پاسخ به:نایاب ترین عکسها از بمب های اتمی ایران
واقعا بعد از گذشت 24 سال از جنگ تحمیلی که خسارات زیادی به کشور عزیزمان زد ،این همه پیشرفت علمی و نظامی باعث افتخاره هر ایرانی خواهد بود و باید یه خسته نباشید جانانه گفت .
بسیار عالی
لایک!
من عاشق اون دخترم که با یه دست اون همه سنگو ترکوند خدا به داد شوهرش برسه هه
بسیج لشگر مخلص خداست.
اللهم عجل لولیک الحجت ابن الحسن(عج)
به کوروش ، به آرش ، به جمشید قسم
به نقش و نگار تخته جمشید قسم
که ایران همی قلب و خون من است
گرفته ز جان از وجود من است
بخوانیم این جمله رو گوش باد
چو ایران نباشد تن من مباد
واقعاً به خودم افتخار می کنم که یک ایرانی هستم.
ما که زندگی مون رو مدیون این ها هستیم
.: آخر ای مولای من چندی به درگاهت شدم / در طریقت، از دل و جان پیرو راهت شدم :.
.: محو روی آن جمال پاک چون ماهت شدم / ذره ای گشتم ز خاک و زیر پاهایت شدم :.
خیلی عکس های قشنگی بود
بمب اتم ایران وحدت اسلامی ایران هستش
گـر تو خواهی که بیابی زجهان راه نجات
بر محمّد تو بگو از دل و جان صلوات.
زنده باد ایران
ای مرز پرگهر پاینده باشی
شیر مردان دلاور با عزم جزمتان دشمن را به خاک بمالید و بدانید دشمن می حراسد از رشادت و بزرگیتان
جالب بود ممنون
ویژگیهای جنگنده قاهر313
"سردار احمد وحيدي" روز شنبه در مصاحبه با شبكه العالم اظهار داشت: همه قسمتهاي اين هواپيما به دست مهندسان ايراني صنايع هوايي ساخته شده؛ و اين جنگنده در برخي جهات بي نظير است، و به شكلي طراحي شده كه بتواند مأموریتهای خود را به آساني و براساس آنچه كه ضرورت اقتضا مي كند، انجام دهد. وي افزود: اين جنگنده همچنين از سامانه هاي الكترونيكي جديدي برخوردار است و مي تواند در سطوح پايين پرواز كند و رادار گريز است. سردار وحيدي اظهار داشت، قاهر 313 قدرت مانور بسيار زيادي دارد، و مي تواند با سرعت زياد به اهداف خود برسد و همچنين در عين حال دور شود. وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح با اشاره به قابلیت حمل سلاح توسط اين هواپيما گفت: ويژگيهاي این جنگنده، آن را به يك هواپيماي پيشرفته تبديل كرده است. وي تاكيد كرد: ما توان توليد انبوه اين هواپيما را داريم و در مدت كوتاهي اين هواپيماي جنگي را در خدمت نيروهاي مسلح ايران قرار خواهيم داد. سردار وحيدي تصريح كرد: وزارت دفاع علاوه بر اين جنگنده، هواپيماهاي ديگري مانند آذرخش ساخته است؛ و اين روند به اين جا ختم نخواهد شد؛ و كارهاي بزرگ ديگري در دستور كار خواهيم داشت تا در زمينه صنايع هوايي و ديگر صنايع نظامي به پيشرفت زيادي برسيم. وي هدف از ساخت اين هواپيما را دفاع از خاك جمهوری اسلامی ايران دانست و گفت: جمهوري اسلامي ايران قدرت هوايي خوبي دارد، و مي تواند اينگونه هواپيماها را بسازد كه از ضروريات بازدارندگي و دفاع از منافع کشور به شمار مي رود. ویژگیهای جنگنده ایرانی قاهر 313 "سردار احمد وحيدي" روز شنبه در مصاحبه با شبكه العالم اظهار داشت: همه قسمتهاي اين هواپيما به دست مهندسان ايراني صنايع هوايي ساخته شده؛ و اين جنگنده در برخي جهات بي نظير است، و به شكلي طراحي شده كه بتواند مأموریتهای خود را به آساني و براساس آنچه كه ضرورت اقتضا مي كند، انجام دهد. وي افزود: اين جنگنده همچنين از سامانه هاي الكترونيكي جديدي برخوردار است و مي تواند در سطوح پايين پرواز كند و رادار گريز است. سردار وحيدي اظهار داشت، قاهر 313 قدرت مانور بسيار زيادي دارد، و مي تواند با سرعت زياد به اهداف خود برسد و همچنين در عين حال دور شود. وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح با اشاره به قابلیت حمل سلاح توسط اين هواپيما گفت: ويژگيهاي این جنگنده، آن را به يك هواپيماي پيشرفته تبديل كرده است. وي تاكيد كرد: ما توان توليد انبوه اين هواپيما را داريم و در مدت كوتاهي اين هواپيماي جنگي را در خدمت نيروهاي مسلح ايران قرار خواهيم داد. سردار وحيدي تصريح كرد: وزارت دفاع علاوه بر اين جنگنده، هواپيماهاي ديگري مانند آذرخش ساخته است؛ و اين روند به اين جا ختم نخواهد شد؛ و كارهاي بزرگ ديگري در دستور كار خواهيم داشت تا در زمينه صنايع هوايي و ديگر صنايع نظامي به پيشرفت زيادي برسيم. وي هدف از ساخت اين هواپيما را دفاع از خاك جمهوری اسلامی ايران دانست و گفت: جمهوري اسلامي ايران قدرت هوايي خوبي دارد، و مي تواند اينگونه هواپيماها را بسازد كه از ضروريات بازدارندگي و دفاع از منافع کشور به شمار مي رود.
دلم جز هوایت هوایی ندارد لبم غیر نامت نوایی ندارد وضو و اذان و نماز و قنوتم بدون ولایت بهایی ندارد دلی که نشد خانه ی یاس نرگس خراب و است و ویران ، صفایی ندارد بیا تا جوانم بده رخ نشانم که این زندگانی وفایی ندارد …
امیدوارم لرزه به تن بیگانگان بیندازد.
دی شیخ با چراغ همیگشت گرد شهر
کز دیو و دَد ملولم و انسانم آرزوست
افرین برشما دلاوران رزمنده حق یارتان