نقل قول javid1000
با سلام
جناب mehdi0014 با عرض سلام و خسته نباشید
لطفا بفرمایید:
1.کدامیک شهرهای ایران(و کشورها)را دوست دارین ؟
2.آیا ورزشکار هستین ؟ (در چه سطحی وچه ورزشی)
3.مدل گوشی شما چیست ؟
4.در چه زمینه هایی تخصص دارید ؟
5.نظر شما در مورد شبیخون فرهنگی دشمن و راهکارهای مقابله با آن چیست ؟
با سلام خدمت دوست عزیز و مدیر فعال راسخونیم
1-همه شهرهای کشورمان را دوست دارم ولی در هیچ کجا مثل شهر خودم احساس آرامش نمی کنم، اما در مورد شهرهای خارجی فکر کنم پاریس دیدنی باشد
2-بله من ورزشکار هستم در دوران مدرسه بخصوص دبیرستان پینک پنگ را به صورت حرفه ای بازی می کردم و مقام کشوری و استانی زیادی کسب کردم
اما بعد از اینکه به خدمت سربازی رفتم دیگر سراغ پینگ پنگ نرفتم
از سال 83 در رشته پرورش اندام فعالیت میکنم نه به صورت حرفه ای ، به کوهنوردی هم می روم و علاقه زیادی دارم
3-مدل گوشی من نوکیا 1200 هست
4-تخصص زیادی ندارم به صورت جزوی از رشته تحصیلی خودم نرم افزار و برنامه نویسی سر در می آورم
5-به نظر من دشمن کاملا فهمیده که به صورت نظامی نمی تواند با ملت ایران مقابله کند، و روی به هجمه فرهنگی از طرق مختلف آورده است
راهکارهای مختلفی وجود دارد که من به یکی اشاره می کنم: مفاسد اجتماعی زمان طاغوت که، ریشه در تبعیت از فرهنگ غرب داشت، برای نسل نو که آن زمان را درک نکرده و نیز برای خانواده،به عنوان یاد آوری، بیان گردد تا عشق به پاسداری از انقلاباسلامی و فرهنگ قرآنی و نفرت از فرهنگ غربی همیشه زنده و پرشور بماند و به سردی نگراید.
باید همه وسائل ارتباط جمعی، بخصوص صداو سیما، در این مسیرحرکت کنند و برنامه های حساب شده و موثر ارائه دهند تا نسل جوان در مسیرگردباد فرهنگ غرب به کوهی استوار که با هیچ طوفانی نمی لرزد، تبدیل شود.