مسئولان حوزه علمیه توجه به فرهنگ عفاف و حجاب را در اولویت قرار دهند
مسئولان حوزه علمیه توجه به فرهنگ عفاف و حجاب را در اولویت قرار دهند
مرجع : خبرگزاری فارس
مدیر سابق حوزه علمیه خواهران استان بوشهر گفت: مسئولان حوزه علمیه خواهران توجه به فرهنگ عفاف و حجاب را در بوشهر از اولویت مهم کاری خود قرار دهند.
سه شنبه ۱۳ تير ۱۳۹۱ ساعت ۲۰:۲۷
حجتالاسلام جواد اسماعیلنیا در آیین تودیع و معارفه مدریران حوزه علمیه خواهران استان بوشهر با اشاره به عملکرد خود در طول دو سال مدیریت حوزههای علمیه خواهران اظهار داشت: باید در پایان این دوره مسئولیت سنگین از تمامی کسانی که با ما همکاری و تعامل داشتند از جمله استاندار و امام جمعه بوشهر و مدیران دستگاه اجرایی استان بوشهر قدردانی کنم.
وی با بیان اینکه برای ادامه تحصیل حوزوی در سطح ۴ حوزه عازم قم هستم، خاطر نشان کرد: کسی که در صحنههای مهم استان حضور داشته حرفهای زیادی از ناملایمات و بیمهریها و موفقیتها دارد که باید بزند اما بنا به دلایلی به همه آنها نمیپردازم.
امام جمعه موقت سابق بوشهر تصریح کرد: در مدت دو سال مدیریت بر حوزه علمیه خواهران سعی کردم مانند باغبان دلسوز و بی توقع و شبانهروز برای ارتقای جایگاه فرهنگ دینی در جامعه تلاش کنم.
اسماعیلنیا گفت: از دریافت یک ریال اعتبارات در اختیار مدیر اجتناب کردم تا مورد اتهام نباشم و امروز با سرافرازی این پست را واگذار میکنم.
وی ادامه داد: به دلیل اسراف بیش از اندازه از چاپ بروشور و بنر برای ارائه عملکرد امتناع کردم اما باید عنوان کنم در این مدت نتوانستم ذرهای از حق امام زمان(عج) را ادا کنم.
امام جمعه موقت سابق بوشهر گفت: تا قبل از آغاز فعالیت حوزه علمیه خواهران، ساختمان حوزوی برای خواهران نداشتیم اما اکنون در عسلویه، برازجان، کنگان، بوشهر، خورموج حوزه علمیه خواهران احداث شده یا در حال احداث است.
اسماعیلنیا افزود: با پیگیریهای صورت گرفته به زودی مجوز فعالیت دو مدرسه علمیه جدید در استان بوشهر صادر میشود.
وی تاکید کرد: مسئولان جدید حوزه علمیه خواهران توجه به فرهنگ عفاف و حجاب را در بوشهر در اولویت قرار دهند چرا که این امر مطالبه جدی مردم، روحانیت و خانواده شهدا و متدینین است. /س
سه شنبه 13 تیر 1391 11:35 PM
تشکرات از این پست