نقل قول hamed_yurdum
با سلام
جناب اقای گلشنی با این وضعیت درخشانی که در راسخون دارین و با این همه وقتی که برا سایت راسخون میذارید ایا در دیگر سایت ها هم فعالیت میکنید؟ اگر فعالیت میکنید اسم سایت ها رو بگین...
حسنه هاتونم که میگین مونده ! اگه بگین چنده جالب میشه...(این سوالو اگه بشه حتما جواب بدین ودقیق)
ایا هدف خاصی دارین که اینقدر فعالیت میکنین در این سایت؟
تالار دفاع مقدس از کاملترین تالارهای سایت راسخون هست و تقریبا نام همه شهیدان و جانبازان انقلاب اسلامی رو شما گذاشتین ،اولا اینکه تشکر میکنم بابت این کار با ارزش ،2وما شما از خانواده شهید یا ایثارگر هستین؟
دیگه سوالی به ذهنم نمیرسه 1 هفته وقت هست میپرسیم....
با سلام خدمت مدیر فعال و محترم راسخونی که واقعا از وقتی تالار قرآنی های راسخون را در دست گرفته اید آن را متحول کرده اید
بله بنده در سایتهای دیگری هم فعالیت می کنم ولی خیلی کم مثل تبیان و سایت جناب آقای قرائتی
در مورد حسنه هایم بنده در حدود نزدیک به 4000000 چهار میلیون حسنه در راسخون دارم البته فعلا
هدف من از کار کردن در راسخون خدمت به همنوعان خودم هست چه در تالار دفاع مقدس که خدا را شاکرم که این لطف را به من داشتند که بتوانم گوشه ای از دلاوریهای رزمندگان و شهدای عزیزمان را به تصویر بکشم
و چه در تالارهای جزوات و مقالات پزشکی، علوم انسانی و کشاورزی که به جرآت می توان بگویم الان راسخون با این حجم مقالات کاملتری سایت کشور می باشد
بله بنده پدرم از جانبازان دفاع مقدس می باشد که به ایشان افتخار می کنم(و لازمه نکته ای را یادآور شوم که الان یکی از تیرهایی که به پدرم در جنگ تحمیلی از ناحیه پشت و درست بالای کمر ، پشت قلب برخورد کرده هنوز در بدن ایشان مانده و به علت خطرناک بودن عمل جراحی (چون درست یک سانت از قلبشان فاصله دارد) تا به الان نتوانسته اند در بیاورند ولی از لحاظ جسمانی هم برایشان تا به الان مشکلی بوجود نیاورده است
موفق باشید