انتخاب، نیویورک تایمز نوشت: امریکا به سرو صدا نیروهای نظامی خود در خلیج فارس را تقویت بخشیده تا از مسدود شدن تنگه هرمز توسط ایران جلوگیری کند.
امریکا همچنین تعداد جت هایی که توانایی حمله به ایران را دارند را افزایش داده است.
این اقدامات امریکا بخشی از یک برنامه دراز مدت برای تقویت حضور ارتش امریکا در منطقه خلیج فارس و تا حدودی برای تضمین به اسرائیل در مورد تهران است.
یک مقام ارشد دولت امریکا هفته گذشته گفت: رئیس جمهور وقتی می گوید گزینه هایی دیگری در کنار مذاکره وجود دارد، جدی است.
اما در حال حاضر که امریکا و متحدانش در حال اجرای تحریم گسترده تری علیه صادرات نفت ایران هستند، این اقدام امریکا خطر قابل توجهی دارد.
برپایه این گزارش، ایران ممکن است، تصمیم بگیرد که علیه حضور رو به افزایش امریکا اقدامی کند.
قابل مشاهده ترین عنصر تقویت حضور ارتش آمریکا در خلیج فارس، وجود کشتی هایی به مظنور تقویت گشت زنی در تنگه ی هرمز است.
نیروی دریایی امریکا همچنین تعداد مین روب های خود در منطقه خلیج فارس را به 8 عدد رسانده است که البته مقامات ارتش امریکا آن را کاملا حرکتی دفاعی خوانده اند.
یک مقام ارشد وزارت دفاع امریکا گفت: پیغام ما به ایران این است: حتی فکرش هم نکنید.
وی که خواستار عدم افشای نامش بود، افزود: حتی فکر بستن تنگه ی هرمز را نکنید. ما مین ها را خنثی می کنم. حتی فکرش هم نکنید که قایق های تندروی خود را بفرستید تا کشتی های تجاری و ناوهای ما را ازار دهند. ما انها را به اعماق خلیج (فارس) می فرستیم.
همچنین، از اواخر بهار، جت های اف 22 و اف 15 سی به پایگاه هایی در خلیج فارس اعزام شده اند.