0

آیا اسرائیلی‌ها پوتین را در مورد ایران متقاعد کردند؟

 
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

آیا اسرائیلی‌ها پوتین را در مورد ایران متقاعد کردند؟

 بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با پوتین گفت: اسرائیل و روسیه توافق دارند که گسترش سلاح هسته ای توسط ایران خطری بزرگ برای ما و جهان محسوب می شود.

 
خبرگزاری فارس: پوتین انکار هولوکاست را محکوم کرد

 

انتخاب، شیمون پرز، رییس جمهور رژیم صهیونیستی در مراسم افتتاح بنای یادبود برای ادای احترام به سربازان روسی کشته شده در جنگ جهانی دوم گفت: روسیه در شرایط کنونی می تواند سهم تعیین کننده برای ایجاد صلح در خاورمیانه داشته باشد.

به گزارش تایمز اسرائیل، این مراسم نیز با حضور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه برگزار شد.

رهبر اسرائیل گفت که این بنای یادبود نه فقط یادبود قهرمانی بلکه یک چراغ امید خواهد شد. پرز همچنین از مردم روسیه برای پیروزی در جنگ جهانی دوم ابراز سپاسگذاری کرد.

وی افزود: روسیه تهدیدات را می شناسد و ثابت کرده است که با رژیم های شرور می جنگد. من مطمئن هستم که روسیه تهدید ایران را تحمل نمی کند.

در ادامه پوتین رئیس جمهور روسیه ضمن محکوم کردن انکار هولوکاست، گفت:  تغییر تاریخ جفا در حق نسل آینده است و ما باید از حقایق و واقعیت های تاریخی حفاظت کنیم.

وی افزود: هولوکاست رویدادی تراژدیک بود و ما باید از هر گونه تلاش افراد برای توجیه ایدئولوژی نازی ها جلوگیری کنیم.

همچنین، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با پوتین گفت: اسرائیل و روسیه توافق دارند که گسترش سلاح هسته ای توسط ایران خطری بزرگ برای ما و جهان محسوب می شود.

به نوشته ی هاآرتص، مقامات اسرائیلی امیدوارند که پوتین را متقاعد به پیوستن به تلاش ها علیه ایران هسته ای کنند.

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

 

جمعه 9 تیر 1391  7:01 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها