خود راضی هستید؟
4-دوست داشتی در کدام شهر زندگی کنی؟ کدام کشور؟
5-اگر جای مدیر عامل راسخون بودید اولین کاری که می کردید چه بود.
از مسئولین سایت درخواست دارم اگر ممکنه این سوالات را می خواهم از نفر قبلی صندلی داغ هم بپرسم ولی وقت نشد و بسته است، باز کنند تا بپرسم
سلام علیکم بر دوست عزیز منتقد مولتی راسخونیم
1.نه دوست من،این چه حرفیه چرا ناراحت باشم؟
2.ما رو تو شرایط سخت قرار نده!!!(جناب( abdo_61 ،hasantaleb، samsam ، bivafa ، hamed_yurdum ، mehdi0014 ،و غلامعلی شد هفت تا! و بقیه ی مدیران راسخون همه از یکدیگر بهترن ..))
3.قبلا توسط دوستام چند موردی مقاله در دوران دانش آموزی از راسخون برداشته بودیم ولی دعوت به فعالیت در انجمن راسخون توسط برادرم؛با فعالیت مستمر در راستای کمی کیفی سایت در اکثر ساعت روز و شب گاهی تا ساعت هفت صبح(روزانه بیش از 10 الی 14 ساعت)... موفق به کسب درجه :مدیریت تالارهای تلفن همراه و ورود به جدول برترین کاربران راسخون شدم؛بله خیلی راضی هستم و اگر سایت جدید راسخون با انجمنهایی با امکانات خوب رونمایی شود خیلی راضی تر می شویم
4.شهر خودم سولدوز ، و در کشورخودم ایران ؛ زیرا هیچ جا مثل (خونه) خود آدم نمیشه و احساس راحتی به آدم دست نمیده!
5.مردمی کردن هر چه بیشتر سایت و فروشگاهی بهتر با انتظارات مردمی؛بدینوسیله امیدوار و خواستارم سایت راسخون هر ساله به عنوان اولین و پربازدیدترین سایت فرهنگی هنری مذهبی انتخاب و کسب مقام کند