0

راه‌اندازی شبکه طراحان پوشاک اسلامی

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

راه‌اندازی شبکه طراحان پوشاک اسلامی

راه‌اندازی شبکه طراحان پوشاک اسلامی

مرجع : خبرگزاری فارس
مدیر مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری از راه‌اندازی شبکه طراحان پوشاک اسلامی به منظور توسعه فرهنگ عفاف و حجاب خبر داد.
شنبه ۱۰ تير ۱۳۹۱ ساعت ۱۰:۲۴
Share/Save/Bookmark
رابعه امامی رضوی گفت: در ستاد ملی خانواده برای توسعه فرهنگ عفاف و حجاب طرح‌هایی را در نظر گرفته ایم که یکی از آنها طرح حمایت و دعوت از صاحب‌نظران متعهد در صنعت پوشاک برای راه‌اندازی شبکه طراحان پوشاک اسلامی است.

وی ادامه داد: برای این منظور با وزیر ارشاد جلساتی را برگزار کردیم که با هماهنگی‌های صورت گرفته به زودی این مصوبه ابلاغ خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه در بحث حجاب بعد فرهنگی و زیرساختی جامعه بسیار اهمیت دارد، خاطر نشان کرد: مسئله حجاب یک التزام شخصی نیست و همه مسئولان سازمان‌ها و نهادها باید برای حل این موضوع عزم جدی داشته و هماهنگ با هم عمل کنند.

مدیر تنظیم الگوها و انتظام خانواده تصریح کرد: دغدغه مرکز امور زنان در بحث حجاب بیشتر تأکید بر طرح‌های فرهنگی و توسعه عفاف از این طریق است به این خاطر تعمیق باورهای دینی در تمام طرح‌ها مد نظر قرار گرفته است /س
 
 
شنبه 10 تیر 1391  10:49 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها