0

دليل استفاده و کاربرد CSS

 
mohamadaminsh
mohamadaminsh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 25772
محل سکونت : خوزستان

دليل استفاده و کاربرد CSS

 

معرفی CSS :

CSS مخفف عبارت ( Cascading Style Sheet ) است .

از CSS ، برای قالب دهی و اعمال خواص مورد نظر به عناصر و تگ های موجود در صفحات HTML استفاده می شود .

با استفاده از امکانات CSS ، می توان صفحات HTML را با سرعت ودقت بيشتری طراحی کرد و باعث کاهش حجم کد نويسی می شود .

توسط خواص CSS ، می توان ظاهر ، رنگ ، نحوه نمايش ، موقعيت قرار گيری ، تراز بندی افقی و عمودی و ... را برای عناصر HTML تعيين کرد .

توجه ! : قبل از مطالعه بخش CSS ، شما بايد به طور کامل با زبان برنامه نويسی HTML و بخصوص تگ < style > آشنا باشيد . برای مطالعه زبان HTML ، به بخش آموزش HTML و برای مطالعه تگ < style > ، به قسمت آموزش تگ < style > در HTML برويد .

دليل استفاده و کاربرد CSS :

در اينجا با اشاره به يک موضوع کلی ، دليل استفاده از CSS را بيان می کنيم :

همانطور که می دانيد صفحات HTML ، از عناصر مختلفی مثل پاراگراف ، جداول ، عنوان ها و ... غيره تشکيل شده اند . امروزه صفحات وب از حالت ساده و يکنواخت خارج شده و طراحان سعی می کنند تا با استفاده از جلوه های تصويری مثل استفاده از رنگ های مختلف ، حالت های نمايش گوناگون و ... به جذابيت و زيبايي صفحات بيافزايند .

فرض کنيد که ما در صفحات يک وب سايت ، يکسری عنوان ها ، پارگراف ها و جداول داريم که اين عناصر در بيشتر صفحات تکرار شده و دارای ويژگی های يکسانی هستند . به طور مثال برخی از عنوان ها رنگ سبز داشته ، يا بعضی از پاراگراف ها دارای نوع و اندازه خاصي از Font هستند و يا جداول دارای پس زمينه رنگی هستند . در اينجا 2 راه حل جهت تعيين خواص برای اين عناصر وجود دارد :

1.در درون هر صفحه ، خواص مشترک را در تمام صفحات و در درون تگ های مورد نظر به صورت تکی تعيين کنيم ، که اين مسئله چند اشکال دارد :

•باعث تکرار شدن خواص مشترک عناصر در تمام صفحات و تگ های مورد نظر می شود .

•حجم کد نويسی بالا رفته و احتمال خطا افزايش می يابد .

•سرعت طراحی صفحات بسيار کاهش می يابد .

•اعمال تغييرات به عناصر بسيار وقت گير بوده و کار زيادی را می طلبد .

2.ما ابتدا عناصر با خواص مشابه را بر حسب id و class آنها ، در گروه های يکسان قرار می دهيم . سپس در يک فايل Style بيرونی و يا در تگ Style در بخش Head صفحه ، خواص و ويژگی های مشترک را در يکجا برای همه آن گروه ها تعريف کرده و سپس هر يک از عناصر را به گروه مورد نظر ارتباط می دهيم . برای آشنايي با روش دسته بندی و ارتباط عناصر در CSS ، به بخش آموزش تگ < style > در HTML برويد .

انجام روش دوم ، اشکالات روش اول را برطرف کرده و باعث می شود تا :

•خواص مشابه در عناصر و تگ ها تکرار نشود .

•حجم کد نويسی کاهش يافته و احتمال خطا کمتر می شود .

•سرعت طراحی صفحات افزايش می يابد .

•اعمال تغييرات به صفحات بسيار سريع و راحت صورت می گيرد .

راهنماي مطالعه بخش CSS :

در اين بخش ، ما خواص مختلف CSS را در دسته های جدا قرار داده ايم . در هر صفحه ابتدا به معرفی انواع خواص پرداخته ، سپس در جدول خواص انواع حالت های ممکن برای آن خاصيت را شرح داده ايم .

همچنين سعی شده با با ارائه مثال های واقعی در جدول Example ، با ارائه کد اصلی برنامه و خروجی واقعی که به صورت اکتيو توسط مرورگر توليد می شود ، نکات توضيح داده شده را در عمل نشان دهيم .

توجه ! : تمام مثال های بخش آموزش HTML ، براساس استانداردهای نرم افزار Microsoft Visual Studio طراحی و توسط مرورگر های مطرح Internet Explorer و FireFox تست شده است

کریمی که جهان پاینده دارد               تواند حجتی را زنده دارد

 

دانلود پروژه و کارآموزی و کارافرینی

پنج شنبه 15 تیر 1391  11:33 PM
تشکرات از این پست
manijehmohamadi
دسترسی سریع به انجمن ها