نقل قول javid1000
با سلامی دوباره
جناب اقای گلشنی میشه بفرمایید :
1.اگر در صورتی که حق با شما باشد با استفاده از دفاع شخصی در مقابل بعضی از افرد از خودتان دفاع میکنید؟(و نظرتون در مورد بحث و جدال چیه ! )
2.نظرتون در مورد علوم ماورا طبیعی چیه ؟
3.پول های خود را در چه زمینه ای سرمایه گذاری می کنید ؟ (از کدام بانک بیشتر استفاده میکنید ؟
)
4.نظرتون در مورد تکنولوژی و وسایل پیشرفته چیست ؟ (تا چه حد از انها استفاده میکنید
)
5.به کدامیک از طب سنتی یا جدید بیشتر اعتقاد و از آن استفاده میکنید ؟ (آیا تا به حال حجامت کرده اید ؟ در آینده چطور ؟ )
سلام خدمت دوست عزیز و مدیر فعال راسخونیم
1-اگر روزی مجبور به دفاع از خودم باشم بله دفاع می کنم، ولی از بحث و جدال شدیدا دوری می کنم چون اصلا با روحیاتم سازگار نیست و در شأن یک انسان با شخصیت نمی بینم که جدل کند.
2-به نظرم اکنون علم توانایی نظریه پردازی در ماورا الطبیعه را ندارد ولی در مورد علوم ماوراء طبیعی کنجکاوی های زیادی می کنم و اعتقاد زیادی بهش دارم.
3-پول های خودم را در زمینه ملک و املاک سرمایه گذاری می کنم و در میان بانکها از بانک ملی و صادرات بیشترین استفاده را دارم
4-به نظرم تمام اختراعات و تکنولوژی های پیشرفته برای آسایش انسانها درست می شوند و تا آنجایی که در توانم باشد از آنها استفاده می کنم.
5- طب سنتی باید بهتر باشد ولی تا کنون از هیچکدام استفاده نکرده ام.
تا به حال حجامت نکرده ام ولی خیلی دوست دارم بکنم نمی دانم چرا می ترسم، یک بار برای حجامت رفتم پیش دکتر ، وقتی فشارم را اندازه گرفت گفت فشارت 18 هست پاشو برو فردا بیا(به علت استرسم بالا رفته بود) و رفتم و دیگه پیش دکتر برنگشتم ، ولی یک روز حتما حجامت خواهم کرد.